Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk

   Om dårlig buss-skikk og folk som tar for mye plass #HAT

   Skrevet av remote den 22 februar 2017 klokken 21:42
   Dette innlegget er kategorisert under: Stafettbloggen

   Jeg funderte lenge over hva jeg skulle skrive blogg om etter at Jeppzki fant på temaet #HAT. Selv om jeg er en relativt harmonisk figur, har selv jeg en del ting som jeg hater.

   En av de tingene jeg hater mest av alt, og som influerer dagliglivet mitt mest (med unntak av jøder og bobleblast*) er dårlig buss-skikk. (Jeg velger å skrive buss-skikk slik, framfor busskikk, som noen idioter med bindestreks-skrekk** ville valgt å bruke ...) Jeg har medlidenhet til de som ikke tør å sette seg ved siden av en helt fremmed person på bussen. Men som konsekvens må denne personen stå et sted, og noen velger å stå på de absolutt mest idiotiske plassene som finnes. I leddbusser og i alle busser generelt er det ingen som tør å gå bakerst i bussen. Alle samler seg i midtgangen, så bussen ser helt full ut. Hvis man går på foran, kommer man seg ikke forbi denne samlingen av mennesker med under 57 i IQ som akkurat skal ta bussen samtidig som deg. Det er spesielt kult hvis man f.eks. faktisk ikke har noe imot å sette seg ned ved siden av noen. Står de i forelesningene også, eller?

   Ofte er det som regel flere plasser bakerst som er klare for min som oftest strøkne bak***, men det er umulig å komme seg dit eller å oppdage dem når alle absolutt må stille seg i gangpartiet. (Kan ikke noen stifte det partiet, for dere har tydeligvis mange velgere.)

   En annen ting som jeg ofte irriterer meg over, er at når noen faktisk tør å sette seg ved siden av deg, så tar de alt for mye plass. Selv om jeg er en stor kar over skuldrene, og spesielt over bicepsene ****, prøver jeg alltid å dele fifty-fifty som et godt menneske. Dette gjelder egentlig aller mest når jeg skal sette meg ned ved siden av dem. Noen tar halvannet sete allerede fordi de sitter så langt ute på plassen sin, men flytter seg ikke i det hele tatt. Grrr.

   Noe som er like ille, og som mest gjelder hunnkjønnet, er at de kan ha deler av veska si eller sekken sin på det andre setet. Det er okay at man tydelig legger hele veska eller sekken sin i det andre setet for å signalisere at ingen menn får prøve seg her, men hvorfor legge 10 % av veska si i det andre setet? Jeg har vært vitne til (og gjort det selv uvitende) at flere setter seg på denne hersens veska som dekker 10 % av det ledige setet. Dette klarer jeg på ingen måte å forstå. Er vedkommende usikker på om setet er opptatt, eller er hun 90 % ledig og 10 % opptatt? Er hun i et komplisert forhold på Facebook?*****

   Før det koker over, tror jeg at jeg stopper der. Lik og del.


   * For å gjøre det helt klart er dette snakk om ironi.
   ** Ser du spøken?
   *** Den er egentlig ganske skitten.
   **** Alternative fakta?
   ***** Går dette an ennå?

   PS: Jeg har lenge vært vant med å være den aller morsomste på hele forumet, men i dag kjenner jeg at vitsene mine halter littegranne. Er dette bare meg eller? La meg vite det i kommentarfeltet under.

   HQ