Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Hva kan vi forvente oss av neste generasjons Xbox?

Hva kan vi forvente oss av neste generasjons Xbox?

Skrevet av Mats2468 den 18 juni 2018 klokken 19:07

Yes folkens, da vi fikk høre fra Phil Spencer ny Xbox kommer, som muligens blir avslørt neste E3 show, så er det noe jeg kan vedde på hva neste konsoll kan tilby. Dagens Xbox One har hvert i en berg og dalbane når det kommer til spill, ikke alle var fornøyd med hva de fikk til med av eksklusive titler, men vi må ikke glemme at Xbox One hadde noen gode spill, som blant annet Ori and the Blind Forest, Quantium Break, Sunset Overdrive, Halo 5, Gears 4 og sist og ikke minst Forza Horizon 3


Når det kommer til specsa, er ikke Xbox One så imponerende. X versjonen derimot er akseptabelt med tanke på 4K og 30fps. Finnes også andre alternativer får å utnytte kraften fra x versjonen, som for eksempel 120fps i 1080p oppløsning om man har monitor som støtter 120hz eller kjent som 144hz. I neste Xbox generasjons konsollen kan vi faktisk forvente stabilt 4K på 60fps om den er sterk nok, så vi får håpe for det, nå er 60fps det minste jeg kan godta i disse dager.


Jeg vil tro noe av det vi fikk se på Microsoft E3 showet i år blir eksklusive til den nye konsollen. Og da tenker jeg på Halo Infinite og Gears 5.

Hva tror du hva Microsoft kan gjøre med neste konsoll?

Takk for at du tok deg tid å lese bloggen!

Cheers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Vel, jeg er tilbake...

Vel, jeg er tilbake...

Skrevet av Mats2468 den 11 juni 2018 klokken 02:35

Heisann folkens, er nå tilbake hos dere igjen. Jeg har virkelig savnet å kommentere, blogge og ikke minst se nyhetsartikler, se andres blogg og mer. Det var noe som manglet i hverdagen min, altså å komme til dette flotte GR-samfunnet.

For noen måneder siden sa jeg rett og slett at jeg ville eventuelt slette kontoen eller la den være da jeg hadde mye å gjøre utenom fritiden, men nå har hele situasjonen endret. Vel jeg er glad jeg ikke slettet kontoen also ettersom jeg plutselig ville komme hit igjen.

Jeg kommer nå videre med å blogge, forhåpligvis noe intressant som dere vil like, tro meg. Er en sånn type som ikke skriver så mye på en gang men håper det er helt okey for dere :)

Takk for at du tok deg tid og leste bloggen!

Cheers ✌

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Forlater/Sletter brukeren min på Gamereactor neste uke

Skrevet av Mats2468 den 2 mars 2018 klokken 21:06

Hei til dere som leser, har nå tenkt til å slette brukeren min hos Gamereactor eller bare forlate brukeren min nå heretter, siden jeg bruker den svært sjeldent for tiden.

Noen av dere har nok lest en av bloggene mine gjennom den siste året og har vært moro å lese gjennom kommentarer og innspill fra dere.

Det har vært moro å være med på denne flotte GR samfunnet og fant meg godt til rette her i en god stund.

En av store grunnene til jeg forlater GR brukeren er vel hovedsakelig pga jobb og andre ting som har gjort at jeg ikke lenger får tid til å stikke innom bloggene, forumene eller bare kommentere på innlegger osv.

Kommer selvfølgelig til å se innlegg og nyheter iblant på GR bare at brukeren min er borte/inaktivt. Jeg ønsker dere godt nå videre i dette flotte samfunnet.

Takk for meg

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Burde vi boikotte DLCer?

Burde vi boikotte DLCer?

Skrevet av Mats2468 den 20 februar 2018 klokken 13:58

Ja folkens det er nå "lenge" siden jeg laget blogg sist gang, jeg kjedet meg nå så hvorfor ikke bare fyr løs lol.

Temaet jeg tar opp nå er vel og si litt gammel nytt, men er DLCer greit å betale for? Vel det er delte meninger om. Det sies at 28% menn i USA som er gamere kjøper gjerne dlcer og utrolig nok mikrotransakjoner, noe som er skremmende mye...

