Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Historien om gymlæreren Andres. Del 8

Skrevet av Jeppzki den 30 april 2018 klokken 19:51

Den natten sov Andres urolig. Han drømte at han plutselig hadde fått en ny arm, og når han kom på legekontoret for å få klarhet i situasjonen trodde ingen på ham. "Ja, men se da for faan! Det er jo ikke normalt å ha tre armer!" Ropte han sint til hun bak skranken. Hun stirret intenst på Andres og på den tredje armen som stakk ut av brystet hans. "Du oppnår ingenting med å rope til meg. Jeg kan ikke se at det feiler deg noe, så du får bare sitte deg ned og vente som alle andre." Sa hun strengt før hun rettet blikket mot skjermen og prøvde å overse Andres så godt hun klarte. Andres kjente sinne velle opp i seg og uttrykte det med et brøl mens den tredje armen rakk fingeren mot damen. "Jeg må få møte en lege nå med en gang sier jeg!" Ropte Andres oppgitt, mens damen tastet i vei og viste ingen reaksjon. Han var akkurat på vei til å løfte skjermen og kaste den i bakken, når en kribling i skrittet hans stoppet han like før. Fortvilet så han ned mot skrittet som nå hadde fått en voldsom bul. Plutselig begynte det å bli ganske trangt i bokseren, så han kjappet seg med å ta av seg buksa mens han så i forskrekkelse på den voksende bulen. Nå hadde bulen blitt så stor at bokseren revnet og slapp fri en enorm stadig voksende penis. Febrilskt kikket han opp mot damen bak skranken i håp om å få sympati for hans plager. "Får jeg møte legen nå da?" Spurte han frekt mens han gestikulerte mot det voksende lemmet sitt. Damen kikket opp fra skjermen, men sa ingenting. Mens hun så på ansiktet til Andres stakk hun armen til siden, åpnet en skuff og hentet frem en pistol som hun så rettet fort mot hodet til Andres.

Søkkvåt av svette våknet Andres opp mens han hev etter å få tilbake pusten. Han spratt fort opp fra sengen og stirret ned mot skrittet. Bulen var like liten som den alltid hadde vært, og han sukket delvis av lettelse og delvis av skuffelse. Han satte seg ned på kne og krøp under sengen for å hente én av flaskene som han visste lå der. Til slutt fikk han tak i den flasken som føltes korrekt og dro den frem for å ta en slurk. Det brant godt i brystet. Han slang flasken på senga og gikk i skapet, hvor han hentet frem baggen med utstyret sitt. Han hadde øvd seg på å ta på seg drakten sin, så det gikk fort, selv om den var veldig tettsittende. Han kastet flasken inn i baggen, slang baggen over skulderen og gikk ut til sykkelen sin i det stumme mørket.

Andres strevde med å holde balansen på sykkelen mens han syklet med baggen over skulderen. Kappen han hadde på seg hjalp heller ikke, og han tenkte oppgitt over at han burde finne en bedre løsning mens han vinglet fra side til side på veien. Snart ville solen stå opp, og det han hadde planlagt i flere måneder med Thomas måtte skje på natten. Andres syklet raskere.

Etter en liten stund på sykkelen hadde han endelig nådd målet. Helsekostbutikken. Forsiktig satte han fra seg sykkelen sin mot en vegg mens han fant frem flasken og tømte en tredjedel av innholdet ned i gapet sitt. Rolig spaserte han mot det store vinduet på helsekostbutikken og slo hardt med flasken i vinduet, som eksploderte i tusen biter. Med lukkede øyne sto Andres foran det knuste vinduet og telte til fem i hodet sitt. Stillhet. Ingen alarm. Han åpnet øynene fornøyd og tenkte at Thomas var kanskje masse negative ting, men han var iallfall flink til å hacke.

