Norsk
Sommer'ns beste bilder

Sommer'ns beste bilder

Skrevet av game boy den 28 juli 2009 klokken 22:00

Det finnes en fotograf i oss alle. Noen må kanskje grave ekstra dypt for å finne den, men egenskapene er der uansett.
Jeg har fått føle og kjenne på min indre fotograf i sommer på mine mange (vel ikke så mange) reiser, der jeg har hatt med meg kamera. Jeg har knipset her og jeg har knipset der, alt for å ta vare på minnene og i et forsøk på å fange "the perfect shot(s)".

Og det er disse "shot'ene" jeg har tenkt til å vise dere her i min nye "bloggserie" kalt: Sommer'ns beste bilder. Jeg skal rett og slett vise dere medbrukere hva jeg har fått knipset av fete bilder i sommer. Bildene kan være fra hvorsomhelst og jeg vil fokusere artige portretter, heller enn beskrivende beskrivende. Det vil heller ikke være mennesker på bildene (selv om det kan forekomme i bakrunden :))

Jeg må selvsagt også nevne at jeg absolutt ikke er en profesjonell fotograf med spesiell erfaring, annet enn fra min egen foto aktivitet. Jeg er rett og slett bare en person som er glad i å ta med seg kamera og av og til forsøker å finne kule motiver og blinkskudd.

Jeg fikk forøvrig et nytt kamera for ikke så lenge siden som nok har bidrat til at fotograferings lysten har blomstret i det siste. Kameraets spesifikasjoner er disse:
- Canon Ixus 970 IS digitalkamera - kompakt
- 10.0 megapiksler
- 5x optisk zoom
- Dimensjoner: 9,6cm x 2,7cm x 5,7cm

(For å se mer detaljert informasjon klikk her:
http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=348677)

For å se bilde av kamera gå inn på mine bilder og se der, eller trykk her:
http://www.gamereactor.no/minebilder/game+boy/?id=67320
_____________________________________________________
Så til dagens bilde:

Bilde jeg har valgt å starte hele serien med, og som dere ser under, er et av de jeg er mest fornøyd med. Det er ikke fikset på eller noe sånt, bare et rent bilde av sola over havet. Det er tatt fra Stenaline på vei til Danmark. Landet man kan se er Danmark, nærmere bestem Fredrikshavn by.
Datoen det ble tatt er: 26.06.09 kl. 21.39 norsk tid.

Jeg likte spesielt måten sola glinser i vannet og kombinsajonen, solys - vindmøller.

Uansett, nok prat, her er det: V

Lagt til 2009-07-28 22:07:
MERK!
Jeg skulle selvfølgelig gjerne hatt flere av bildene på samme blogg, men ettersom at GR's side ikke tillater mer enn et bilde ber blogg, så lager jeg det som en serie istede.

Jeg er ikke sikker på når neste i serien kommer (som forøverig vil hete: Sommer'ns beste bilder (bilde 2)), men forvent den og kanskje fler før slutten av sommerferien. :)

Lagt til 2009-07-28 22:08:
Legg gjerne igjen en komentar til bilde, bloggserien eller utførelsen av denne bloggen.
Takk!
:D

HQ