Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Forlater/Sletter brukeren min på Gamereactor neste uke

Skrevet av Mats2468 den 2 mars 2018 klokken 21:06

Hei til dere som leser, har nå tenkt til å slette brukeren min hos Gamereactor eller bare forlate brukeren min nå heretter, siden jeg bruker den svært sjeldent for tiden.

Noen av dere har nok lest en av bloggene mine gjennom den siste året og har vært moro å lese gjennom kommentarer og innspill fra dere.

Det har vært moro å være med på denne flotte GR samfunnet og fant meg godt til rette her i en god stund.

En av store grunnene til jeg forlater GR brukeren er vel hovedsakelig pga jobb og andre ting som har gjort at jeg ikke lenger får tid til å stikke innom bloggene, forumene eller bare kommentere på innlegger osv.

Kommer selvfølgelig til å se innlegg og nyheter iblant på GR bare at brukeren min er borte/inaktivt. Jeg ønsker dere godt nå videre i dette flotte samfunnet.

Takk for meg

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Burde vi boikotte DLCer?

Burde vi boikotte DLCer?

Skrevet av Mats2468 den 20 februar 2018 klokken 13:58

Ja folkens det er nå "lenge" siden jeg laget blogg sist gang, jeg kjedet meg nå så hvorfor ikke bare fyr løs lol.

Temaet jeg tar opp nå er vel og si litt gammel nytt, men er DLCer greit å betale for? Vel det er delte meninger om. Det sies at 28% menn i USA som er gamere kjøper gjerne dlcer og utrolig nok mikrotransakjoner, noe som er skremmende mye...

I fremtiden kan jeg faktisk spå på at det kommer til å overflode enda mer med dlcer og kosmetiske varer til fremtidige spill. For i de siste årene har det vært ekstremt mye av det, det ser faktisk ut som spillselskapene kun bryr seg om å lage flest mulig av dem for å tømme kontoene til gamere.

Mange av dlcene i fleste spill synes jeg er svært uintressante, siden storyen ofte ikke har noe med hovedspillet å gjøre eller bare at storyen er kjedelig (også mange andre grunner). Det er derfor jeg ikke har kjøpt noen dlcer på en evighet.

Hvorfor kan bare ikke dlcer være gratis? Jo fordi utgivere idag er svært bevist å hove inn mest mulig penger fra oss, for dlcer er veldig lukrativt i dagens gaming. De ofte tjener penger fra ungdom og barn generelt som har kortinformasjonen fra foreldrene sine, og har lett tilgang til å kjøpe disse dlcene. Derfor savner jeg tiden tilbake der spill var kun et spill uten DLCer, mikrotransakjoner etc. Det var faktisk noen gamle spill som har mye mer innhold forhold til spill idag, utrolig nok.

Når det kommer til Season Pass, noe jeg absolutt ikke liker, er rett og slett skammelig dyrt. Folk er faktisk okey med å cashe ut 499 (Til og med dyrere enn et nytt spill!) for en Season Pass, som ofte ender opp med legge til side etter alt av innhold er gitt ut og glemmer visse dlcer som dukker opp underveis. COD fans eller kids som stjeler lommebøkene fra foreldre sine ofte bruker penger på nettopp dette, spesielt i COD serien.

For å være dunn ærlig, synes jeg dlcer burde vært gratis fra da det startet, for spillselskapene gjør det så utrolig bra uten dlcer og mikrotransakjoner med tanke på å selge kun spillet. Selvfølgelig, som jeg nevnte tidligere, dette er lukrativt for dem, så for oss som ikke ønsker kostbare dlcer kan glemme at det blir gratis i de fleste spill nå i fremtiden.


Hva synes du om dette?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Burde man unngå forhåndsbestilling av spill?

Burde man unngå forhåndsbestilling av spill?

