Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Skrevet av Mats2468 den 11 juli 2018 klokken 15:49

Noen spill fått altfor mye pepper og jeg mener de ikke fortjener det, jo kanskje noen, men disse spillene jeg skal snakke om er faktisk fantastiske. Det er faktisk utallige mange spill jeg mener fortjener mer enn noe annet, og det tror jeg du også er enig i. Det er bra noen ganger å prøve et spill som viser seg å være piss, men plutselig viser det seg at man likte det veldig godt, sånt skjer innimellom. I denne listen, er mitt personlig mening hvorfor disse spillene trenger mer oppmerksomhet og i det minste prøves ut! Håper du ser frem til listen :)

Red Steel

Sjanger: Action-adventure, FPS
Plattformer: Wii

Julaften i 2007, var jeg ikke gamle gutten da jeg fikk dette spillet som gave. Den gang var jeg ikke interessert i anmeldelser og diverse, så jeg spilte gjennom spill uansett hva det enn er, selv sjangere dreit jeg i. Red Steel er et FPS action-adventure spill som imponerte meg sterkt. Spillet er så fascinerende og bra at jeg rett og slett fullførte det mange ganger. Level designet er det mest imponerende med spillet derimot, stedene man reiste til var rett og slett episke. Grafikken derimot er kanskje ikke den beste men man glemmer det ganske fort når man blir så hekta i dette spillet. Red Steel var faktisk ett av de første spillene utviklet fra bunn av til Wii-konsollen, litt interessant å vite. For 2 år siden oppdaget jeg Metacritic, et nettside der man kan se gjennom score og diverse, og da jeg fikk se 67/100 scoren, lo jeg høyt xD.

Metacritic score: 67/100
Min score: 88/100

Marvel Ultimate Alliance

Sjanger: Action-adventure-RPG
Plattformer: Multi

Glemmer aldri den dagen jeg gikk til et lite spillbutikk i byen som jeg dro stadig til og kjøpte spill, men akkurat den dagen jeg kjøpte Marvel Ultimate Alliance var spesiell. Da jeg ankom hjem, la jeg disken med en gang i Wii maskinen uten å ta av meg jakka og skoen, for jeg var utrolig nysgjerrig. Spillet var et nytt konsept for meg, for jeg hadde aldri spilt et spill der man kunne switche 4 charaterer mens man var i combat og slikt. Hoved-skurken Dr. Doom har også en act som man kan nesten sammenligne Jokeren fra Dark Knight, virkelig awesome å se cutscenene og talene hans. De forskjellige karakterene hadde forskjellige abulities, så jeg måtte selvfølgelig prøve ut mesteparten. Igjen det med level design, noe av det beste jeg har sett i et spill! Combaten var himmelsk, bossene var fantastiske og bare det med å måke ned fiender med de forskjellige abulitine var så forbanna gøy. Soundtracket er også et av tidenes beste i spillhistorien.

Metacritic score: 78/100
Min score: 91/100

Tony Hawk: Downhill Jam

Sjanger: Sport, Skateboarding
Plattformer: PS2, WII, DS, GBA

Jeg kjøpte faktisk dette spillet med Marvel Ultimate Alliance samme dag, og jeg spilte gjennom historiemodusen til spillet, på Wii, muligens dårlig kontrolls men gikk fint for min del. Hvem hadde trodd jeg skulle liste opp et skateboard spill!? Vel det skal jeg forklare deg. Det som var så insane med Tony Hawks Downhill Jam er hvordan hver karakter man velger har forksjellige tekniker når dem skal triske med skateboarden, var heftige greier. Banene var suverene på mange fronter, og sist og ikke minst hvordan man kan velge disse snarveiene. Jeg personelig hadde anbefalt dette spillet på PS2 ovenfor Wii versionen pga kontroll-systemet.

Metacritic score: 69/100
Min score: 87/100

Crash: Mind Over Mutant

Sjanger: Action-platformer
Plattformer: PS2, Xbox 360, Wii, PSP, DS

Vel vel vel, dette spillet mener jeg er det definitivt beste Crash spillet noengang. Å være i stand til å kontrollere store ulike monstre var veldig moro, og utjevning av Crash og mutantene er ikke halvt dårlig. Musikken er flott og fengende. Å samle opp collectibles var også utrolig tilfredsstillende.


Metacritic score: 73/100
Min score: 86/100


Har du noen spill som du mener burde ha blitt bedre mottatt, eller bare ikke har fått oppmerksomheten nok? Kommenter gjerne!
Del 2 kommer garantert neste uke, det skal jeg nok ordne.

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Spill jeg forhåndsbestilte som jeg angret veldig på

Spill jeg forhåndsbestilte som jeg angret veldig på

Skrevet av Mats2468 den 3 juli 2018 klokken 14:41

Har du noen gang tenkte på hvilken spill du forhåndsbestilte som du følte ikke var verdt det? Vel da er vi to, for jeg har gjort en rekke tabber for akkurat det med feil prioriteringer. Det var til og med spill som jeg hatet at det bare fristet å kaste i søppeldunken. Det er fort gjort å tape tusenvis av kroner på feil kjøp, og da er det ekstra viktig å tenke to ganger før man gjør et beslutting. Scorene er ikke valgt fra Gamereactor, mer som mitt score.

