Norsk
Hei

Hei

Altså hallo åkei nå har jeg gamet Skyrim siden jeg helt sånn offisielt fikk nok av solen i sted, og er litt lei av det da. Jeg tenkte for meg selv hva skal jeg game nå da liksom? Jeg har fullstendig spilt i stykker Wargame: Red Dragon, og vennen min tok FIFAn min i går. Jaja okei den var tross alt hans, men jeg har lånt den så lenge at han burde ha glemt at jeg hadde den.

Han hadde ikke det da. Sykt uflaks.

Uansett - her sitter jeg og aner ikke hva jeg skal finne på. Har sånn ferie, og står opp kl1300 sharp hver dag, men egentlig ikke sharp, for det varierer egentlig ganske mye, men asså hallo det klinger jo så fint å si sharp. Så vi sier det da. Jeg har til og med en Sharp TV, men den klinger temmelig dårlig da. Skikkelig dårlig lyd ass. Men yeye, hallo det at jeg står opp så seint gjør at jeg ikke er trøtt på denne tiden av døgnet. Så da prøvde jeg å finne på noe å gjøre vet dere!!! Og det er jo en sånn gaminggreie jeg skrev en del på før liksom! Tenkte jeg.

Så da tindret jeg en time or so. Hadde ikke gjort det på en stund da. Det er litt urovekkende hvor mange attenåringer som er oppe så seint på kvelden. Er dere ikke enig? Eller e9, som de sier. Skrev litt med dattera til Morten Harket (no big deal!!!!!!!!!), men da hun hadde tre skrivefeil i èn setning, ga jeg litt opp. Noen av dere kan ta over stafettpinnen, om sånt appellerer til dere. Bare hyggelig Men asså hallo ble jo lei av det etter hvert også, så da klikket jeg meg inn her. Litt overrasket over at jeg fremdeles husket passordet mitt da, men mamma sier jeg har et fotografisk minne, så hun var ikke akkurat overraska for å si det sånn!!!

Er det mye action her inne om dagen eller? Hva gamer egentlig folk om dag1? Det er sånne ting jeg lurer på liksom.

Ps: Tør dere å hoppe fra 10metern? For det gjør jeg!!! No big deal.
Pps: Kom ikke på noe spess å ha ha bilde av, så her er et bilde fra ferien min i Nice. Det var ganske nice da.

HQ