Norsk
Miste penger.. :(

Miste penger.. :(

Skrevet av hansleonard den 14 august 2009 klokken 01:14

Jeg har ofte (faktisk mange ganger) funnet penger på bakken. alt fra en femmer til 3 000 kroner liggende på et t-banesete.
Men jeg har aldri funnet meg selv i den situasjonen at det faktisk er jeg som har vært den uheldige j***n som mista de pengene.

Det vil si før i dag. eller i går blir det vel siden jeg skriver dette litt over midnatt. Da mistet jeg nemlig 800 kroner. Og jeg hadde ingen anelse av at det skulle føles så dritt. Føltes som et enormt tap, som om jeg nettop hadde mistet en bestevenn. Eller fått yndlingsspillet mitt ødelagt :0.

jeg har gått og deppa helt siden det, men her for litt siden sa jeg til meg selv at dette ble for dumt. Så nå prøver jeg å være så glad jeg klarer uansett hvor trøtt jeg er. Men det at pappa fikk meg skamklipt hjelper ikke så altfor mye på stemningen. menmen.. thats life

hans over og ut ;D

Eller nei vent.. PS eller hva du vil

Er forøvrig ekstremt irritert på musa mi akkurat nå, eller har forsåvidt det over lengre tid. Når jeg venstreklikker på den dobbeltklikker den, slik at det er ganske vanskelig å bruke den... -.-

Få f hvor godt det skal bli å få en ny!

HQ