Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Natal=Kinect...herre!

Natal=Kinect...herre!

Skrevet av gamerZen den 30 juni 2010 klokken 05:10

Okey tenkte jeg skulle ta for meg det jeg ikke liker med navnet kinect og litt om selve maskinen. Jeg måtte nesten tygge litt på navnet Natal før jeg kunne akseptere det såkalte store gjennombruddet til Microsoft, jeg sier såkalte fordi det er mye man kan sammenligne med ps2-3 sin eye toy.

Natal, hva sto det egentlig for, var det maskinvaren til maskinen, var det etternavnet til xbox gutten Milo
eller var det et kallenavn på de som brukte den.
Etter å ha googlet det fant jeg fram til at det betydde noe med fødsel og gjøre, rompen og en by i Brazil...
Microsoft tenkte vel at de fleste hadde vel fått litt avsmak fra og spille Natal når det betyr det samme som det man sitter på.
Så Microsoft bestemte at det skulle endres til Kinect i årets E3 messe, til min og alle andres overraskelse.
Kinekt kan altså skanne hele kroppen din for å så intrigere deg inn i spillet.
Når man så er i spillet kan man bevege ting med enkle håndbevegelser og styre spill uten og fysisk holde noe i hånden her snakker vi miming for nybegynnere.
Man kan også bruke stemmen og skrike ut ordre til xboxen som en drill sersjant som kommandere tropper. Og gi orde til den til å starte en film, spille musikk og ting man før måtte slite seg fram ved og trykke på knappen på kontrollen, her snakker vi en helt ny form for lathet.

Nå er det sånn at Kinect er så å si en blå kopi av eye toy med motsetningen av et par bedre og avanserte duppetitter.
Man kan vel si at de som skaffer seg Kinect kommer til å få en slags spesiell oppmerksomhet, spesielt hvis man leker med et data dyr som heter Skittles, seriøst Microsoft hva tenkte dere på.
De som bestemmer seg for å kjøpe Kinect kommer utvilsomt nok til og bli varm i trøyen og der de hopper opp og ned, løper på et liksom løpebånd eller veiver febrilsk med armene til kiloene renner av. Blir nok en ny type trenning som gjør at de fleste sikkert skipper trenningen på studio og heller tar et par timer med Kinect. Men jeg går også ut ifra at de fleste er smarte og skaffer seg innbo forsikring før de kjøper Kinect for å beskytte det man har av knuselige å verdifulle gjenstander i leiligheten.
For det trengs bare et rask halvt rundspark så ligger favorit ming vasen til bestemor i tusen biter.
Skal nå nevnes at jeg er spent på hva Kinect vill bringe på banen og jeg syns også det ser utvilsomt tøft og leke seg med dashbordet på samme måte som filmen minority report gjør, så jeg kommer nok til å holde et eye på Kinect fram til da^_^


Så hva syns dere i GR, er Kinect en real ripoff ps2 spillet eye toy eller er det en ny innovasjon fra Microsoft.
Ser dere fram til og veive hender i løse luften og få rare blikk mens dere gjør det?

HQ