Norsk
Blog

Nouvelle Époque

Skrevet av JoEy_Odd den 10 august 2015 klokken 04:40

Halla Gamereactor, lenge siden sist. Jeg starter som vanlig med en blogg etter det lange fraværet mitt. Delvis fordi det er en gratis bloggidé og delvis fordi jeg ikke fant fest i kveld, og er helt ute av swipes på Tinder for idag. I det jeg skriver dette har jeg begynt på en ny epoke i livet, etter en temmelig fantastisk sommerferie. Jeg har forlatt internatlivet på Folkehøgskole til fordel for ekte studier i Norges fremste studentby, Trondhiem.

På de to dagene jeg har vært i denne byen har jeg oppdaget flere ting. Det første nevnte jeg over, det er umulig å finne fest klokken 2 på en søndagskveld. Vet ikke helt hvorfor, men studentlivet er foreløpig ikke det jeg så for meg. Bussjåførene i Trondhiem blir ekstremt gretne om du ikke viser gyldig billett med en gang du setter for på bussen. Jeg fikk trolig tilsnakk i et solid minutt fordi jeg hadde gått på bak. Å nevne at jeg kun hadde vært noen timer i byen, og at dette var min første tur med kollektivtransport i Trondheim noensinne utgjorde ingen forskjell. Slike ting om bussystemet burde jeg visstnok vært klar over fra før av. Og for å unngå forvirring, ja, jeg hadde faktisk kjøpt en gyldig billett.

Videre har jeg oppdaget at å få tak i billetter til visse arrangementer i byen må ordnes i god tid. Å komme fra til en by som får særdeles mange kule artister, bare for å finne ut at alt er utsolgt er ukult og burde definitivt fikses. Men som med bussene er dette visstnok også noe jeg burde ha visst på forhånd.

Men før jeg fortsetter med følelser og tanker rundt det med å ekte studier tar vi et retrospektivt blikk, hva faen har jeg drevet på med de siste månedene? Vel, etter et halvubrukelig år på Folkehøgskole bestemte jeg og venn av meg at en måned med å reise rundt USA sin vestkyst hadde vært skikkelig kult. Derfor, sent i mai måned farte jeg av sted til hjemlandet for å spise ekte taco, bli nektet inngang til strippeklubber i Las Vegas og koke i uutholderlig varme, god bless the A/C. Samme dag som jeg returnerte fra 30 dager med elendig søvn på hostell, billig mat og masse amerikanere satte jeg kursen mot Roskilde festival for å oppleve elendig søvn i telt, ekstremt dyr mat og masse dansker. Men uansett hvor mange ganger man må forhøre seg om hva som ble sagt så var det en helt utrolig.

I kjent stil gikk turen, dagen etter jeg var hjemme fra festival til England, for å være lærer på musikkskole, som innebærer, om dere lurte, å be 10-åringer holde kjeft flere timer hver dag. Ellers var det fylla, bursdagen min og masse andre artige eventyr, som dere sikkert får høre mer om i en blogg senere. Har mange nye bra historier på lager, blant annet om hvordan jeg ikke er ønsket tilbake på det største sykehuset i Las Vegas.

Akkurat nå må jeg derimot fokusere på studier, særlig, det jeg gleder meg mest til akkurat nå er at polet åpner og kanskje å spise en morningspizza før jeg legger meg til vanlig tid, omtrent 6 på morgenen er trenden. Og nå som jeg kun har 3 år med sosialisering, konserter og kanskje litt studier har jeg forhåpentligvis litt tid til å være her igjen. Vi ses!

JoeyOdd

HQ