Norsk
Star Wars: The Old Republic?

Star Wars: The Old Republic?

Skrevet av lazgo den 16 november 2011 klokken 22:50

Spillere fra hele verden vil om noen få uker glede seg over det nye MMORPG spillet "Star Wars: The Old Republic" som kommer ut i desember måned, hvordan er det med deg?

Guildet "Malignant Blitzkrieg" er oppe og går for fullt i disse dager med noen svært aktive spillere, guildet er internasjonalt. Vi satser på både PvE og PvP sidene i spillet, der å ha det moro er nummer en prioritet, samt Raids for de som vil det. Malignant Blitzkrieg har i skrivende stund fire medlemmer som har forhåndsbestilt Collector's edition. Det vil si at guildet har nådd målet som det kreves for at det skal bli overført inn i spillet når utgivelse datoen er nådd.

Guildet vi sette pris på en vis modenhet og beherskelse, hvis du velger å bli med i Malignant Blitzkrieg kan du sende en privat melding til meg personlig her på Gamereactor, skrive din personlige e-mail i kommentar feltet eller sende en søknad til guildet som ligger bestemt på Swtor sin hjemmeside. Du vil også få tilsendt en e-mail om rammene til Malignant Blitzkrieg, hvis du velger å bli med. Reglene er ikke mange, men de fins for å ha en viss struktur.

May the force be with you.

HQ