Norsk
Blog
Fra 0 til 100 på én uke

Fra 0 til 100 på én uke

De siste dagene har livet mitt sort of akselerert noe voldsomt. Jeg har vært vant til å gå i forelesning, dra hjem og spise middag, slacke litt på sofaen før jeg koker noen innleveringer. Ingen verv har jeg. Ingen jobb har jeg. Ikke trener jeg. Ikke samler jeg frimerker. Jeg studerer, spiser, fester og spiller. Leser kanskje en bok på senga. Forpliktelsesløst. Bedagelig.

Nå kan det endre seg. For en uke siden ble jeg kontaktet av Akí, en oppstartsbedrift på NTNU som spesialiserer seg på beaconteknologi, og de inviterte meg inn på kontoret for en prat. Javel, sier jeg, og møter opp. De serverer nøtter, og lurer på hvilket dyr jeg identifiserer meg med. Katt, sier jeg. Jeg deltok på en workshop der Akí trengte hjelp med en case for noen måneder siden, og da så de tydeligvis mon i meg. Kanskje blir jeg tatt opp i bedriften som interaksjonsdesigner? Jeg venter svar fra dem iløpet av morgendagen.

Ikke nok med det: I dag ble jeg tatt opp i Start NTNU, avdeling NGA. NGA står for Norwegian Game Awards, og er et nasjonalt arrangement som blant annet ønsker å inspirere til mer spillutvikling i Norge. Årets beste påmeldte spill vinner 30 000 kroner, så her er det bare for dere som deltar på Gamereactor Academy (og alle andre som utvikler noe på si) å melde seg på til neste år. Og en representant fra GR-redaksjonen burde kanskje også være til stede *wink wank*...

Sykt stress? Nja, akkurat nå virker det litt overveldende, men jeg er overbevist om at det kommer til å bli sykt fett!

HQ