Norsk
Blog
Min useriøse Avengers-teori for veien videre

Min useriøse Avengers-teori for veien videre

Denne teorien om hvordan Avengers-filmene kommer til å utfolde seg er en teori jeg kokte sammen for et par måneder siden, og avslører derfor ikke noe fra Avengers: Infinity War (min mer seriøse teori finner dere i kommentarfeltet nederst markert med spoilers).

I ti år har Marvel-filmene ladet opp til det store oppgjøret mot Thanos i kampen mot uendelighetssteinene. Spørsmålet vi stiller oss i forkant av filmene er hvordan det hele kommer til å ende. Vel, se for dere følgende scenario:

Thanos er i ferd med å vinne, våre helter er presset opp i et hjørne, og flere av våre venner har allerede falt. Det hele ser mørkt ut, og alt håp synes ute.

Så, i det samme øyeblikket hvor Thanos' seier synes å være ustoppelig og alt annet er prøvd ...

...

... kommer Deadpool ut av ingensteds hen, skyter Thanos med ett skudd i hodet. Deadpool snur seg mot kamera, sier noe snappy om hvorfor ingen av de andre heltene har kommet ham i forkjøpet, og går.

Kjør rulletekst!

Med tanke på at Disnyes oppkjøp av Fox ser ut til å gå i boks, og at Deadpool-filmlisensen dermed blir Disneys eiendom, burde dette være mulig å få til. Det ville muligens blitt filmhistoriens største antiklimaks. Men fytti så innmari Deadpool det ville vært!

Med tanke på at Thanos og Deadpool har vært i tottene på hverandre før i tegneseriene, er dette en teori jeg gjerne hadde sett komme til live på lerretet. Disney, make it happen! Dere skal til og med få ideen gratis av meg. Jeg er snill sånn.

Lagt til 2018-05-10 21:09:
Min mer seriøse teori følger her:

Spoiler:Spoiler:Som mange som har sett filmen kanskje har lagt merke til, er det nå kun Phase 1-superheltene som er igjen (pluss Nebula og Rocket). Med tanke på at vi vet allerede at det både er en ny Spider-Man- og Guardians-film på trappene, er det rimelig å tro at flere av heltene som har blitt eliminert kommer tilbake. Min teori er derfor at alle Phase 1-heltene ryker i neste film i bytte mot at Phase 2- og 3-heltene bærer fakkelen videre. Eksakt hvordan dette skal skje er jeg usikker på, men det involverer høyst sannsynlig Captain Marvel og muligens også Ant-Mans evne til å gå til det subatomiske plan. Alt dette i tråd med Doctor Stranges visjon om den eneste mulige veien for å vinne over Thanos, selvfølgelig.

HQ