Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Rattata12s Program Blogg del 4

Rattata12s Program Blogg del 4

Skrevet av Rattata12 den 24 april 2010 klokken 22:59

Navn : iExtraxtMP3
Utgitt : Ukjent
OS : Mac
Kostnad : Gratis
Nedlasting : Søk på google


Da starter blogg nummer 4, dermed betyr det, ett nytt program som skal tipses om. Tidligere skrev jeg om GetTube som Youtube nedlaster, men etter Youtube oppdaterte, fikk jeg problemer med nedlasting. Derfor brukte jeg mitt andre triks angående nedlasting. Jeg vil dele det inn 2 deler, en for musikk og en for film.

1.) Dette er felles ; Etter man har gått innpå video, marker overskrift (Cmd + C) og la den være kopiert. Trykk så Cmd + Alt + A. Da får man opp ett vindu og scroll så ned til du finner den største filen ( 0.5 - 50 Mb) og dobbelt klikk på denne. Da starter nedlastingen og vent til den er ferdig. Når den er lastet ned, marker den, trykk enter og så Cmd + V.

2.) Skal man laste ned musikk, laster man ned ; iExtractMP3 som konverterer fra .flv tll m4v som fungerer med iTunes, da har man musikken, og kan slette .flv filen.

3.) For nedlasting av film, gjør slik som på punkt 1 og bruk Handbrake eller lignende for konvertering ( se tidligere blogg). For nedlasting av HD filmer fra youtube ;

3.5) Nedlasting av HD filmer, er greit og kunne vite om, gå innpå en HD film, velg HD som oppløsning og trykk så Cmd + Alt + A, og finn den største filen, istede for å bare dobbelt klikke, hold inne Alt knappen mens du gjør dette da starter den ,og bruk Handbrake som konverterer.

Skulle dette være dårlig formulert, send PM eller skriv under i kommentarfeltet :)

HQ
Rattata12s Program Blogg del 3

Rattata12s Program Blogg del 3

Skrevet av Rattata12 den 1 februar 2010 klokken 20:58

Informasjon

Navn: Sixtyforce
OS: Mac OSX
Kostnad: Gratis
Utigtt: 2007
Vanskelighetsgrad: Middels
Nedlasting: http://www.sixtyforce.com/

Kjære alle sammen, da var det på tide med del 3, og denne gang er det emulatorer fra Nintendo 64 som står for tur. Denne konsollen er kjent for sine mange spill og god kvalitet ( da den kom ut vel å merke ). Jeg har som sikkert mange av dere gode minner fra denne konsollen, og har selv en fungerende konsoll her hjemme, men som blir støvlagt i disse Mw2 tider på PS3. Derfor, da jeg ikke spiller på den, kunne det vert greit å hatt noen spill å kunne spille på Mac, siden det ikker er i utgangspunket så mange og velge mellom, og da er det vel greit å kunne fyre løs noen klassikere, eller hva?

Vel, det dere lurer på nå, er, hvordan får jeg N64 spill inpå Mac eller Pc? Jo, eller du skal ikke gjøre noe, det har allerede noen folk gjort for deg, alt du trenger å gjøre, er å gå på denne siden http://www.doperoms.com/ for så å laste ned spillene, som er ca 5-15 Mb store. Deretter åpner du med sisxtyforce og, så kan man spille gode gamle klassikere.

For PC brukere, som har lest så langt, er det bare å søke på N64 Emulator for PC, så kommer det opp resultat som du kan laste ned og spille på.

N.B, kontrolleren er vanskelig og knotete, søk på nettet for å finne ut hvordan man kan sette opp egen definerte kontroller.

Rattata12s Program blogg Del 2

Rattata12s Program blogg Del 2

Skrevet av Rattata12 den 31 januar 2010 klokken 13:39

Informasjon

Navn: VLC Media Player
OS: Multi
Kostnad: Gratis
Utgitt: 2009 versjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Nedlasting: http://www.videolan.org/vlc/

VLC media player er en media player, slik som Windows sin, med ett untak. Den kan spille av mange flere fil-formater og fungerer veldig godt med HandBrake ( se del 1). VLC er ikke slik som Windows Media Player, eller Apples iTunes, der en kan lagre musikk/film o.l inne i mediaplayeren, dette er kun for avspilling.

Lykke til med VLC. Og et lite tips. Har man filmer på PC/Mac uten tekst, er det 3 steg man kan følge.

1. Last ned .srt tekstfil fra f.eks norsub.com
2. Oprett en mappe med filmen og .srt filen inni.
3. Gjør om nvnet på begge filene, slik at de blir like, og spill av filmfilen med VLC. Voila.

( Ikke bli sur fordi jeg poster et progam som mange vet om)

Rattata12s Program blogg Del 1

Rattata12s Program blogg Del 1

Skrevet av Rattata12 den 30 januar 2010 klokken 22:36

Informasjon

Navn: HandBrake
OS: WIndows, Mac
Kostnad: Gratis
Utigitt: 2009
Vanskelighetsgrad: Middels
Nedlasting: http://handbrake.fr/downloads.php

HandBrake er et gratis program, som har en glimrende funksjon. Og det er? Jo, man kan rippe inn DVDer og vanlige film filer på PC/Mac, og legge dem så i iTunes, fordi MP4 fil-format er mulig å bruke. Man kan velge alt fra undertekst til lydformat og videre. Dette programmet egner seg best vist man har iPod/iPhone og vil se filmer på dem. Det nye med 2009 versjonen, er glimrende, man kan laste ned .srt filer, også kjent som undertekstfiler for å legge dem med filmer. Dette gjør at iTunes bibloteket blir større og penere å se på med masse filmer i. Dermed er det fritt frem for Tv titting,også på iPoden eller andre ting dere måtte se film på.

P.S, ripping av DVD kan ta veldig lang tid , ikke tro det er noe galt om PC bruker 1-3 timer på dette. Det samme gjelder filmer fra HDD på PC/Mac, det kan og ta fra 30 min-2 timer.

N.B, om dere ripper fra DVD plater, trengs VLC.