Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Aion: tower of eternity beta

Aion: tower of eternity beta

Skrevet av gnomely den 9 september 2009 klokken 19:51

Som dere sikkert vet, har gr hatt en konkurranse om å vinne en beta kode til det kommende mmorpg spillet: aion: tower of eternity (tror egentlig det heter bare aion i usa/eu)

aion er produsert av ncsoft, et koreansk spillselskap som har produsert store mmorpger som guild wars og lineage spillene.
guild wars 2 er på vei og aion kommer på slutten av september..

og siden jeg vant en kode, kom inn på betaen og elsker spillet så langt, tenkte jeg på å blogge om hva jeg syns hittil om spillet.

6 september så lastet jeg ned beta versjonen og lagde en aion beta konto, noe av det(har en tendens til å skrive bare d) første jeg la
merke til var grafikken og designet...
aion er et av de vakreste mmorpg spillene jeg har sett og et bredt utvalg av utseende til karakterene...du kan også justere høyden og bredden på karakteren din.

så etter å ha lagd en priest..(kanskje forklare litt av klassesystemet....vel..det jeg vet så langt)
man kan lage en mage, priest, scout og warrior å starte med. I lvl 10 (tok meg 2timer og 30min) kan man velge to veier for vær enkelte klasse...f.eks mage kan blir sorcerer eller spiritmaster. sorcerer fokuserer på angrep, mens spiritmaster er en klasse der man kontrollerer vesener for vært element..

så når jeg logget på, ble jeg møtt av en god del spillere som skrev konstant noe på fransk, tysk, hollandsk etc etc
etter noen minutter for å vende meg til kontrollene...begynte jeg på oppdragene og å nå lvl10

når man starter, er man liksom et vanlig menneske, så når man når lvl9 kan man gjøre et oppdrag som gjør deg til en daeva og det er da du får vingene.

så langt gleder jeg meg sykt til dette spillet.....kjeften fallt litt ned når jeg fløy for første gang.
når man flyr nedover ser man at fjærene rister i vinden og man ser virkelig at man faller fort når man tar vekk vingene.....altså, de har gravitasjonen på plass :)
man kan også dobbelt hoppe i nedover bakker/klipper får å gli bortover på vingene.

i lvl25 så kan man starte med pvp delen i the abyss.
spillverden i aion er som en splittet planet med et tårn i midten som kobler disse delene sammen. i midten av dette tårnet ligger delen som er knust, dette stedet blir kallt "the abyss" og det er her pvp delen ligger.

har ikke fått spillt så langt enda, men jeg skal skaffe dette spillet garantert....har spillt wow halvt ihjel :)

HQ