Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Djevelens advokat: Django: Unchained (SPOILERS)

Skrevet av Jogro den 10 mai 2018 klokken 20:04
Dette innlegget er kategorisert under: Film, Djevelens advokat, Django Unchained

Disclaimer: Slaveri er ille, men massemord er probably verre I guess? Jeg kommer muligens til å virke som et monster ut i fra denne posten, men det er en Tarantino film, så la oss heller se på det sånn som det er: Alle i disse filmene er dårlige mennesker. Denne filmen inkludert. (Selvom ingen prater om det).

Full disclosure: Jeg elsker Tarantinos filmer og jeg synes at Django: Unchained er en av de bedre filmene hans, men det er en ting som har irritert meg litt i det siste. Django blir presentert som helten i historien. Han dreper den onde slaveeieren, sprenger gården hans og redder kona si fra slaveri. Problemet er bare at ifølge loven, så er han den "onde, lovløse banditten" i filmen.

Jeg støtter ikke akkurat slaveri, men på den tiden filmen er satt så tillater loven det. Så filmens tydelige antagonist (Calvin Candie, spilt av Leonardo DiCaprio) gjør teknisk sett ikke noe galt ved å ha slaver, mens Django derimot ender opp med å sprenge gården hans, la alle slavene hans stikke av, skyte alle som jobber/bor der i kaldt blod så lenge de ikke er slaver. Nå, jeg kan selvsagt sympatisere med Djangos karakter, det kan vi vel alle, men til syvende og sist så er det hans som ender opp med å begå massemord på rent teknisk uskyldige mennesker. Alle folka han skyter i den siste halvdelen av filmen gjør ikke egentlig noe galt, lovlig sett. Alle folka han skyter er ikke nødvendigvis folk som har lyst til å være der engang. Det er jo folk med familier og lignende og jeg tviler på at alle de 20+ folka han skyter på den gården er objektivt onde. Noen av dem trengte kanskje bare en jobb? Så de endte opp der fordi det var det eneste stedet de kunne finne arbeid og selvsagt prøver de å skyte Django i selvforsvar når han kjører gjennom dem som en bulldoz-.. Hestekjerre?

I tillegg ble konfliktet startet når Djangos kompanjong: Schultz (spilt av Christopher Waltz) skjøt Calvin Candie på hans egen gård, i hjemmet hans når han bare ville ta ham i hånden.

Men jeg bare stopper her. Tror jeg overanalyserer situasjonen.

Feedback blir satt pris på.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jeg beklager, jeg er et monster

Skrevet av Jogro den 27 april 2018 klokken 22:25
Dette innlegget er kategorisert under: Witcher, Kåseri, Rant, HvaErPoengetMedTagsEgentlig

Før vi hopper inn hva jeg faktisk planla å skrive opp skal jeg bare gjøre et par ting klart. Ja, jeg har vært medlem her i 4 år og ja, de 2 eneste bloggpostene mine ble skrevet med et par dagers mellomrom. Det første ut i fra frustrasjon og dette ut i fra at jeg kjente mersmak etter første post. Det var det, la oss stupe inn i det du kom hit for så du ikke kan klage over at du ble clickbaitet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I 3 år har jeg holdt dette skjult for menneskeheten. Jeg har gått rundt med uhellige blasfemiske tanker som hadde fått de beste av dere til å trekke dere unna meg i avsky og forferdelse hvis dere visste om dem, men det tærer meg opp innenfra. Det er et monster som må ut.

Je-... Jeg... Jeg liker ikke Witcher 3: Wild Hunt

WOWOWOWOW! legg fra deg samuraisverdet ditt og hør etter her! La meg prøve å forklare mine meninger før dere brenner meg på bålet her.

Full disclosure: Jeg har bare 6 timer på dette spillet og jeg har prøvd å komme inn i det ved 2 anledninger.

Spillet grep meg aldri, jeg syntes historien var uinteressant og jeg var forvirret ettersom det var det første spillet i serien jeg prøvde (brødrene mine sa at jeg ikke trengte å spille de 2 første for å forstå historien, derfor hoppet jeg rett på 3.). Nå ettersom jeg har konsentrasjonsvansker fra før av så hjelper ikke akkurat det på min forståelse av historien heller.