Skrevet av Mats2468 den 6 februar 2018 klokken 22:03

Idag skal jeg skrive om noe veldig interessant til oss gamere. La oss starte. Har du noen gang tenkt på ''Hvorfor betalte jeg 600 kroner for dette pisset'' Vel det tenker jeg alle er kjent med, for noen ganger eller alltid (For min del) Tenker jeg sånn. Problemet ligger i at nemlig mange spill idag er veldig skuffende og likedannende som jeg nevnte i andre bloggen. Leste en nylig artikkel der dem snakket om akkurat dette og dem er sjokkert over hvor mange som egentlig forhåndsbestiller spill, mye av grunnen til dette er hypertrain og ''fristende day one tillegg til spillet''. Ja la oss se på traileren av Red Dead 2, folk er helt ville og kommenterer ''Må ha det nå'' eller som ''Hvorfor kan ikke bare Rockstar bli ferdige''. Synes dette er latterlig ettersom folk forhåndsbestiller uten at dem vet noe som helst ting. Noen ganger så må man ta risker om man er hype på et spill, for det fleste gangene så kan det svi for oss og vi kan gjøre feilbeslutninger. For min del er det svært få spill som er verdt 600 kroner, og da snakker jeg om Zelda Ocarina of Time, Twilight Princess, Uncharted 4 og The Last of Us. Jeg mener etter min mening at disse er verdt det, mens ellers er ikke spill virkelig verdt til den prisklassen. Om man er glad i en spillserie som man har spilt enormt mye av så er det vanskelig å unngå en forhåndsbestilling til etterfølgeren og dette har også veldig mange problemer med å ikke unngå, og den skjønner jeg. Spill idag blir veldig ofte på tilbud, så jeg så for ikke llenge siden, Wolfenstein The New Colossus var på tilbud til 260 etter bare 3 uker! Så folkens, er det verdt å vente litt ekstra får å spare? Yes it is


Hva mener du om dette?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Har mikrotransakjoner gått for langt?

Har mikrotransakjoner gått for langt?

Skrevet av Mats2468 den 9 januar 2018 klokken 19:10
Dette innlegget er kategorisert under: Mikrotransakjoner, DLC

Jeg vet, jeg vet... Det har vart i mange år, og det gir seg enda ikke. Hvordan oppstod mikrotransakjoner til spillbransjen? Vel, det kan jeg forklare deg hvordan det kom. Mange mener det var EA som startet det hele, men det er helt feil, for det er nemlig Bethesda som startet denne dritten, og spillet dem la til mikrotransakjoner var Elder Scrolls 4: Oblivion. Det var blant annet skins til hestene, kostymer til karateren eller bare virtuell valuta. Det var egentlig Microsoft som hadde ideen, Bethesda hørte etter og ville satse på denne business-metoden. Etterhvert dette var effektivt, begynte flere utgivere i senere tid. Dere har kanskje legget merke til at det er alltid forskjellige priser når det kommer til virtuel valuta at prisen er som eksempel fra 20 kroner-til 829 som er høyest, og dette er ofte i free-to-play spill. Det har vært enormt mye hat i det siste pga Battlefront 2's sin progresjon system som bare går ut på pay-to-win, som også er i veldig mange spill. EA selvfølgelig har herjet med denne metoden i over 9 år siden FIFA 09's ultimate team. Jeg vil si at DLC har også gått for langt siden hvert eneste spill, idag så inneholder det DLC som man kan kjøpes tilgjengelig. Mange brukere fra Reddit har i tillegg snakket mye dritt om utgiverne idag for dems grådighet til gamere som er utsatt for dette, og dette skjønner jeg veldig godt. Det er mye jeg vil snakke om men det vil ta evigheter...

Hva synes du om mikrotransakjoner?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Hvorfor er moderne spill blitt så likedannende?

Hvorfor er moderne spill blitt så likedannende?

Skrevet av Mats2468 den 3 januar 2018 klokken 23:34

Vel, det er ingen stor bombe, med tanke på at noen gamere nå til dags er lei av den likedannende stilen som florerer i de nye spillene. Vis du har legget merke til Ubisoft sine open-world spill, som for eksempel AC Origins, Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 eller si Far Cry 4, disse spillene går ut på samme oppgavene gang på gang. Da tenker jeg på samling av ting som er nødvendig for å oppgradere, man må grinde opp i level eller generelt av ting og for eksempel spamme med waypoint til destinasjoner. Under sjangeren RPG, (som jeg da ikke er helt fan av) Har veldig mye med dette å gjøre, utforske, samle, gjøre quests osv. Det har blitt en trend i de siste RPG spillene som har kommet at spillene i seg selv er altfor store, tomme områder og svært lange, gjennomsnittlig 60-100 timer med spilling, som ikke er aktuelt for andre vanlige gamere. Det er også mange tendenser til andre sjangere som har blitt likedannende, som FPS sjangeren, samme basic story som også er involvert i andre klassikere som spillutviklere har puttet i spillene. Jeg mener dette er en katastrofe for gamere idag. Det har hendt at gamere har returnert til gamle spill (Inkludert meg) som overhode ikke er det samme som idag, i det meste. Vi får håpe dette blir merket av enda mer spillere der ute og få orden i det selvom det er en drøm dessverre.

Hva har du merket dette i det siste?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.