Norsk
Stafettbloggen Hopper videre: 13.etappe #F4M1LY

Stafettbloggen Hopper videre: 13.etappe #F4M1LY

Skrevet av sideswipe den 26 april 2017 klokken 21:01

Du er ennå ikke med. Jeg er ganske sikker på at du har noe å bidra med. Derfor "tvinger jeg deg til å kikke på reglene.

Ok, da får du sjekke ut forrige ukes oppsummering og tema.

Ja, det er meg igjen. Det er nemlig ingen andre som "gidder" å ta over, så derfor er jeg nødt til å trå til for 3 gang. Alle gode ting er 3 og det er ingen grunn for at det ikke skal være sant i dette tilfellet også.

Marlboro Red var først ute og med det ble det en blogg om starten på hans musikksmak. Jeg kan vel si såpass at dette har ingenting med at Marlboro er blitt en kjent rockeartist(for dere som lurte), men heller hvordan musikksmaken hans utviklet seg fra rock og oppover, men resten får du lese selv.

Nestemann ble Quinzel. Hun bestemmer seg for å fortelle om hennes forhold til spillkarakterer(ikke lat som om du ikke har vært forelsket i en spill/film karakter noen gang). Det er snakk om alle hennes spillforelskelser opp igjennom tidene(ja, det er helt normalt). Personlig kan jeg ikke huske å ha vært så forelsket i en spill karakter, men går vi over på film kan jeg være enig. Nok om det. Det er bare å begynne å lese.

Glorfindel kommer med en spirituell oppfølgerblogg(tolk det som du selv vil) i tillegg til at han propper skallene våre fulle med visdomsord. Han kommer med noen gode poeng og overskriften er like god som din favorittbok med litt ekstra krydder på. Jeg tror ikke det var noen som så for seg at Glorfindel ville bli GR sin profet og det uten å bruke Wikipedia(eller?)! Du får legge igjen en kommentar på bloggen hans.

Da var scenen klar for Xtord. Hans blogg denne uken fokuserte på 6 spill/spill-serier som slo alle forventningene hans. Ironisk nok har jeg ikke spilt noen av spillene han nevner, selv om jeg har rørt 2 av seriene som er nevnt. Kort og greit har han et mye bredere utvalg på spill serier enn det jeg har. Legg fra deg det du driver med og les denne.

Da var det meg(denne ukens diktator) til slutt. Jeg har hatt en veldig travel uke og det var derfor deilig at det var jeg som hadde ansvaret. Jeg skrev derfor en ganske kjapp anmeldelse av Fast&Furious som er den 4 filmen i serien. Jeg går litt mer inn på grunnen til at nr 4 kommer før 3(ingen spoilere). Les den her.

Her kommer delen som folk bryr seg om. Denne ukens tema er #F4M1LY.

1. Familieopplevelse
2. En blogg om din oppvekst.
3. Skriv om(anmeld) en film, et spill eller en serie som har stort fokus på familie.
4. Annet familierelatert...

HQ