Resolutt gikk Andres inn i butikken med baggen sin på vidt gap og med en strak arm tømte han flere hyller med kosttilskudd inn baggen. Etter å ha fylt baggen med det som ville tjene mest penger på det kinesiske svartemarkedet gikk han på bakrommet, hvor den mest verdifulle gjenstanden lå. I et kontor på bakrommene stod det en noenlunde stor safe. Andres satte seg rolig ned og tastet inn koden han hadde fått av Thomas og ventet i to minutter før safen åpnet seg. Det lå en del kontanter inne i safen, men det var ikke det han var på utkikk etter. Der ja! En liten hvit uskyldig boks. Han plukket den opp og leste etiketten. "Omega-300" Denne var 100 ganger så bra som vanlig omega-3, og de hadde funnet en kjøper i Tianjin som ville betale hele 50 000 kr for disse edle kapslene. Andres stappet boksen ned i baggen og løp ut til sykkelen sin. Det var ingen å se i gatene, men det begynte å bli veldig lyst, så Andres brukte ikke lang tid på å se seg om før han begynte å sykle som en gal med baggen hengende over skulderen sin.

HQ

Jeppzkis forslag til forbedringer GR kan gjøre

Skrevet av Jeppzki den 18 april 2018 klokken 15:26

Det er vel ingen hemmelighet at deltagelsen på forumet her på GR har gått betraktelig ned de siste årene. Jeg velger å tro at The Heretic og den gale diktatoren Tor-Erik har mesteparten av skylda for dette. Men nå er det heldigvis slik at begge to har i praksis forsvunnet fra forumet, så det finnes ingen unnskyldninger for inaktiviteten som rår her inne. Jeg har derfor laget en liste over en rekke tiltak som redaksjonen kan gjøre for å øke aktiviteten. Jeg bør spesifisere at dette er forslag til hva som kan bli gjort, og at det er ikke anbefalt å gjennomføre alle sammen. Helst bør vel Suzanne sette ned en synergikommisjon som kan komme til enighet i fellesskap om hvilke tiltak som er best.

1. Gamereactor bør skifte navn til Bluesreactor og begynne å skrive om blues istedenfor spill. Jeg sitter på ganske sikre markedsanalyser som sier at spill og "gaming" holder på å gå ut av popularitet, og at blues kommer til å bli den neste store "tingen".

2. Jeppzki bør bli moderator. Jeg har skrevet flere blogger om dette allerede og føler jeg har kommet med mer enn gode nok begrunnelser til hvorfor dette bør bli en realitet.

3. Kjønnet til brukere bør bli enda mer tydeligere i forumet. Jeg foreslår at kjønnet til brukerne er det som står først og med størst skrift og så kan brukernavnet stå i parentes bak som f.eks. slik: GUTT (Jeppzki). Dette tror jeg vil skape et mer inkluderende, ikke-diskriminerende og mangfoldig brukersamfunn, i tillegg til at det vil oppmuntre jenter til å melde seg inn!

4. Alle innlegg bør ha en grense på kun 20 tegn. Twitter er berømt for å ha en grense på hvor mange tegn man kan bruke i en "tweet", og dette har vist seg å være en suksess som virkelig oppfordrer til intellektuelle og nyanserte debatter. Jeg sitter derimot på forskning som tilsier at Twitter har satt grensen for høyt og at det er en maksgrense på 20 tegn som faktisk skaper de beste diskusjonene.

5. Gjør annonsene mer plagsomme. Alle elsker plagsom reklame, hvorfor ikke ha mer av det?

6. Gamereactor bør lage sin egen youtube-kanal. Youtube har blitt meget populært den sista uka, da særlig kanaler som legger ut videoer av katter. GR bør hoppe på denne trenden og lage sin egen katte-kanal.

7. Økt eksponering på VG. Vg.no er en av norges mest leste nettaviser, og det er uten tvil en uhorvelig masse med fremtidige brukere å hente der. Mitt forslag er ikke å reklamere på siden, siden det koster penger, men heller at Suzanne pluss noen andre gjør noe såpass kriminelt at vg bare må skrive om det. Jeg foreslår bankran. Eller kannibalisme.

