Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Payday 3
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Are you there, Blizzard? It's me, your entire fucking customer base

   Are you there, Blizzard? It's me, your entire fucking customer base

   Skrevet av onkelcleo den 2 september 2015 klokken 21:20

   Hei Blizzard. Kristian her. Jeg tror vi må ta en liten prat. I disse dager har dere en ny patch som skal være sluttspillinnholdet til deres neste utgivelse, Legion, som igjen tar oss tilbake til Outlands, og jeg føler at med disse cinematicene jeg har sett at vi er i ferd med å gå i ring rundt oss selv. Det er litt rart og jeg er litt redd for å dra tilbake til nordlige trakter for å kødde der med dauinger igjen. Men det er ikke det vi er her for å prate om, neida. Faktisk så klør jeg meg litt i hodet over den nye patchen deres hvor dere står som konger på MMO-haugen og annonserer at vi nå kan fly i Draenor. Det er litt spennende. Det gir mening faktisk, å slippe en slik funksjon på slutten av en utvidelse, for slik oppmuntres og oppfordres vi til utforskning som føles naturlig. Det er smart. Jeg liker det. Jeg liker det veldig godt. Men, hva jeg ikke liker er den enorme oppgaven du har satt foran oss filthy fucking casuals som har ting å gjøre. I disse dager er jeg i full gang med fagprøven min og idag skrev jeg en case på 5000 ord, og flere blir det med dette innlegget jeg så passivt aggressivt skriver.

   Du må vel for faen skjønne det, Blizzard, at å legge en så enorm oppgave foran meg og tro at det skal legge til opplevelsen på noen måte er helt tilbakestående? Det er faktisk så tilbakestående at Frank Aarebrot er på tur ut i avisa for uttrykke sin misnøye over at dere får ha en stemmerett og fot innen spillsamfunnet. Nå vet jeg heldigvis hva de hardcore kidsa der ute tenker; og ja, jeg forventer virkelig at dere skal vinkle spillet i forhold til minstemannen. Det er slik samfunnet fungerer, nemlig. Hvorfor kan ikke jeg ta enorme mengder med kokain? Jo, fordi faens Elisabeth klikka helt i vinkel og brant ned huset sitt med ungene i. Hvorfor kan ikke jeg kjøre skikkelig, SKIKKELIG fort langs europaveien? Fordi faens Mikael hadde den bitre kona og de bedritne ungene i baksetet på en familieferie han VIRKELIG ikke ville delta i og dundra hele folkevogna i en fjellvegg. Skjønner du hva jeg mener? Fordi andre folk klusser det til må resten av samfunnet gå i nøyaktig samme tempo som alle de andre. Du mener virkelig at jeg skal dedikere en og en halv måned av livet mitt til å lete etter skattekister i sanden og få grupper av ekstreme religiøse fantaster til å nesten elske meg kun for at jeg skal kunne fly over en verdensdel jeg allerede har utforsket fordi det var en av kriteriene til den helt bakvendte achievmenten din, og jeg har jo for faen flightpaths over hele kartet så ingenting kunne vært mer poengløst? Dette her er GTA V sin First person mode på nytt igjen. Et gameplay element så revolusjonerende at du må bestikkes for å gidde å låse den opp. Det der er jo som å gi meg en kniv og en gaffel og si til meg at jeg kan velge selv hvordan jeg skal spise tomatsuppa.

   Ærlig talt. En skulle trodd at et så stort selskap som har godt over to tiår i bransjen, har ENORME markedsføringskampanjer og er så i god kontakt med fansen, aldri skulle miste bakkekontakten med noe så poengløst. Ja, det kan virke som om jeg pirker i småfeil, men hvordan ellers skal dere lære? Dere kaller det pirking, jeg kaller det kinesisk barneoppdragelse. Kom deg vekk fra de smarte barna, Mei-Ling. Hvis du ikke kan spille fiolinen skikkelig får du heller snekre sko.

   Faen.

   HQ