Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Topp tre gåsehudlåter!

Skrevet av kvidogbleg den 26 september 2010 klokken 20:37

Har kanskje et lite prosjekt på gang her. Fant ut at jeg skulle skrive en listeblogg hver uke hvor jeg presenterte tre sanger jeg regner som unike. Først ut blir en topp tre av sanger som gir gåsehud.

#3: The Who - See Me Feel Me

Herregud. Det blir for jævlig. For fint. For følelsesladet. Roger Daltrey kan ha en fantastisk stemme noen ganger, og hvis du har sett filmen "Tommy", så vet du hva jeg snakker om når jeg sier følelser. Da kjærlighetserklæringen avrunder det hele har jeg ståpels, og jeg føler for å selv svømme over hav og bestige fjell.

#2: The Beatles - Golden Slumbers

For å fylle deres siste album lagde Beatles en del køddesanger, små stykker på rundt ett minutt. Og blant dem var Paul McCartneys ett minutt og trettien sekund lange "Golden Slumbers". Perfekt oppbygging, herlige strykere, orgasmetopping, før det så toner sakte ut. I tillegg til alt dette er den starten på en av verdens beste medleyer. Magisk. Beatles' fineste spør du meg.

#1: Queen - Bohemian Rhapsody

Det burde ikke være tvil. For dette er nesten 6 minutt med følelser. Rock og opera i herlig harmoni, slikt som gjerne kjennetegner Queen. Tårevåte avskjeder, spreke gitarsoloer, fantastisk oppbygging, før alt forsvinner i natten. Dette er ren gåsehud, en definisjon.

HQ