Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Helga overstått, hverdagen består.

Ja, da var helga over folks. Har faktisk spilt litt Wow, men jeg blir egentlig ikke forelska i det spillet. Det må være noe jeg ikke ser eller klarer å forstå, for etter så mange år, og fortsatt ilke aktuelt, så kan det ikke være spillet det er noe feil med, men jeg som ikke finner DET viktige momentet med spillet som gjør meg til en fast spiller.

Har også lasta ned LOTR-Online, jeg vet jeg spilte det en god del timer for noen år siden, men min forståelse for MMO¨s var liten den gang, så jeg må bare sjekke om jeg skjønner noe mer av det i dag.

Ellers i løpet av uka så blir det som regel ikke all verden med spilling, da jeg er ofte ganske sliten etter en dag på jobb, og ender opp med å sitte å se på YouTube. Det er ufattelig hvor mye hjernedødt og underholdende man kan finne der. Det jeg ser på da er vel egentlig bare CNC-Maskinering, MightyCarMods, FailArmy, WatchMOJO eller en storforbruker av ASMR.

Sitter å snakker en del med folk på en fast kanal på Discord, bestående av gamle travere fra www.PSforum.no , men den siden er død og nedlagt, men vi snakker jo en hel del bajs der inne i kanalen vår da.

Satser på en uke på jobben hvor ting burde gå greit, men det er ikke lett å si på forhånd med den jobben jeg har.

Hva med OL? Neeehhh, fuck that

Da er det søndag, og mange av de folka som lever i dette landet er ute på sin faste søndagstur. På kaffebordet som venter når de kommer hjem står det kanskje vaffler, kjeks eller lefser. Så sitter de der da og skal dope seg på kaffe og vaffler, mens norges reklameplakater smører skiene sine til dagens skiløp i Sør-Korea. Jeg, skal IKKE se på dette. For meg holder det å kanskje få med meg sammendraget når dagen er over. Jeg liker at vi er et land som vinner, men det har blitt for kjedelig å følge med på vintersport i løpet av årene, så jeg står over.

Det mange andre kanskje ikke har fått med seg, er at det foregår faktisk Rally i Sverige denne helgen. VM-Runden nært Karlstad er inne i sin siste dag i dag. Jeg har da fulgt tett med igjennom helgen, for er det noe jeg elsker, så er det Rally. Riktig kanal for dette er da www.redbulltv.com eller www.wrc.com .

Har for øvrig lasta ned WoW på min nyinnkjøpte iMAC27" Retina, og skal loffe rundt litt i den store verden der, og kanskje ender jeg opp med å kjøpe min første måned med abonnement også? Kan jo fort hende.

På PS4 har jeg i det siste spilt for det meste FinalFantasy14 (that MMO), har spilt det masse før også, men nå var det litt på tide å plukke det opp igjen for å bare slappe av med questing og nydelig grafikk i en spennende verden.

Ellers så har jeg egentlig gitt meg selv innkjøpsstopp av spill til langt ut på høsten, av den enkle grunn at jeg kjøper alt for mange spill, og spiller de alt for lite. Så planen for året er å spille mer av de flere hundre spillene jeg har (kanskje flere tusen). Det har gått for langt, der samlemanien har tatt over, og gameren i meg ikke har hatt mulighet til å henge med alt som har blitt kjøpt.

Satser på at jeg da blir mer ferdig med flere av spillene jeg har i hus, så tar jeg det derfra.