Norsk
Gaming-PC, er det verdt det?

Gaming-PC, er det verdt det?

Skrevet av Kristiano den 12 mai 2013 klokken 20:15

En venn av meg fortale meg nylig at han skulle begynne å spare opp penger fordi han skulle kjøpe seg en gaming-pc. Til nesten 20 000 !!! Jeg spurte han hvorfor han ville kjøpe PC til 20 000 når han allerede har en PS3. Da svarte han: På grunn av grafikk og prosessor.

Jeg vet at grafikken og spillopplevelsen er bedre på en PC enn på konsoll. Men seriøst? 20 000?? For spilling? Betalte 2000 kr for Xbox'en min og jeg syntes det var ganske dyrt.

Jeg må si meg enig med det navnebroren min, Kristian skrev i det nyeste Gamereactor magasinet. "Vil heller sitte med en kontroller foran TV'en enn å sitte foran en bråkete PC med mus og tastatur."

Hva synes dere? Konsoll til 2-3000 eller en PC til nesten 20 000?

HQ

Nå kommer vinteren?

Skrevet av Kristiano den 29 november 2012 klokken 17:57

Gjør den egentlig det? Det er jo nesten -10 grader ute når jeg våkner på morgenkvisten.
Må nøye seg med å sykle til skolen uten å kunne gire om fordi girene har frosset. Det er ikke noe galt med vintertemperaturen, men det verste er at det ikke er 1 cm med snø engang! I midten av oktober var det jo nesten 1 m med snø og det snødde hele tiden, men vi er jo i Norge så 2-3 dager etterpå var det ikke ett eneste snugg hvitt. Håper virkelig at det blir en meter eller to med snø så det faktisk blir litt gøy å ha kuldegrader. Folkene som styrer skisenteret som jeg bruker er i overkant optimistiske. De sier at de skal åpne senteret og skal starte heisene senest neste helg. Det er nesten ikke snø der heller, men jeg må håpe de har rett. Lengter etter å få på meg skiene.

Hvordan står det til med snøen der dere bor? Og blir det ski til vinteren?

God kveld folkens.

Mvh Kristian

HQ

Gamereactor på det lokale biblioteket

Skrevet av Kristiano den 26 november 2012 klokken 21:10

Har nettopp fått opp interessen for bladet. Så nå har jeg snakket med biblioteket og fått dem til å ta inn Gamereactor. Hurra! De skal begynne å ta det inn fra 1.januar 2013. Jeg gleder meg! Tror det blir bare jeg og noen få stykker til som kommer til å lese det da. Hvis jeg liker det så må jeg jo vurdere å bestille det selv.

God kveld folkens!

Mvh Kristian

Det er helg, tid for å game!

Skrevet av Kristiano den 23 november 2012 klokken 22:58

Ja, det er fredagskveld og helg. På tide å skru på Xbox'en å finne frem kontrollen. Halo 4 er kveldens spill.

Halo 4 er et bra spill, men det ... men det er vanskelig å forstå. Det er så mye nytt i 4'eren. Alle nye spill bør jo ha noe nytt i seg men det er altfor mye nytt i Halo 4. Jeg fant det veldig rart i starten men jeg har jo blitt vant til det nå etter noen timer med spilling.

Det blir litt Assassin's Creed II spilling også. Så mange venner som har anbefalt meg å kjøpe Assassin's Creed III. "Det er sååå bra, du må kjøpe det az!!"
Men ok, det ser veldig bra ut. Men jeg har aldri spilt noen av de tidligere spillene så det ble ganske nytt. Og jeg er ganske opptatt av historie så det var egentlig uakseptabelt å kjøpe det helt plutselig. Men en kjernekar av en venn sendte meg Assassin's Creed II forrige helg! Han ville så gjerne at jeg skulle oppleve spillet !
Tusen takk Mikael ;)

Jeg prøvde å sammenligne II og III men det var egentlig umulig. Å sammenligne ca 30 minutter med 3'eren og 20 timer med 2'eren er umulig. Når jeg har fått noen flere timer med begge spillene så kommer det sikkert en anmeldelse på siden her snart.

Det var det jeg hadde å si ikveld!
God kveld da alle sammen. Peace out

Kristian