LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk

      En dag i helvete!

      Skrevet av patter den 10 november 2008 klokken 22:58

      Idag ble jeg litt stor i munnen da min far sa det var et hærk å rydde etter meg, lage mat til meg hele tiden og vaske klærene hele tiden.
      Så da slang jeg litt med leppen og sa at det var lett match og være husfar.... ALDRI mer skal jeg si det. Jeg kom hjem og startet med middagen, noe som bare er gøy i seg selv. og så gikk jeg rett på desert.. Ikke lurt med milkshake hvis du ikke liker å vaske.. så etter en fantastisk middag bestående av Kylling og fløte gratinerte poteter og en deilig milkshake til desert skulle jeg akkurat til å blogge om den enkle hverdagen til en husfar,, men så feil kan man ta. Alt begynte med oppvasken!
      Det tok en evighet og bli ferdig med den! All isen her og der. Men etter en lang økt med vasking tok jeg en pust i bakken før det var vasking av bad, rom, og resten av huset. så var det vasking av tøy og div. annet. Så tok jeg og ryddet rommet, resten av huset og nå sitter jeg her og forteller resten av norge om det :)
      Det jeg vil fram til er at,,
      For det første: ikke snakk dritt til dine foreldre om rydding eller matlaging
      og for det andre: Foreldre er hverdags helter ^^
      ps. Det er en fordel og skaffe egne barn sånn at de kan gjøre det for deg :)

      HQ