Norsk
Blog

This shit drives me up the wall #HAT

Skrevet av Glorfindel den 24 februar 2017 klokken 15:36

Stafettbloggen følger opp den sterke følelsen kjærlighet, med den ganske så stikk motsatte følelsen hat. For å opprettholde mitt gode rykte, eller i det minste "streaken min" må jeg på en eller annen måte koble dette temaet opp mot spill. Dog er jeg nok ikke det mest kritiske individ på denne jord og har vel enda til gode å finne et spill jeg regelrett hater. Derimot finnes det andre faktorer til spill som kan passe beskrivelsen bedre. Hat er kanskje et sterkt ord å bruke, men følgende punkter er i hvert fall noe jeg misliker i meget stor grad:

Ræva internett
Lag, delay, lost connection. En dårlig internett-tilkobling er noe av det mest kreftfremkallende som finnes. Og langt ifra bare når det gjelder spill. Men å spille med et dårlig nett, er en krevelse uten like. Heldigvis støter jeg ikke så ofte på dette problemet lenger, da jeg selv har relativt god linje. Dog hender det jo til tider at du støter på andre mennesker med et third world internet som påvirker ditt eget, f.eks. i onlinematcher på Fifa. @£$#¤!

Drittunger
Det typiske eksempelet på denne arten, er en som sitter og skriker i mikrofonen, kaller deg "noob" uansett om du er bedre eller dårligere enn vedkommende og som selvfølgelig har tatt mora di. Nå mener jeg ikke at mindreårige ikke skal få lov til å spille videospill, snarere tvert imot. Problemet er bare at en del av dem mister alt av sosiale hemninger, så fort de representeres med en avatar i et spill. Hvem ved sine fulle fem går vel rundt og sier "hope you die in a fire" til noen i det virkelige liv?

"Trolls"
Drittunger er en ting, men denne rasen er som pesten i forhold. Disse menneskene kan umulig ha det godt med seg selv, i tillegg til at de må lide av nokså store fritidsproblemer. For en del av dem er nemlig målet kun å ødelegge for andre spillere og de som muligens opptrer med relativt normal oppførsel i begynnelsen, skal det umåtelig lite til for å triggere. "Mid or feed" er en typisk klassiker. Personen får det ikke som han vil og ender derfor opp med å la motstanderen drepe han X-antall ganger, gå AFK eller rett og slett bare forlate spillet. Heldigvis har en del utviklere begynt å gjennomføre visse tiltak mot slike spillere. Men å bli fullstendig kvitt dem, gjør vi nok aldri.

Konami
Trenger vel ingen videre utdypning. For et forjævelig selskap.

Strømbrudd
Back to the Stone Age. En tidsperiode jeg neppe kunne levd i.

PS4-kontrolleren min
Denne har blitt brukt relativt hyppig de siste årene, noe som tydeligvis har resultert i at ladekontakten ligger på dødsleiet. Tilkoblingen hopper nå ut med svært jevne mellomrom og det skal derfor særdeles mye til for at den klarer og fullades. Om den mot alle odds skulle klare det, lader den seg uansett ut før du i så vidt rekker å starte opp et spill. Joda det er bare å kjøpe seg en ny, men det koster mer enn et nytt spill...

This shit drives me up the wall #HAT

HQ