Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
DSI :)

DSI :)

Skrevet av gnomely den 4 april 2009 klokken 20:01

Jeg har alltid elsket håndholdte spill. DS, psp eller gba etc etc. jeg har alltid likt å kunne ha med meg spill overalt i lomma.

Så når jeg så at dsi'en hadde kommet, fikk jeg hastverk på jobben. Ville bli så fort ferdig som mulig slik at jeg kunne kjøpe den nye dsen.

så når jeg kom hjem, løp jeg opp på rommet mitt, fant fram den slitte ds liten min men jeg så på klokka i panikk, det var 40minutter til senteret ble stengt!

så etter å ha gått gjennom ds spillene mine og funnet 3 spill som jeg aldri har spill nesten (liker man det ikke, så liker man det ikke )
slengte jeg alt i en game pose og ble kjørt til buskerud storsenter.

dermed små-løp jeg til GAME og spurte hun som stod bak om de hadde dsi inne (^_^)
selvsagt hadde de dsi inne, så jeg løftet posen på disken, dermed ga jeg henne spillene....men så....

"dette spillet kan vi ikke ta imot, det er importert"...
.......................................jeg stirret på det mørke coveret..spillet heter drill spirits og er mitt første ds spill....jeg stirret på spillet, nesten i sjokk og ble selvsagt j*vla frustrert.

hadde gledet meg noe så sinnsykt til dsi...
så sa hun også "egentlig er det bare de som stod på en liste som kan bytte inn en ds lite og 3 ds spill for en dsi til 399.......men hvis du er kjapp, kan du komme og bytte inn et spill til "

dermed løp jeg rundt i butikken mens jeg nesten skrek i mobilen, dermed var det ut igjen til bilen...sitte i bilen og stirre på klokka(10 minutter igjen)....løpe som besatt på rommet mitt, slenge 2 ekstra spill i posen ( man kan aldri vite).
kom meg til GAME...leverte posen (var veldig skeptisk) og så ... "hvor er ds ladderen?"..... NEIIIIIIII. dermed sa jeg at jeg kommer med den i morgen, da var d greit ( jeg leverte den kl 11 i morges xD)så kom hun ut av bakrommet med en dsi.

15 minutter etterpå....satt jeg i stua med dsi esken og castlevania: order of ecclesia....
jeg åpnet esken forsiktig, med skjelvende hender. så løftet jeg denne maskinen opp og tok vekk embalasje, så stirret jeg.....

maskinen var lettere...skjermen var større enn jeg trodde...stylusen var lenger.....det var 2 kameraer.....den gikk over forventning!

så slo jeg den på, lekte meg med kameraet før jeg koblet til internett...så gikk jeg inn på dsi shop. jeg ble stadig overrasket over hvor mye det lignet på wii... wii i LOMME format <3

det hele føltes som å få en splitter ny nintendo konsoll igjen....og selvsagt måtte jeg ha et nytt spill til helga, til påske og ikke minst, ny ds

anbefaler dsi til ALLE. maskinen er genial! enkel og underholdende. Spillte på den hele kvelden, castlevania: order of ecclesia skuffet heller ikke anbefales også.

så jeg kan godt si at jeg ble fornøyd med dsi'en min <(^_^<)

HQ