Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Hvordan spiller du ?

Hvordan spiller du ?

Skrevet av kake den 22 juli 2010 klokken 20:46

Det finnes flere forskjellige måter å gjennomføre et spill på. Man kan ''løpe'' gjennom banene uten å få med seg hva som skjer og hvorfor du gjør det du gjør, man kan få med seg alle ''film-snuttene'' og få med seg alt av historien. Eller kanskje du bare spiller for å få Trofeer og liknende...

Hvis du spiller på den førstnevnte måten, enser du ikke historien i det hele tatt, denne måten å spille på kan fort bli veldig kjedelig, eller jeg syns det i alle fall. Når jeg var mindre pleide jeg å gjøre det på denne måten, antagelig vis fordi pappa og søsteren min alltid hørte på musikk i stua, så jeg ikke hadde lyd på, men også fordi jeg ikke forsto så mye engelsk, i det siste er det den første grunnen som gjelder, siden jeg kan en god del engelsk nå (hehe).
Dette er grunnen til at jeg ikke har ''rundet'' så mange av spillene mine, det blir rett og slett kjedelig når du ikke har peiling på hva det er du gjør og hvorfor, annet enn hva du kan lese deg til.
Så hvis du spiller på den måten ender du opp som meg, med en haug av halv ferdige spill og kjøper nye opptil flere ganger i uka.
Men jeg har endelig funnet løsningen på mitt lille problem, kjøper meg TV og hjemmekino og flytter 360 inn på rommet mitt, da skal jeg kose meg med alle spillene på nytt!

Men hvis du der i mot spiller spillet og for med deg alle ''film-snuttene'' og historien i spillet, blir det fort mye mye bedre, da går det fra ''Er lei av alle spillene mine'' til ''Kan ikke slutte, ikke nå''.
Da blir det kanskje et sosialt problem i stede, men man kan vel aldri bli 100 prosent fornøyd uansett , eller? I alle fall sitter du igjen med en mye bedre opplevelse, når øynene dine tvinges sammen på grunn av søvnmangel.
Stol på meg, få med deg historien, det gjør at spillet lever mye lengre, uten at det skal være noen tvil om det.

Alle gode ting er tre...sies det, men denne treer er ikke spesielt god, dessverre. Jeg syns det er dumt at folk kjøper spill og spiller bare for trofeer og liknende, det er så trist at man skal ødelegge spill gleden, ved å lete under hver stokk og sten får å få tak i dem, også skal folk som ikke gidder å finne dem føle seg mindre vert fordi ''naboen'' har bedre ''gamerscore'' eller flere trofeer enn deg.
For det første er det dårlig gjort å heve seg over hverandre på grunn av det, til de som gjør det.
For det andre er det veldig mye jobb og frustrasjon for veldig lite, siden du får egentlig ingen ting igjen for all jobben.
Og for det tredje er det jo ganske kjedelig...
Jeg skjønner jo at det kan være artig å finne hemmelige veier, også videre, og ikke misforstå jeg har ingen ting imot de som er trofe-jegere, jeg kan bare ikke se verdien i å ransake helle brettet...
Personlig har jeg aldri prøvd å få Trofeer og liknende, jeg spiller spill slik de er ment å spille, fra start til slutt (Noen unntak: liker å herje litt rundt i Saints Row og GTA).

Hvilken måte spiller dere på ?
Mulig dere spiller på en annen måte en de jeg har nevnt, fortell !
Jeg kommer sikkert til å få noen hate-kommentarer på den tredje måten å spille på, så jeg skal forsvare meg med en gang:

Det er ingen ting galt med det, jeg dømmer deg ikke.
Jeg kan bare ikke forstå det, og jeg kommer heller aldri til å finne noen verdi ved det, tro meg, jeg har prøvd...


Mvh.
Kake

HQ