Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ut med det gamle og inn med det nye?

Skrevet av gnyg den 30 desember 2013 klokken 20:55

Da er det på tide for bytte av året. 13 blir til 14. Forsetter skal settes og brytes. Spill skal spilles og film skal sees. Osv.

For min del har 2013 vært et bra år. Man har sett gode filmer, tjent masse penger og spilt en del gode spill. Musikk har man investert mye tid i, både i sofaen og konserter og festivaler. Download festival 2013 var min første festival, og den leverte på alle måter. Iron Maiden var kanon som headliner, Slipknot var intenst, og Rammstein var varmt. Mange andre band spilte også, deriblandt Alice In Chains hvor en møtte en kamerat tilfeldig blant hundrevis av mennesker. Stemningen er fantastisk med gode venner og en skal kanskje ta turen dit igjen for å oppleve det samme igjen.

Det er rart å snakke om året på en slik måte med høydepunkter og slikt. Men Download er ikke noe høydepunkt for min del, for det er spillexpo. Det er så morro å møte folk en snakker med på internett og få et ansikt til nicket. Har hatt gleden av å møte noen fantastiske mennesker som jeg er stolt av å kalle mine venner. Dere vet hvem dere er. Andre fikk jeg ikke gleden av å møte men skal sannsynligvis ta turen neste år også. Så vi sees der.

Jeg gidder ikke å holde det så utrolig langt denne gangen. Så jeg avslutter her.

GRs medlemmer, dere får ha en god feiring i morgen. Vi snakkes i 2014 og måtte vi sammen gjøre året like bra som 2013. Godt nytt år !

HQ