Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
En ganske vond følelse?

En ganske vond følelse?

Skrevet av maggle den 6 september 2010 klokken 19:17

Som du kanskje har lest i et fåtall av bloggene jeg har skrevet så kan du lese at jeg har avtjent førstegangstjenesten i hæren. Grunnen til at jeg tar det opp nå er at jeg vil dele en historie jeg fikk høre fra en av offiserene jeg hadde. Han var Fenrik (2nd liutenant) og fortalte oss gutta masse historier om opptakskrav til forskjellige enheter i hæren. Men denne historien fikk oss nærmest til å skjelve av smerte.

Den er en historie som involverer å ha vondt en viss plass for en mann og du kan sikkert anta hvor jeg vil hen.

Jeg husker ikke under hvilket opptak dette skjedde men den fikk oss til å utbryte med medlidende skrik. Uansett, i hæren må du klare å ta vare på deg selv og andre uten at du skal virke som en pingle.

Opptaket involverte masse marsjering og det var kaldt og mannskapet som gikk hadde på seg netting - trøye og netting - bukse for å skape luftrom mellom klærne slik at de ble varmere fortere og kunne holde varmen. Ett av befalene la merke til at en av mennene var betydelig blekere og klammere enn alle de andre og spurte om han var ok. Han var ok og gikk videre med oppakning og alt. Underveis hadde været blitt kaldere og mennene tok på seg ullfrotè (ull plagg) og gikk videre. På denne tiden var ullfroteène hvite og ikke grønne slik de er i dag og når de stoppet, slo opp leir og befalet skulle da sjekke føttene til mennene for å se om de hadde drukket nokk vann. Mannen som tidligere var blek og klam kunne nå offiseren se at ulfroteèn hadde blod fra låret og ned. Han ba mannen ta av ulfroteèn og til sin skrekk kunne han se at ene testikkelen hang i en tynn tråd fra der den skulle være helt ned til kneet. Nettingen hadde gnagd på testikkelen og mannen hadde ikke sakt i fra!

Mannen besto selvfølgelig ikke opptaket grunnet at han ikke kunne ta vare på seg selv.

Jeg ville aldrig ha klart å holde maska slik han gjorde hvis det gjaldt MIN testikkel. jeg ville sagt i fra.
Han er dum som ikke sa ifra at nettingen gnagde mot en ganske vond plass.

Fakta:
- Grunnen til at man sjekker under føttene om man har drukket nokk vann er at huden vil se ut som om den har vært under vann...altså "svømmehud"
- En annen grunn til at de sjekker under som jeg ikke nevnte er for å se om foten er rett og slett ok.

HQ