Norsk
Blog

#O2K - Weekend #10 - Anniversary Edition

Skrevet av JoEy_Odd den 6 juni 2014 klokken 01:25

Så, da har vi nådd den tiende utgaven av Duck Song sin #O2K - Weekend. Som skaperen av #O2K har SirThomas gitt meg æren av å skape denne milepælen i #O2K - Weekend, og #O2K generelt. Nå som jeg ikke har vært på ganske lenge har jeg selvfølgelig ikke fått være med på mange, eller noen, weekends, men dette burde gå fint for det.

Dere er sikkert alle spente på hvilken utfordring jeg har til dere nå, så vi går rett til det uten videre. Oppgaven denne helgen er en stor en. Jeg vil at dere skal skape: The next big thing. Dere skal skape trenden som skal definere dagene, ukene, ja, til og med månedene, fremover. Jeg vil at dere skal bruke den kreativiteten dere fant fram i forrige uke og la fantasien løpe løpsk. Skap den trenden dere alltid har villet se på dette forumet. Vær Taktikkeren, med sin #saker hashtag revolusjonerte han hele Live Feed. Vær MNO og lag bloggen absolutt alle vil kopiere. Lag anmeldelsen alle ser til når de skal lage anmeldelser. Vær SirThomas og pionér forumets personlighetssentrerte blogger. Dere høres kanskje ut som en monumental oppgave, at dere skal definere det fremtidige forumet, men jeg har troen på at dere kan definere forumet på deres måte.

Når jeg da skriver en oppsummeringsblogg på mandag vil jeg se at dere har prøvd hardt å skape en trend som kommer til å gjennomsyre forumet i lang tid fremover. Men, for at dere ikke blir helt gale må det være et fåtall regler. Ikke at jeg kommer til å håndheve disse reglene, så dere kan velge å følge dem eller ikke. Jeg burde vel heller kalle dem retningslinjer, ja, jeg kaller dem retningslinjer.

Retningslinjer

1) Trenden din må ha et catchy navn.

Hva er poenget med en trend om den ikke er navngitt? Og hva er poenget med å navngi den om den ikke har et kult navn? Trolig den viktigste delen av en trend er den estetiske verdien og ikke dens bruksverdi. Finn på et kult navn og folket vil følge din trend.

2) Ikke hopp på hver eneste spirende trend dere får øye på.

Hva er poenget med å hoppe på alle trendene jeg håper blir skapt i løpet av helgen? Dessverre kommer ikke alle trendene deres til å overleve, men de som gjør det må være verdig sitt liv. Hopp på de virkelig gode trendene, de som har et kult navn og som bringer mye til forumet.

Det var alt for denne gang, jeg ønsker dere lykke til med å skape Gamereactors Next Top Trend.

HQ