Norsk
Film, musikk og skriving istedenfor spill? #Hva/Hvis/Dersom

Film, musikk og skriving istedenfor spill? #Hva/Hvis/Dersom

Skrevet av sideswipe den 6 juni 2017 klokken 21:56

Your Guidelines

Ukens tema + oppsummering

Det å skulle gi slipp på spillinteressen er absolutt ikke lett. Spill tilfører glede, frustrasjon, fantastiske historier og spill er til tider også visuelt slående. Jeg har med årene selvfølgelig blitt eldre og dette har ført til at Lego interessen har dalt. Det er flere grunner til at det har blitt mindre spilling i det siste, ikke bare har jeg fortsatt skolen å tenke på, men jeg har også blitt grusomt lei av et treigt og dårlig nett som skaper en stor frustrasjon både for spilling og andre oppgaver som krever "slik" teknologi.

Jeg var kanskje litt ensidig før, da spill for meg var på topp. Det å spille 18-års spill litt halvveis bak ryggen til mine foreldre skapte en egen spenning, men når jeg "endelig" har blitt gammel nok til å konsumere alt av markedets medier på "lovlig" vis, så har det kanskje blitt litt kjedelig og frustrerende til tider. Misforstå meg rett! Jeg er fortsatt ufattelig glad i å spille spill med en fengslende historie, men jeg har begrenset meg når det kommer til online spilling.

Jeg har i det siste(som tittelen hinter til) fått en økende interesse for film, musikk og skriving. Dette fyller hverdagen min. Spesielt i ukedagene. Jeg har spilt piano i snart 12 år nå i tillegg til det er jeg glad i å lage kort-filmer med Lego ved hjelp av å ta en haug med bilder. Jeg er kanskje ikke proff, men det er allikevel en egen sjarm ved å være "amatør". Skrivingen består av anmeldelser på GR, men jeg har absolutt ingen grunn til å slutte med det når jeg får bedre karakterer i norsk. Det har ikke blitt laget noe særlig musikk bortsett fra en kort melodi på piano for en tid tilbake, men dette kan endre seg, hvis jeg får en kraftig nok PC. Jeg vil for all del ikke anbefale deg å forvente Avicii nivå fra min side. Jeg kan noter, men det garanterer ikke at jeg lager en ny Levels.

Jeg er i diskusjon med mine foreldre om å skaffe meg en gaming pc. Den skal selvfølgelig brukes til det den hovedsaklig er ment for men det setter ikke en stopper for at jeg planlegger å lage musikk samt redigere videoer på "beistet".

Dette er jo vel og bra, men det hadde ikke vært noe morsomt å lese dette, hvis jeg ikke hadde noen problemer som setter kjepper i hjulene? Her jeg bor er det ikke bygget ut fiber. Dette fører til en god del problemer spesielt med deling av videoer over nett. Med en download på 20 og en upload på maks 1, så skaper dette stadig irritasjon. Ikke bare tar det år og dag å laste opp Youtube videoer, men det er også umulig å gjøre noe annet samtidig som nettet blir brukt til opplastning. Forøvrig så er min rekord på opplastningstid på en video på ca 3t("verdensrekord"). Denne videoen var ikke større enn 1 GB og heller ikke lenger enn 10 min.

Helt til slutt, så er vel spørsmålet om jeg hadde overlevd uten spill? Svaret er vel enkelt og greit ja, med mindre det dukker opp et "mesterverk" av et spill, men jeg har jo på den annen side nok å kose meg med.

sideswipe

HQ