Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Derfor må du se Hajime No Ippo

Derfor må du se Hajime No Ippo

Skrevet av gnyg den 21 november 2013 klokken 12:30

Jeg har sett på anime i et par år nå. La oss si det er to år som jeg har sett på dette selv om en har sett Studio Ghibli filmer før den tid, samt Pokémon og andre populære serier. Serien jeg skal fortelle deg om nå har jeg på ventelisten lenge, og etter at jeg startet og fullførte så er dette lett en av de bedre barneseriene som finnes. Her kommer noen gode grunner.

- Makunouchi Ippo er protagonisten i serien. Mobbet fra barnsben av for å lukte mark møter han Takamura, som gir han en utfordring. Klarer han den så skal han lære han å bokse. Og alt eskalerer fra det øyeblikket hvor han øver med Miyata, en annen bokser i Kamagawa Gym.

- Takamuara. Seriøst er lenge siden jeg har sett en så awesome karakter, han er et beist rett og slett.


- Takagi Watamuru, stemmeskuespilleren i en annen populær serie kalt Great Teacher Onizuka, har en hovedrolle.

- Det finnes kun en produsent som produserer gode serier hele tiden. Disse gutta kaller seg nemlig Madhouse og har produsert andre serier som Death Note, Kaiji, og Black Lagoon. Disse menneskene kan det å lage serier som engasjerer.

- Boksekampene er råskap i tegnet form. Det er kanskje ikke helt realistisk, men hvem trenger vel det? De lever sitt eget liv og er fylt med spenning, taktikk og råskap. Den siste boksekampen i sesong 1 er noe av det beste jeg har sett i mediet i forhold til actionsekvenser.

- Komedien i serien er av ypperste klasse. Takamura er som tidlegere nevnt et beist og en komiker. Du vil le mange ganger.

- Man engasjerer seg veldig godt i serien. Jeg fullførte 75 episoder som er hele serien på kun 17 dager fordi det finnes rett og slett ikke kjedelige episoder.

Dette er noen grunner til at du bør se Hajime No Ippo. En serie som rett og slett er toppen av bløtkaka når det kommer til anime. Gi det et forsøk, du vil ikke angre.

Bildet er tilfeldig tatt ut av serien.

HQ