Norsk
Blog

Hva har skjedd med Gamereactor?

Har dere ikke annet å tilby enn pressemeldinger, lanseringsdatoer og trailere? Nå skal jeg innrømme at jeg ikke er like ofte innom siden som før, og ikke plukker jeg opp bladet lenger heller, så kanskje jeg har gått glipp av noen gode artikler og intervjuer, men inntrykket mitt er at GR.no har blitt en oppslagstavle for spillutgivere mer enn et vindu inn bak fasaden til mediet vi alle har lært å elske. Var det alltid sånn?

Jeg savner journalistikk som pløyer litt dypere, saker om f.eks.spillmediets status i samfunnet, portretter av avdøde spillpersonligheter, hvordan det går med norsk spillutvikling, hva kan vi forvente fra norsk spillindustri i lys av valgresultatet...

Gamereactor er i en unik posisjon til å kunne løfte frem Norge som spillnasjon, men såvidt jeg har sett gjøres ikke det i det hele tatt. Jeg ville vært mye mer interessert dersom Gamereactor hadde et strengere norsk og nordisk fokus. Jeg dropper innom Gamereactor sjeldnere og sjeldnere fordi jeg ikke forventer annet enn oversatte pressemeldinger og en og annen anmeldelse. Er redaksjonen for liten? Er pengene for få? Uansett, jeg er lei GR-nyheter. Jeg får kanskje heller begynne å lese Kotaku eller noe.

Jeg vil gjerne besøke Gamereactor igjen i fremtiden, men per nå finner jeg alt for lite som jeg synes er interessant.

HQ