Norsk
Blog

Tips mot #H4NG0V3R

Skrevet av remote den 22 mars 2017 klokken 18:27

Ja, da har jeg så vidt kommet meg etter Switch-lanseringen. Men det er ikke det denne bloggen skal handle om, selv om det kanskje kan tolkes som en real hangover.

På forhånd beklager jeg til alle mindreårige som ikke kan drikke alkohol. Da kommer Jesus og blir lei seg dersom det skjer. Men for framtiden har jeg noen gode tips mot hangover også til dem.

Mitt første og beste tips er å ikke drikke alkohol i det hele tatt. Hvis du ikke drikker alkohol, er sjansen for å få hangover svært liten. Selv har jeg aldri fått hangover av å unngå alkohol, så det anses som veldig trygt. Bivirkningen er at man ikke glemmer noe som helst, som det kanskje er en del som ønsker.

Mitt andre tips er å drikke så mye vann før man legger seg at man nesten spyr. Det er viktig å ha fokus på nesten. Alkohol tørker ut kroppen, så derfor er det bra å få i seg vann. Dette vet dere kanskje, men stor mengde er veldig viktig. MEN: vann er også giftig i for store mengder.

Mitt tredje tips er å drikke så blank alkohol-drikke som mulig. Visse typer brennevin har nesten ingen garvestoffer i seg som er det som vanligvis gir folk hangover. Ta fram spriten og se glad ut.

Mitt fjerde tips er å bli en bodybuilder. Hvis du har mer muskler, tåler man mer alkohol. Man må altså drikke mer for å bli like full som en spjæling. Når man må drikke mer, er sjansen mindre for en real hangover.

Mitt femte tips er å ikke døyve smertene sine i alkohol. Da kan man bli alkis, hjemløs og impotent. Sjekk denne dokumentaren av Louis Theroux: https://tv.nrk.no/serie/louis-theroux/KOID20000717/sesong-7/episode-1. Den skal være tilgjengelig i en måned fra nå.

Som mange av dere kanskje har fått med dere, er det bare heroin (så vidt jeg husker) som er verre enn alkohol for kroppen. Hilsen moralisten og samfunnsøkonomiske remote.

HQ