Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Da sinnet tok over

Skrevet av gnyg den 9 januar 2014 klokken 19:45

Spill er ikke alltid en dans på roser. Ofte kan en bli veldig sint. På grensen til det forferdelige, dette skjedde her om dagen. En skulle slappe av med en runde Fifa 14, og cup-spill i sesonger. Noe som på ingen måte endte bra. Jeg vant så vidt første runde, og dermed ble jeg voldsomt rundspilt og ydmyket i andre runde. Problemet er ikke å møte bedre spillere, men å drive med det forbanna handikappet. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg taper eller spiller ræva som en følge av at spillere ikke gjør noen ting riktig.

Her snakker vi dårlige pasninger, dårlige medtak, tafatte skudd, ingen som møter motstander, bytter spiller når du ikke trenger den spilleren. Listen fortsetter i det evige. Sinnet mitt mot spillet har vart siden Fifa 12, men først på Fifa 14 fikk jeg nok. Etter å ha tapt andre kampen så tok jeg ut disken og knakk den i to. Nok er faen meg nok. Av natur skal det litt til før jeg blir virkelig forbannet. Slik som dere kjenner meg så er man en helt annen person for å si det mildt.

Hadde det ikke vært for at jeg alltid opplever handikapp i hver eneste kamp jeg spiller med unntak av 2 av 10 kamper. Hadde en hatt flere gode opplevelser med flerspillerdelen så ville det ikke vært noe problem. Men når det er jeg som må kjenne på følelsen av å bli rævkjørt av de pengegriske gribbene i EA hver gang. Så er det ikke verdt det. Å knekke disken synes noen kanskje er ekstremt. For meg er det et symbol på at jeg ikke skal kjøpe flere Fifa-spill igjen. Dermed basta.

Hva for et spill får deg til å miste all rasjonell tankegang?

HQ