Her er eksempelsliste over spill jeg har forhåndsbestilt de siste 4 årene

Detroit: Become Human
Maks verdt: 140,-
Betalte: 599,-
Score: 7/10

The Last Guardian
Maks verdt: 80,-
Betalte: 599,-
Score: 4/10

Mafia 3,
Maks verdt: 150,-
Betalte: 599,-
Score: 5/10

The Crew 2
Maks verdt: 140,-
Betalte: 599,-
Score: 5/10

Watch Dogs 2
Maks verdt: 200,-
Betalte: 599,-
Score: 7/10

The Witcher 3: Wild Hunt
Maks verdt: 200,-
Betalte 559,-
Score: 6/10

Crash Bandicoot: Insane Trilogy
Maks verdt: 150,-
Betalte: 399,-
Score: 7/10

Mario Ultra Tennis
Maks Verdt: 80,-
Betalte: 559,-
Score: 5/10

Toad Tresure Tracker
Maks verdt: 120,-
Betalte: 599,-
Score: 6/10


Og sikkert 50 andre spill jeg har forhåndsbestilt.


Må jo innrømme at jeg var lett godtroende da jeg så disse trailerne på e3 og umiddelbart forhåndsbestilte de spillene siden trailerne så interessante ut og tok sjansen, flere titalls ganger av håp at jeg gjorde et godt kjøp, men i senere tidspunkt at jeg virkelig tok feil. Mitt mål er at flere år fra nå til dags holder øye på hva slags sjanger jeg liker og muligens ikke gjør tabbekjøp.

Det er forsatt noen svære titller som kommer etterhvert som jeg er veldig spent på og nok forhåndsbestiller siden det er veldig høy sannsynlighet på at det gir mye for pengene, som The Last of Us: Part 2, Red Dead 2, GTA VI i fremtiden, et nytt Zelda spill eller et nytt Mario Kart spill.

Har du angret på noe du forhåndsbestilte? Hadde vært awesome å høre!

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen, setter veldig pris på det :)

Cheers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Startet med Gears of War for første gang etter 12 år!

Startet med Gears of War for første gang etter 12 år!

Skrevet av Mats2468 den 26 juni 2018 klokken 16:45

Jeg kan ikke fatte det, å starte med denne spillserien etter en tiår. Har alltid ønsket meg å prøve ut Gears siden jeg var liten guttunge å sjekke ut denne serien. Tilbake i 2006, så jeg nemlig et spill som het Gears of War som lå i xbox hylla på Gamestop og var svært interessert å se gameplay av det.

Problemet var det at jeg ikke hadde alt av konsoller back in the days og ikke internett, så jeg måtte klare meg med Nintendo Wii, som idag jeg mener er en av tidenes beste konsoller når det kommer til titler.


Vet allerede at Gears er et action-gørr-adventure spill, og så langt liker jeg spillet selv om jeg er drittlei av krigspill/skytespill. Men nå som jeg har endelig sjansen så griper jeg den og fullfører serien en gang for alle. Har du noen erfaringer eller noe på hjerte du vil kommentere av Gears? Fyr løs!

(Husk ingen spoilers =O)


Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Hva kan vi forvente oss av neste generasjons Xbox?

Hva kan vi forvente oss av neste generasjons Xbox?

Skrevet av Mats2468 den 18 juni 2018 klokken 19:07

Yes folkens, da vi fikk høre fra Phil Spencer ny Xbox kommer, som muligens blir avslørt neste E3 show, så er det noe jeg kan vedde på hva neste konsoll kan tilby. Dagens Xbox One har hvert i en berg og dalbane når det kommer til spill, ikke alle var fornøyd med hva de fikk til med av eksklusive titler, men vi må ikke glemme at Xbox One hadde noen gode spill, som blant annet Ori and the Blind Forest, Quantium Break, Sunset Overdrive, Halo 5, Gears 4 og sist og ikke minst Forza Horizon 3


Når det kommer til specsa, er ikke Xbox One så imponerende. X versjonen derimot er akseptabelt med tanke på 4K og 30fps. Finnes også andre alternativer får å utnytte kraften fra x versjonen, som for eksempel 120fps i 1080p oppløsning om man har monitor som støtter 120hz eller kjent som 144hz. I neste Xbox generasjons konsollen kan vi faktisk forvente stabilt 4K på 60fps om den er sterk nok, så vi får håpe for det, nå er 60fps det minste jeg kan godta i disse dager.


Jeg vil tro noe av det vi fikk se på Microsoft E3 showet i år blir eksklusive til den nye konsollen. Og da tenker jeg på Halo Infinite og Gears 5.

Hva tror du hva Microsoft kan gjøre med neste konsoll?

Takk for at du tok deg tid å lese bloggen!

Cheers

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Vel, jeg er tilbake...

Vel, jeg er tilbake...

Skrevet av Mats2468 den 11 juni 2018 klokken 02:35

Heisann folkens, er nå tilbake hos dere igjen. Jeg har virkelig savnet å kommentere, blogge og ikke minst se nyhetsartikler, se andres blogg og mer. Det var noe som manglet i hverdagen min, altså å komme til dette flotte GR-samfunnet.

For noen måneder siden sa jeg rett og slett at jeg ville eventuelt slette kontoen eller la den være da jeg hadde mye å gjøre utenom fritiden, men nå har hele situasjonen endret. Vel jeg er glad jeg ikke slettet kontoen also ettersom jeg plutselig ville komme hit igjen.

Jeg kommer nå videre med å blogge, forhåpligvis noe intressant som dere vil like, tro meg. Er en sånn type som ikke skriver så mye på en gang men håper det er helt okey for dere :)

Takk for at du tok deg tid og leste bloggen!

Cheers ✌

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus