Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Blodpris på nye 3ds

Blodpris på nye 3ds

Skrevet av gamerZen den 1 oktober 2010 klokken 23:19

På årets e3 messe var det ikke nat...kinect ,move eller spillbabesene som var i sentrum men den nye og ekstremt imponerende nintendos 3DS.

Man fikk bare se et par spill klipp av det denne lekre krabaten kunne utføre og det man fikk se var jammen meg ikke rent lite heller. Her snakker vi ps2 grafikk i 3d format uten behovet av de plagsomme brillene.
En revolusjon innfor spill industrien vill de fleste kalle det og det var ingen tvil om hvem som stjal showet.

Nå har det vært lenge spekulasjoner om prisen på dette vindunderet om den kom til å ha en rimelig pris som vi alle kan leve med eller noe som koster oss skjorten og mer.
Det blir nok en del dager på brød og vann ja, 2 til 3 tusen skal de ha for denne lille spill magien man har i hånden. At det er vi som er faktisk skyldige til denne ufattelige høye prisen er for jevlig.

Saturu Iwata har altså sett reaksjonen 3DS har lagd og funnet ut at han har noe som gjør at han kan forlange denne prisen. Han sier selv i en artikkel på vg nett
"Jeg tror konsollen fortsatt vil selge bra, selv med denne prisen"

Fyren vet hva han snakker om, prisen er høy men pokker meg om ikke maskinen er genial!
Og spillene som nå er så langt lansert er helt fantastisk!
MGS3, street fighter, Resident evil, Zelda ocarina of time, Star fox bare for å nevne noen,l men enda flere er forventet.
Jeg kommer sikkert til å klage like mye som alle andre der ute om den stive prisen , men når alt kommer til alt så er 3DS en utrolig imponerende spille maskin som presser grafikken til håndholdte maskiner til uante høyder, og når du atpåtil får det i 3d er gullegget lagt-
Det er utvilsomt at det ikke er en spille maskin nintendo har laget men en skikkelig effektiv penge maskin.

Så hva syns dere GR, er prisen latterlig, kommer dere til å kjøpe den for det om?
Syns dere Nintendo er blitt for grådig aka Activision.
Fortell^_^

HQ