Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
HALO nye ting!

HALO nye ting!

Skrevet av gamerZen den 6 juli 2010 klokken 21:48

Etter en ekstensiv økt på betaen i mars så er hypen på det nye spillet fra bungie på maks for meg og sikkert de aller fleste halo gamere der ute. Betaen ga oss et innblikk på hvordan spillet kom til og bli og vi gamere fikk også muligheten til å gi beskjed til utviklerne om spillet hadde feil, manglet noe eller trengte noe ekstra.

Var litt blandet kritikk angående det nye assassination trikset i spillet og de fleste hevdet at de ikke kjente igjen det gode gamle spillet Halo lenger. Jeg personlig syns det er det beste med spillet Reach.
Det gir en annerledes måte og spille på plus at det ser uberfett ut og når man gjør det. Ikke at jeg teller dagene men nå er det ca 13 uker, 74 dager 20 timer, 30 minutter og 35 sekunder til Reach kommer til oss... som ikke er så altfor lenge til og de fleste er vel spent på de nye tilleggene Bungie har lagt til siden betaen.

For de som ikke vet det eller ikke har sett videoer fra E3 så er det hittil lagt til flere armor evner til elites, det er også vist noen nye våpen og flere er forventet.
Et slags star wars flyge scenario er også lagt til i historie delen av spillet ikke at jeg bryr så mye om det, men greit at de legger til noe som kan gi oss en pause fra den vanlige skytingen. Muligheten for å ha dette i multiplayer er også tilstede.

Nylig er det lagt ut noen bilder på IGN som viser nye muligheter til å la deg stå litt mer fram på multiplayer med å farge visiret og muligheten for å ordne på flere deler av rustningen bortsett fra det som var mulig i betaen. Noe av teksten er blurret så det er ikke mulig og se hva annet som blir lagt til.
Men i bildet nedenfor kan man se at knærne blir det mulig og legge på nye utstyr så det er mest sannsynlig at resten av rustningen er mulig og fikse på som du vill og.
Man kan også endre stemmen på figuren man bruker, men om det kun gjelder firefight som bildet viser vet jeg ikke. Uansett er det en del muligheter som er lagt til for å lage din personlige uber soldat.

Det blir spennende og se hva annet Bungie bringer på banen, sier ikke nei takk til en ny type armor lock eller nye kjøretøy men Bungie holder fortsatt kortene tett inntil seg og har ikke visst noe mer hittil.
Men det er fortsatt 13 uker, 74 dager 20 timer, og 47 minutter 13 sekunder til Reach kommer så det er fortsatt stor mulighet for at mer blir lagt til, ikke at jeg teller dagene...

Så hva med dere i GR er dere fortsatt hypet etter betaen, hva annet hadde dere likt og se i spillet, er dere glad for flere muligheter på å forandre figuren din og er dere glade for de nye forandringene.

HQ