8. Selg all privat data dere sitter. facebook har den siste tiden fått voldsom oppmerksomhet på grunn mislighold av den enorme mengden med privat data de sitter med. Jeg foreslår at GR også kaster seg på hypen ved å selge all den informasjonen dere sitter på om brukerne til høystbydende. Pengene dere tjener på dette salget bør umiddelbart gå til document.no mot at de skriver flere vennlige artikler om GR. Det er det vi kaller for en vinn-vinn.

9. Skift brukernavnet på Glorfindel til Toskfindel. Tro meg, dette vil dere tjene på i det lange løp.

HQ
Jeppzkis Julekviss 2017 #5

Jeppzkis Julekviss 2017 #5

Skrevet av Jeppzki den 13 desember 2017 klokken 20:36

Det er mulig jeg var litt for streng med poengutdelingen i forrige utgave. Vi får se om jeg føler meg gavmild når vi kommer til dagens poengutdeling.

Siden bare 2 svarte på forrige spørsmål har jeg nok en gang tenkt å legge til enda en premie til førsteplass! Denne gangen legger jeg til et signert bilde av Morten Harket. Jeg bør presisere at det er min signatur på bildet, ikke Morten Harkets.

Uansett her er svarene som kom inn forrige gang:

Glorfindel: "fordi Flat Earth Society sier det." Tja. Det stemmer nok ikke. Jeg har derimot bestemt meg for å tilgi deg og slette alle minuspoengene du har og gi deg 1/2 poeng. Tjoho!

SirThomas: "Fordi Jeppzki er flink med jord i hagen." Det stemmer heller ikke. Du har allerede fått et halvt trøstepoeng, så du kommer ikke til å få noen poeng for dette svaret! Nå har du og Glorfindel like mange poeng, så jeg håper at dere begynner å konkurrere.

Svaret er fordi det gjør det veldig lett å skalere opp eller ned til andre "A-størrelser"

Her er dagens spørsmål:

Hvorfor bør Jeppzki bli en moderator?

Jeg må advare om at jeg kommer til å være svært liberal i poengutdelingen til denne.

Jeppzkis Julekviss 2017 #4

Skrevet av Jeppzki den 11 desember 2017 klokken 18:00

Se der ja, det virker som om Kvikk Lunsjen fikk flere til å bli med. Jeg har ikke tenkt å legge til noen flere premier i denne runden, så vi får håpe dere synes det er fristende nok med chili, plekter og kvikk lunsj. Jeg har lagt merke til at nesten ingen har svart seriøst denne runden, så jeg er usikker på om jeg bør belønne kreativitet eller bare belønne de som faktisk har svart riktig.

Her er uansett gjennomgangen av svarene som kom inn forrige runde:

bent_a: Jeg er ikke en stor Radioheadfan, svaret er ikke 5 eller blå. 3 feil bør vel egentlig gi -3 poeng, men jeg er ikke så streng. bent_a tildeles ingen poeng!

Glorfindel: Svaret er dessverre ikke Jetzki. Jeg vet at du vet at jeg ikke liker å bli kalt Jetzki, så Glorfindel trekkes derfor 1 poeng pluss 1/2 poeng fordi svaret var en kommentar. Godt jobba Glorfindel!

TK Art: Jeg skjønner ikke helt hvor alt dette kom fra, men selve svaret er korrekt. Du utdeles derfor 1 poeng! Men jeg må nok dessverre også trekke fra 1/2 poeng

Forresten så har jeg oppdaget at poengutdelingen kommer til å bli såpass komplisert at jeg ikke kommer til å gidde å telle før siste spørsmål. Derfor bør du følge med selv på dine egne poeng.

Duck Song: Sukk. Svaret er ikke fisk.

Marlboro Red: Svaret er heller ikke et emoticon

onkelcleo: onkelcleo klarer for første gang å ikke få noen poeng på grunn av feil svar. Vi får håpe han finner formen til spørsmålet som kommer nå:

Forholdet mellom den lange og korte siden på et A4 ark er også kvadratroten av 2. Hvorfor er det laget slik?

EDIT: Svaret på forrige spørsmål var forresten 4.