Norsk
Blog
Ford GT MK IV

Ford GT MK IV 🇸🇪

Skrevet av Petter den 21 juli 2024 klokken 22:14

Det er så erotisk. Så vidunderlig erotisk. Jeg snakker om den nylig lanserte hyllestbilen Ford GT MK IV 2024, som er den siste og verste varianten av den nyeste Ford GT-varianten, og nå har Top Gear Magazines Jehtro Bovington kjørt den rundt på en bane, og det er et klipp du ikke vil gå glipp av. Kjør!

"Dette er den ultimate inkarnasjonen av tredje generasjon Ford GT - og en hyllest til Mk IV-utgaven av den originale GT40, som vant Le Mans i 1967. Passende nok er denne nye Mk IV en ren banebil, en pseudo-racebil, som bare vil bli bygget i 67 eksemplarer, til en pris på 1,7 millioner dollar per stykk. Den deler karbonfiberchassis med GT-bilen og LMGTE Pro-racerbilen som vant Le Mans i 2016, men bremsene er nye, "longtail"-karosseriet er nytt, og EcoBoost V6-motoren har blitt utvidet til 3,8 liter. Sammen med nye turboer og en rekke andre motorendringer stiger toppeffekten til hele 800 hk."

HQ
Grand slam for McLaren

Grand slam for McLaren 🇸🇪

Skrevet av Petter den 21 juli 2024 klokken 21:25

Jeg er noe utrolig glad for at Red Bull gjør det dårligere i Formel 1 akkurat nå. Det gjør meg oppriktig, oppriktig glad. 😂🤗 Måten Max Verstappen skrek, bjeffet, klynket og sutret over radioen i dag under løpet i Ungarn, fikk meg til å le i rundgang. Da han kjørte en typisk, klassisk Le-Crash Spi® og bremset altfor sent og kastet bilen sin inn i innsiden av Lewis i første sving og dermed fløy ut i grusen, lo jeg så neseborene mine flagret. Karma, endelig. Karma. Fantastisk.

Minst like herlig synes jeg det er at McLaren har fått orden på bilene sine og at deres to unge førere ønsker å samarbeide og vinne "sammen" i stedet for å jevne hverandre med jorden. Forfriskende og fornuftig, selvfølgelig. Dette indikerer selvfølgelig en veldig god teamkultur. Det var perfekt av Norris å slippe Oskar opp i dag, og det var fantastisk at de tok første- og andreplassen. Mer av dette, takk.

HQ
Biden er ute...

Biden er ute... 🇸🇪

Skrevet av Petter den 21 juli 2024 klokken 21:12

Da er det klart at den nåværende presidenten ikke lenger har til hensikt å stille til valg for en ny periode, og at han derfor vil trekke seg fra vervet og dermed gå av i november. Noe vi alle forstår er det eneste riktige. Den gamle mannen er 81 år gammel og beviselig dement. Han har problemer med å svare på de enkleste spørsmål, blander sammen navn, personer, datoer, hendelser - finner på ting om sin bakgrunn og skolegang, familie og venner med en skremmende regelmessighet og fremstår som en svak, ødelagt, skjelvende gammel mann, en skjør mann uten besluttsomhet eller autoritet, noe som selvsagt ikke er mulig når man styrer verdens mektigste nasjon. Når valget finner sted til høsten, vil Biden være 82 år, og han er selvsagt på ingen måte en mann som bør lede noe som helst, eller noen som helst - gitt den mentale tilstanden han befinner seg i.

Blir det Harris som tar over og stiller til valg til høsten, eller blir det kanskje guvernør Whitmer, eller kanskje Newsom? Det vil tiden vise.

Pappa Skinkstut blir kidnappet

Pappa Skinkstut blir kidnappet 🇸🇪

Skrevet av Petter den 21 juli 2024 klokken 17:58

Det er en stund siden jeg skrev litt om de uheldige eventyrene til Roblox-figuren Pappa Skinksmut , men nå er det på tide, for etter dagens svømmetur til Önsjön bestemte vi oss for å spille Roblox sammen - Vega, Frank og jeg. Det begynte bra med en glad Vega (syv år) som introduserte oss for spillverdenen og det fine huset sitt, men veldig raskt begynte ting å gå veldig galt. Jeg skulle sjekke hvilke kjøretøy som var tilgjengelige å velge mellom og plukket opp en rullestol bare for å se om den kunne kjøres, hvorpå datteren min og også en sint Roblox-høvding var ekstremt grusom. Jeg satt nemlig bare i stolen på verandaen hennes og ventet på å bli sluppet inn.

Da jeg endelig ble sluppet inn, var Vega allerede sint. Bare på grunn av rullestolen. Jeg vet ikke hvorfor, men det ble ikke bedre da jeg fant en pistol i menyene og begynte å blåse av et par bulker inne på det velrengjorte kjøkkenet. Det var... ...ikke smart. Etter våpendramaet på kjøkkenet sørget Vega for å låse meg inne i huset sitt, og så låste hun også ut broren sin, Frank. Jeg tryglet om å bli løslatt og forklarte den unge datteren at hun nå var kidnapper og kunne havne i fengsel for sin forbrytelse, men det spilte ingen rolle. Jeg hadde kjørt i rullestol og skutt med 9 mm på det fine kjøkkenet hennes, og det var grunn nok til å sperre den slanke faren inne på livstid. Heldigvis fant Frank en måte for meg å snike meg ut på (gjennom en slags vilkårlig struktursprekk i det ene hjørnet av huset) og plutselig var vi begge gjenforent på gårdsplassen, med en rasende sint Vega hack i hælene.

Frank hadde klart å få ut et jagerfly som vi forsøkte å flykte i men jeg havnet på den ene vingen, flyets jetmotor begynte å brenne, vi falt ned, og før vi visste ordet av det, hadde Fritzl-wannabes datter kidnappet oss begge igjen, satt en brent far og storebroren hans i en brennende ambulanse der jeg lå livløs s på en sofa,halvt nedsunket i polygonene. Av en eller annen ufattelig ubegripelig grunn var ikke dette det verste som kunne ha skjedd heller, for det kom et sekund senere da en merkelig bug erstattet både mitt og Franks hode med P-Diddys ekle nuna.

Xiaomi trapper opp

Xiaomi trapper opp 🇸🇪

Skrevet av Petter den 21 juli 2024 klokken 12:05

Du vet hvor jeg står. Elbiler... De kan dra til helvete. Nesten hver eneste en av dem. Inkludert millionfloppen til Lotus og alt Taycan, Rimac, Tesla og alt imellom. Brutalt kjedelig utvikling, brutalt uspennende biler. Men man kan ikke la være å le litt forsiktig av de vanvittige prosjektene, inkludert Xiaomis nye bil, Ultra. For den har 1550 elektriske hester noe som betyr at den plukker 0-100 km/t på 1,9 sekunder. 😂 Kineserne lover at den skal ta seg av Nordsløyfen i august, noe jeg selvfølgelig vil se. Det finnes en trailer, men den ser ut til å være 100 % CG, merkelig nok. Ta en titt her: Gå!