Norsk
Christmas Metal Festival pt.1

Christmas Metal Festival pt.1

Skrevet av SirEld den 2 desember 2011 klokken 21:30

I Lichtenfels, Tyskland feirer dem jul en måned for tidlig tydeligvis. 25. November var det duket for Christmas Metal Festival, og jeg var der!

Historien bak turen er som følger: Jeg og to kompiser skulle velge mellom to forskjellige turneer, den ene var Thrashfest og den andre var The Sign of Hell Tour.

Thrashfest er som tittelen sier en kveld med god gammeldags Thrash metal. Denne turneen inneholdt Mortal Sin, Heathen, Destruction, Exodus og Sepultura. The Sign of Hell Tour var det i hovedsak to band vi ville se, nemlig Vader og Gorgoroth.
Men en ettermiddag ser jeg at Immortal annonserer at dem er bekreftet til Christmas Metal Festival (CMF), i ren nysgjerrighet klikker jeg inn for å se hvilke andre band som er bekreftet, og det jeg så var til å få hakeslipp av!

Ikke nok med at selveste Immortal skulle dit, men HELE Thrasfest stod på listen, Vader og Gorgoroth skulle også dit. Ikke nok med det, Venom, Saxon, Hammerfall, Lordi, Anvil, Primordial og Wolfchant var bekreftet. Dette var band vi alle hadde lyst å se live!

Valget om hvor vi ville dra var jo nå ganske enkel, neste trinn var å sjekke med fly osv. Vi fikk flybiletter til en overkommelig pris. Torsdag 24. November dro vi, og gjett om vi hadde en spennende tur!
Turen startet med fly fra Evenes til Gardemoen. På Gardemoen traff jeg et kjent fjes for mange her inne, nemlig slveste Bernt Erik! Det var meget hyggelig å endelig få møtt denne ildsjelen, i samme møte fikk jeg også hilst på Morten Reichel. Etter denne hyggelige praten ventet det ca 2 timer med fly og 4 timer med tog, men vi tar en fast forward her.

Da vi kom til togstasjonen i Lichtenfels ble vi stoppet av to sivilkledde politimenn som ville se på passene, og gå gjennom sekkene våre. Vi var litt skeptisk til dette, det eneste dem hadde av ID var et laminert kort med navn og bilde og litt info, men siden vi ikke visste hvordan et slit kort skulle se ut ble vi veldig usikkre om vi kanskje ble robba for alt vi hadde. Men det var ekte politi, og dem var ellers meget hyggelige menn. Etter å ha ankommet hotellet var det ut å sjekke byen, dette var ca kl 20:30. Byen var helt ok den, det var bare ett problem med den.... Det var jo ikke folk ute i gatene! Ikke et menneske å se, ingen biler, det var til og med HELT stille. Vi bare så på hverandre og sa: "Zombie apocolypse..."

Vi fant oss en pizzaresturant, fikk i oss litt mat, så dro vi tilbake til hotellet for å få oss litt søvn.


Fortsetter med mer inntrykk av byen og konserter i neste blogg. Vil ikke dra denne for langt slik at det blir kjedelig :)

HQ
Tekken Limited Edition!

Tekken Limited Edition!

Skrevet av SirEld den 30 oktober 2009 klokken 23:00

Av og til kan man ikke gjøre annet enn å bare elske jobben sin, i går var en slik dag for meg på GameStop!

Det første var at sjefen min sa at jeg slapp å komme så tidlig på jobb, jeg trengte ikke å møte opp før klokken 13:00. Så det ble en kort arbeidsdag fra 13:00 til 16:30!
Det andre var at vi fikk sinnsykt med varer i går, og jeg må si det var en av de beste varemottakene jeg har hatt siden jeg starta der!

Vi fikk en hel haug med DJ Hero bundles, vi pakka opp en og så på den og DJ Hero ser virkelig kult ut... Vi fant ut at vi måtte nesten se på en Renegade edition av DJ hero også og vi fikk oss en rimelig stor overraskelse. Hele settet kommer i en heftig stresskoffert sal, som også har muligheten til å feste ben på slik at det står som et bord, heftige saker!

Så jeg fortsatte på varemottaket og kom plutselig over en Tekken 6 eske hvor vi hadde fått Limited Edition av Tekken 6 til Xbox og PS3, en av hver. Det var 2 stk med genser og 2 stk med Arcade stikka. Med en gang jeg åpna den eska så sa jeg "Den der er min!"

Så i dag kjøpte jeg Tekken 6 Limited Edition med artbook, poster og hettegenser og må si jeg er ganske fornøyd med det!
Så neste på lista blir forhåpentligvis Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige edition... Håper vi får den inn i butikken, da kan jeg love dere at PS3 versjonen er min :D

Å jobbe i spillbutikk har sine fordeler hihi :)

HQ
Min største spillopplevelse på trykk!

Min største spillopplevelse på trykk!

Skrevet av SirEld den 14 april 2009 klokken 01:25

Hey!

Dette er da min første blogg ever, og jeg skal si at jeg ikke kan noe om dette. Men jeg kom over et Offisielt Norsk Playstation Magazine fra 1999 hvor jeg hadde vunnet på "Min største spillopplevelse" konkurranse.

Vet ikke om mange som husker dette, men det gikk ut på at du skulle skrive et lite brev om din største opplevelse innenfor spill og sende inn. Dem trakk 2 vinnere hver måned, og i blad nr 9 for 1999 vant altså jeg!
Det året fylte jeg 11 år så jeg var ganske fornøyd med den seieren! :D

Jeg skrev om Silent Hill og tenkte at jeg skulle dele dette latterlige brevet med dere.
Well here goes.

Min største spillopplevelse: Silent Hill

Det var sent en mørk ettermiddag.
Kameraten min og jeg satt oss ned for å spille Silent Hill. Jeg var inne på skolen i byen Silent Hill. Jeg trasket til høyre i en skummel gang, og kom etter hvert til en dør. Jeg gikk inn døren. En intens snøfting brøt stillheten. Plutselig stod det en zombie foran meg. Det var ikke vanskelig å skyte den ned. Jeg fortsatte opp en trapp. Da hørte jeg med ett en rar skraping fra radioen. Skremmende! Lommelykten var ikke på, så det var ganske mørkt og skummelt. Jeg la på sprang med Harry gjennom gangen. Plutselig hørte jeg to pipelyder. Både jeg og kameraten min skvatt voldsomt. Jeg slo på lommelykten for å se hvor lyden kom fra. Det var to babyer som hadde laget pipelydene. Jeg brukte opp alle skuddene mine på dem, men ingenting skjedde. Vi fikk en rar følelse av at dette var virkelighet, så vi bestemte oss for å skru av Playstation-maskinen. Det var så skummelt at vi ikke spilte Playstation på en stund.
Mitt favorittspill er helt klart Silent Hill!

Ja som dere ser så er ikke akkurat ekstremt bra skrevet, men i en alder av 10 år så synes jeg at dette var helt konge!
Fikk til og med et bilde av en stor Silent Hill zombie som skilte min og han andre sin historie som dere ser på bildet.

Vel håper dere synes det var morsomt og en OK førsteblogg :)

PS: Jeg vant spillet Rugrats til playstation, veldig skuffende premie hehe