Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Cult of the Lamb
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk

   NORDMENN+COD=SANT

   Skrevet av gnomar den 8 desember 2009 klokken 23:07

   Jeg spiller en del (Veldig mye) MW2 på PS3 ( heter gnomar4321), og det er en ting jeg har lagt merke til. Nemmelig at det kryr av nordmenn. Jeg har funnet ut at i 8 av 10 matcher er det en eller flere nordmenn. Litt rart siden det er bare 4,8 mil nordmenn (enda færre som spiller MW2 online på PS3), og VELDIG mange flere fra for eksempel verdens største land Syden. Så hvordan har det seg at jeg alltid møter på norske spillere? Rart.....
   Er det fordi Norge er verdens rikeste land, od dermed har alle råd til PS3, MW2 og trådløst internett? Ikke vet jeg. Det kan jo hende at jeg og de andre norske som spiller MW2 på PS3 tilfeldig vis kommer i samme match absolutt HELE tiden.
   Har ikke noe i mot det altså. Det er alltid hyggelig å møte felles landsmenn ute på eventyr. En annen teori er at 50% av alle som spiller MW2 er wannabe norsk, og derfor bruker norsk flagg på callsignet sitt og joiner klanen NOR. Alle har jo en liten viking inni seg. Eller isbjørn for den saks skyld.

   Da vil jeg bare avslutte med å si "Nordmenn for Norge"
   See you on the battlefield!

   Hva med deg? Møter du på mange Vikinger på plyndrings-tokt når du er ute på nobelt korstog i den virituelle verden?

   HQ