Men jeg lyver hvis jeg sier at historier i 99% av alle spillene jeg spiller er noe jeg bryr meg om. Jeg verdsetter generelt historiedrevne spill like mye som historiedreven pornografi (unntak eksisterer), personlig så liker jeg RPGer for Character progression, skill treer, stats, loot og slikt. Det er derfor jeg har en usunn mengde med timer i Diablo, Borderlands, og Warframe. Witcher sine skills/gear virket kjedelig med en gang jeg så på det. Combaten i seg selv var ikke egentlig noe å skryte av. Tusenvis av andre spill har gjort alt det combat systemet prøvde på bedre *host* Dark Souls *host*. I tillegg til at gameplayet virket kjedelig for meg så foretrekker jeg personlig å lage min egen karakter, selvom Geralt er ganske kul.

Så for å oppsummere så var det ikke helt min greie. Dessuten var Divinity 2 bedre. Fight me.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forresten hvis du/dere leste gjennom all den verbale diareen min så setter jeg pris på det og hvis dere likte det av en eller annen grunn så må jeg si meg overrasket, men samme det. Hvis noen fant det interessant så skriver jeg sikkert noe annet en annen gang også. Jeg finner dette fornøyelig og mye mer underholdende enn å stirre i veggen som jeg pleier å gjøre når jeg har gamet 8 timer i strekk og kjenner at jeg begynner å få leddgikt i håndleddet i en alder av under 20. Så takk for meg og ha en fin dag, I guess.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Okey, det er på tide at vi snakker litt om AAA spill nå

Skrevet av Jogro den 26 april 2018 klokken 16:12
Dette innlegget er kategorisert under: AAA, Spillindustrien, Battlefront2

Vi var alle enige i at lootbox-skandalen til Battlefront 2 var ille. Vi kan også være enige om at AAA-spill har vært på vei nedover de siste årene. Så hva er problemet? Vel, selskap som EA, Activision, Bethesda, Ubisoft og til og med Valve er alle store selskaper og disse selskapene balanserer på en line. De vil tjene så MYE som mulig, men hvis de pusher profittene sine for hardt så kommer vi til å klage og stoppe å kjøpe spillene deres.

Så hva gjør de? De presser litt lengre for hvert spill de lager, for hver økonomiske avslutning de tar. La oss stoppe å ignorere dagen problemer med mikrotransaksjoner i singleplayer spill, lootbokser i early-access spill, obligatoriske dlcer (jeg ser på dere Diablo og Borderlands), "Games-as-service", og Fifa (seriøst, det er det perfekte eksemplet på alt galt med dagens AAA spillindustri).

Jeg er lei av å se et lovende nytt spill som ender opp med å være søppel ettersom det enten ble pay2win, stappet fullt av småting som skal melke forbrukere for penger og slagord som er fornærmende mot alle gameres intelligens.

Jeg spilte nylig KOTOR for første gang og elsket hvert sekund av det, det burde være den gyldne standarden på et AAA spill, ikke Battlefront 2, Assassins creed: unity, *Insert ultralineær, historiedrevet ps4 eksklusiv som kunne vært en forglemmelig hollywood film here*.

Hva skjedde med klassikerne? Hvorfor kan vi få objektive oppgraderinger i multiplayer PVP spill som enten er låst bak mikrotransaksjoner eller en usunn mengde med spilletid.

Jeg savner gode AAA spill som var innovative, ikke styrt av grådighet og annet bullshit. Jeg skal ikke kjøpe et nytt AAA spill før noe av dette endrer seg. og vær så snill du som leser dette, stem med lommeboken din, ikke la spillindustrien bli like grådig, kynisk og kjedelig som Hollywood. Ikke kjøp Call of Duty 443 når det kommer ut. Vi må prøve å ta spillindustrien tilbake, sette foten ned og si at nok er nok.

#FuckAAA

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus