Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands /
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Vi eier ikke våre egne digitale spill..

Skrevet av Mats2468 den 21 november 2017 klokken 22:03

Dette er kanskje en gammel nytt, men ville bare nevne om det. Trodde du at vi eier våres digitale spill? Der tar du feil, for vi eier dem ikke. Jeg leste en nylig forum via Steam der dem nevner dette, og mange av de som har erfaring innen spillindustrien forteller følgene: "Vi eier ikke våres egne digitale spill, vi eier kun lisensen til å spille spillet". Til og med brukeren vår på Steam teoretisk sett eier vi ikke. Vet ikke om det gjelder fysisk når det kommer til online spill. Syntes dette var sprøtt å høre, bare se for deg om Steam, Playstation, Xbox, Switch og alle de andre skulle stenge ned online tjenesten, ville vi mistet ALLE de spillene vi har ''kjøpt''. Det tror jeg hadde vært en mareritt for alle spillelskere der ute. Om at de skulle stenge ned online tjenesten er svært usannsynlig at dette vil skje i fremtiden, siden spillbransjen gjør det utrolig godt økonomisk for tiden. Men man skal aldri si aldri. For min del er det kanskje lurt å satse på fysiske spill, det å bare se spillene i hyllene er mer som ''Eier og har'' enn hvordan samlingen i digitale former. Synes dette er en interessant tema å ta opp.

Hva synes du om dette...?

Får vi noengang se Ocarina of Time remastered?

Skrevet av Mats2468 den 8 november 2017 klokken 13:17

Ja folkens, det nærmer seg 2018, og så langt har spillfronten vært magisk, men nok om det. Som jeg nevnte på tittelen, får vi noengang se Ocarina of Time remaster? Ja faktisk så er det mulig, selvom jeg vet at alle ikke er fan av klassiske spill som blir oppusset. Det har lenge vært en debatt om at det kan virkelig skje, med tanke på at det er nå snart 20 år siden spillet ble lansert. Noen ganger blir man overrasket over Nintendo's threehouse, og for å være dønn ærlig, vil dem kanskje overraske oss og forteller at spillet får en remaster. Det alle nå vet er at 3DS versjonen kom ut i 2011, så da er jeg litt skeptisk igjen. Skyward Sword har en større mulighet for å få en HD versjon, litt mer sannsynlighet til det.


Hva tenker du om dette?

Skeptisk til AC's Origins..

Skrevet av Mats2468 den 25 oktober 2017 klokken 19:09
Dette innlegget er kategorisert under: Assassin's Creed

Ja folkens, nå er det ikke lenge igjen til lanseringen av Ubisofts Assassin's Creed Origins. Som jeg nevner i tittelen, så er jeg skeptisk til hvor bra Origins vil være. Jeg er en stor fan av serien, og ser selvfølgelig frem til det. Jeg har savnet en god historie siden 3ern, og det er nå 5 år siden sist den kom ut. Kan hende jeg trigger noen her, men det jeg hater med hva Ubisoft har gjort med Origins, saken er at de har lagt til et ny mekanisme som er RPG aktig greier som vil påvirke innen våpen. Det vil si at du som spiller må finne våpen selv fra fiender i spillet eller finne våpen i kister med mindre du vil betale sinnsykt mye fra butikken i de åpne gatene. Ubisoft vil muligens legge til mikrotransakjoner (som jeg er imot) får å skaffe seg bedre ting tidlig i spillet, og for å ikke glemme boosts. Som vi ser fra traileren, begir spillet i Egypt 50 år etter k.r.

Hva sier du om dette?
Kan Ubisoft mekke et godt AC spill siden 3ern?

Min mening om Outlast 2...

Skrevet av Mats2468 den 25 april 2017 klokken 22:05
Dette innlegget er kategorisert under: Outlast 2

Spillet som mange har ventet på... 1ern som hadde en enorm suksess.... og nå idag kom oppfølgeren. Må si at Red Barrells gjorde en glimrende jobb for å skremme vettet av folk, inkludert meg som i noen tilfeller hoppet fra godstolen min xD. For min del var historien litt rar, men samtidig ganske bra. Atmosfæren i spillet var så creepy at jeg holdte på å pisse på meg av redsel, altså så ille var det, utenom jumpscares. Jeg skal ikke røpe noe av historiedelen, men må advare om at dere som har tenkt til å spille dette, for all del ikke la lyden være høy på tven eller når du har på headsett, siden du vil få en type "Hjerteinfarktsjokk" lignende greier, så vær opps. Dette er uten tvil den mest skummleste spillet jeg har spilt gjennom tidene. Jeg gir spillet en score på 8/10 som Ruben scoret også. Ha en fin kveld videre folkens!

Du vil ikke tru hva Gamer.no ga som karakter i BOTW anmeldelsen :O

Skrevet av Mats2468 den 15 mars 2017 klokken 14:05

Da jeg leste denne BOTW anmeldelsen fra Gamer.no fikk jeg en voldsom reaksjon... det var kanskje ikke så rart, med utrolige 6/10. Dette er muligens den laveste scoren hittil spillet har fått. For en liten stund siden ga anmelderen Jim Sterling 7/10, og da var det rekorden så langt, men den rekorden ble knust. Som regel har spillet fått mye skryt fra mange anmeldelser, men det kunne BOTW bare glemme hos Gamer.no. Vil du vite mer hvofor den ble slaktet? Kopier her: https://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/377909