I fremtiden kan jeg faktisk spå på at det kommer til å overflode enda mer med dlcer og kosmetiske varer til fremtidige spill. For i de siste årene har det vært ekstremt mye av det, det ser faktisk ut som spillselskapene kun bryr seg om å lage flest mulig av dem for å tømme kontoene til gamere.

Mange av dlcene i fleste spill synes jeg er svært uintressante, siden storyen ofte ikke har noe med hovedspillet å gjøre eller bare at storyen er kjedelig (også mange andre grunner). Det er derfor jeg ikke har kjøpt noen dlcer på en evighet.

Hvorfor kan bare ikke dlcer være gratis? Jo fordi utgivere idag er svært bevist å hove inn mest mulig penger fra oss, for dlcer er veldig lukrativt i dagens gaming. De ofte tjener penger fra ungdom og barn generelt som har kortinformasjonen fra foreldrene sine, og har lett tilgang til å kjøpe disse dlcene. Derfor savner jeg tiden tilbake der spill var kun et spill uten DLCer, mikrotransakjoner etc. Det var faktisk noen gamle spill som har mye mer innhold forhold til spill idag, utrolig nok.

Når det kommer til Season Pass, noe jeg absolutt ikke liker, er rett og slett skammelig dyrt. Folk er faktisk okey med å cashe ut 499 (Til og med dyrere enn et nytt spill!) for en Season Pass, som ofte ender opp med legge til side etter alt av innhold er gitt ut og glemmer visse dlcer som dukker opp underveis. COD fans eller kids som stjeler lommebøkene fra foreldre sine ofte bruker penger på nettopp dette, spesielt i COD serien.

For å være dunn ærlig, synes jeg dlcer burde vært gratis fra da det startet, for spillselskapene gjør det så utrolig bra uten dlcer og mikrotransakjoner med tanke på å selge kun spillet. Selvfølgelig, som jeg nevnte tidligere, dette er lukrativt for dem, så for oss som ikke ønsker kostbare dlcer kan glemme at det blir gratis i de fleste spill nå i fremtiden.


Hva synes du om dette?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Burde man unngå forhåndsbestilling av spill?

Burde man unngå forhåndsbestilling av spill?

Skrevet av Mats2468 den 6 februar 2018 klokken 22:03

Idag skal jeg skrive om noe veldig interessant til oss gamere. La oss starte. Har du noen gang tenkt på ''Hvorfor betalte jeg 600 kroner for dette pisset'' Vel det tenker jeg alle er kjent med, for noen ganger eller alltid (For min del) Tenker jeg sånn. Problemet ligger i at nemlig mange spill idag er veldig skuffende og likedannende som jeg nevnte i andre bloggen. Leste en nylig artikkel der dem snakket om akkurat dette og dem er sjokkert over hvor mange som egentlig forhåndsbestiller spill, mye av grunnen til dette er hypertrain og ''fristende day one tillegg til spillet''. Ja la oss se på traileren av Red Dead 2, folk er helt ville og kommenterer ''Må ha det nå'' eller som ''Hvorfor kan ikke bare Rockstar bli ferdige''. Synes dette er latterlig ettersom folk forhåndsbestiller uten at dem vet noe som helst ting. Noen ganger så må man ta risker om man er hype på et spill, for det fleste gangene så kan det svi for oss og vi kan gjøre feilbeslutninger. For min del er det svært få spill som er verdt 600 kroner, og da snakker jeg om Zelda Ocarina of Time, Twilight Princess, Uncharted 4 og The Last of Us. Jeg mener etter min mening at disse er verdt det, mens ellers er ikke spill virkelig verdt til den prisklassen. Om man er glad i en spillserie som man har spilt enormt mye av så er det vanskelig å unngå en forhåndsbestilling til etterfølgeren og dette har også veldig mange problemer med å ikke unngå, og den skjønner jeg. Spill idag blir veldig ofte på tilbud, så jeg så for ikke llenge siden, Wolfenstein The New Colossus var på tilbud til 260 etter bare 3 uker! Så folkens, er det verdt å vente litt ekstra får å spare? Yes it is


Hva mener du om dette?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus