Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Jeppzkis Julekviss 2017 #5

Jeppzkis Julekviss 2017 #5

Skrevet av Jeppzki den 13 desember 2017 klokken 20:36

Det er mulig jeg var litt for streng med poengutdelingen i forrige utgave. Vi får se om jeg føler meg gavmild når vi kommer til dagens poengutdeling.

Siden bare 2 svarte på forrige spørsmål har jeg nok en gang tenkt å legge til enda en premie til førsteplass! Denne gangen legger jeg til et signert bilde av Morten Harket. Jeg bør presisere at det er min signatur på bildet, ikke Morten Harkets.

Uansett her er svarene som kom inn forrige gang:

Glorfindel: "fordi Flat Earth Society sier det." Tja. Det stemmer nok ikke. Jeg har derimot bestemt meg for å tilgi deg og slette alle minuspoengene du har og gi deg 1/2 poeng. Tjoho!

SirThomas: "Fordi Jeppzki er flink med jord i hagen." Det stemmer heller ikke. Du har allerede fått et halvt trøstepoeng, så du kommer ikke til å få noen poeng for dette svaret! Nå har du og Glorfindel like mange poeng, så jeg håper at dere begynner å konkurrere.

Svaret er fordi det gjør det veldig lett å skalere opp eller ned til andre "A-størrelser"

Her er dagens spørsmål:

Hvorfor bør Jeppzki bli en moderator?

Jeg må advare om at jeg kommer til å være svært liberal i poengutdelingen til denne.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jeppzkis Julekviss 2017 #4

Skrevet av Jeppzki den 11 desember 2017 klokken 18:00

Se der ja, det virker som om Kvikk Lunsjen fikk flere til å bli med. Jeg har ikke tenkt å legge til noen flere premier i denne runden, så vi får håpe dere synes det er fristende nok med chili, plekter og kvikk lunsj. Jeg har lagt merke til at nesten ingen har svart seriøst denne runden, så jeg er usikker på om jeg bør belønne kreativitet eller bare belønne de som faktisk har svart riktig.

Her er uansett gjennomgangen av svarene som kom inn forrige runde:

bent_a: Jeg er ikke en stor Radioheadfan, svaret er ikke 5 eller blå. 3 feil bør vel egentlig gi -3 poeng, men jeg er ikke så streng. bent_a tildeles ingen poeng!

Glorfindel: Svaret er dessverre ikke Jetzki. Jeg vet at du vet at jeg ikke liker å bli kalt Jetzki, så Glorfindel trekkes derfor 1 poeng pluss 1/2 poeng fordi svaret var en kommentar. Godt jobba Glorfindel!

TK Art: Jeg skjønner ikke helt hvor alt dette kom fra, men selve svaret er korrekt. Du utdeles derfor 1 poeng! Men jeg må nok dessverre også trekke fra 1/2 poeng

Forresten så har jeg oppdaget at poengutdelingen kommer til å bli såpass komplisert at jeg ikke kommer til å gidde å telle før siste spørsmål. Derfor bør du følge med selv på dine egne poeng.

Duck Song: Sukk. Svaret er ikke fisk.

Marlboro Red: Svaret er heller ikke et emoticon

onkelcleo: onkelcleo klarer for første gang å ikke få noen poeng på grunn av feil svar. Vi får håpe han finner formen til spørsmålet som kommer nå:

Forholdet mellom den lange og korte siden på et A4 ark er også kvadratroten av 2. Hvorfor er det laget slik?

EDIT: Svaret på forrige spørsmål var forresten 4.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Jeppzkis Julekviss 2017 #3

Jeppzkis Julekviss 2017 #3

Skrevet av Jeppzki den 9 desember 2017 klokken 19:25

Jeg er så skuffet over alle her inne.

Siden ingen, bortsett fra onkelcleo, har tenkt å bli med på #Julekviss2017 i år må jeg dessverre øke premiepotten NOK EN GANG! Nå øker jeg premiepotten med én kvikk lunsj. HØRER DERE DET? ÉN KVIKK LUNSJ!

Her er uansett svarene jeg mottok på forrige spørsmål:

onkelcleo: 0nkelcleo svarte med en blogg som inneholdt et dikt. Jeg kan ikke akkurat se at diktet svarte på spørsmålet mitt. Men jeg må vel belønne de som gidder å bli med. ånkelcleo belønnes derfor med 2/3 av et poeng. Men siden svaret var i form av en blogg trekkes han verdien av Plancks konstant, altså 6.62607004 × 10^-34 poeng.

Erik Hyldbakk Furu: Denne karen svarte egentlig ikke på spørsmålet, men han svarte på bloggen. Og jeg er såpass ivrig på å få med så mange som mulig deltakere at han blir utdelt poeng som om kommentaren var et svar. ERIK BLIR TILDELT 0,999... poeng!

Riktig svar var forresten Suzanne,

Da var poengutdelingen heldigvis over. Her er spørsmål nr. 3:

Hva er 2+2?

Håper alle klarer denne.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jeppzkis Julekviss 2017 #2

Skrevet av Jeppzki den 2 desember 2017 klokken 13:43

Da er det på tide med neste spørsmål i denne fantastiske julekvissen. Jeg mottok dessverre bare ett svar forrige gang, så jeg er håpefull at vi hvertfall får hele TO svar denne gangen. Og for å gjøre deltagelse i kvissen mer attraktiv for dere få som leser, men ikke deltar, øker jeg førstepremien til å også inkludere et svart plekter. Det er av typen Dunlop nylon og har tykkelse 1 mm. Hvis ikke dette får flere til å ville bli med så vet ikke jeg hva som skal til.

Her er førstepremiepotten slik den ser ut nå: 1 stk tørket Carolina Reaper, 1 stk tørket Bhut Jolokia og 1 stk Dunlop nylon plekter 1 mm.

Her er en gjennomgang av svarene jeg mottok:

- onkelcleo: Ut i fra det jeg forstår ville det vært som å et fysisk og mentalt whiplash og bli sendt med skuldrene først inn i klesskapet idet rommet slutter å snurre fordi jeg bestemte meg for å toppe Fireball'en med en hel flaske Sambuca.

Jeg er ganske sikker på du forstår svært lite med tanke på dette svaret. Men du er den eneste som svarte, og slikt belønnes! onkelcleo tildeles hele 10/3 poeng, altså 3,333... poeng. Men du blir også trukket fra ½ poeng fordi du svarte i en kommentar, og da kan jo alle potensielt se det riktig svaret. Godt jobba onkelcleo! Du ligger på førsteplass.

Her er julekvissens andre spørsmål:

-Hvem er best av Suzanne Berget og Tor Erik? Skriv gjerne et dikt, eller tegn en tegning som beskriver dine tanker om dette.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.