Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Is this the real life? Is this just fantasy?

Skrevet av SirGalahad den 7 mars 2015 klokken 00:56

Det er sent i det jeg skriver denne bloggen. Klokken er passert midnatt, og vi er nådd den syvende dagen i den tredje måneden av året. Tiden går utrolig fort, føles som om det kun er en uke siden vi satt rundt middagsbordet og spiste julemat. Uansett.. det er noe jeg vil ta opp. Noe som har gnagd inni meg en god stund. Jeg må få det ut, og nå som jeg endelig har fått laget meg en Gamereactor-bruker så kan jeg endelig skrive om det. Jeg skal nå fortelle deg om noe jeg synes er litt ´´lol´´. Noe som fikk meg til å sperre opp øynene, åpne opp munnen og le av full hals.

De fleste har nok hørt om den norske siden Gamezone.no der de selger spill, collectibles, gadgets og masse annet kule ting for oss som interesserer oss for spill og ´´nerdeting´´. Jeg velger å begynne med å si hvor mye jeg elsker Gamezone. Gamezone har helt fantastisk leveringstid. Tror faktisk det er det beste jeg har vært med på. Fikk Smash Bros. til Wii U to-tre dager før det egentlig skulle bli sluppet her til lands, så det er jeg fantastisk glad for. Jeg har bestilt flere ting fra dem, og har hatt en positiv opplevelse hver eneste gang jeg har handlet der. Men det jeg skal fortelle om nå.. det er bare latterlig, merkelig og litt trist.

Gamezone har mange produkter. Collectibles er noe jeg interesserer meg for. Så derfor tar jeg meg av og til en tur innom for å se på figurene og statuene de har der, men en dag da jeg tilfeldig browsa siden kom jeg over noe som sjokkerte meg. Jeg kom nemlig over et produkt som Gamezone hadde for salg. Produktet var listet som Pokemon Figurer 24 stk 3-4 cm høye´.

Pokemon er en av mine favorittspillserier. Jeg har vokst opp med pokemon, og en liten periode av livet mitt, under 4. Generasjonen, levde jeg nesten bare av pokemon. Hadde over 500 timer på Pokemon Diamond om jeg ikke tar helt fullstendig feil. Så naturligvis fanget dette produktet oppmerksomheten min. Jeg syntes det virket spennende at man fikk så mange figurer i en pakke. 24 stykker er ganske mange nemlig, selv om de bare er 3-4 cm høy.

Før du leser videre vil jeg gjerne at du tar deg en titt på bildet nederst på dette innlegget, eller sjekker ut denne linken - http://gamezone.no/Avdelinger/SAMLEOBJEKTER/Diverse-Spill/Figu
rer/Pokemon-Figurer-24-stk-3-4-cm-h
øye-Pokemon-figurer-perfekt
-til-lek-og-pynt114078-p0000041837. Sånn at du henger med på det jeg skal fortelle om videre.

Ha..Ha..Ha..

Nå skjønner dere vel hvorfor jeg sperret opp øynene når jeg først så disse figurene. Nå skjønner dere vel hvorfor jeg beskrev dette som latterlig, merkelig og litt trist. Vent.. Det er ikke litt trist. Dette er VELDIG trist. 24 Pokémon figurer til 199,- kr. Kan ikke slå feil, med mindre figurene ser ut som de gjør.

En ting er at de folka som har lagd disse figurene må ha vært høy, full eller begge deler når de lagde disse figurene, men en annen ting er at Gamezone, som jeg føler har en viss kvalitet på produktene sine, faktisk selger dette her. Disse ´figurene´, om man i heletatt kan kalle dem for det, er en skam. Ble rett og slett litt flau da jeg så dem. Nesten som jeg ble høy, full eller begge deler av å se på dem.

Bare stirr på dem lenge. Seriøst. Har du sett noe så ille før? Jeg kan forstå at en eller annen raring der ute ville tro at dette er bra designa, men at Gamezone velger å ta dem inn synes jeg er besynderlig. Man kan jo konkludere med at de ´troller´, men det tror ikke jeg. Hvorfor skulle de liksom gidde å trolle? Gamezone er en seriøs bedrift, og de prøver vel å tjene penger, så hadde vært rart om de gadd å sløse bort tid og ressurser på å trolle.

Anyways.. Så måtte jeg bare få det ut. Helt lol. Jeg lo godt da jeg så dem, men nå synes jeg det er mest trist. På bilde kan du se at de noen av figurene ikke kan stilles opp en gang, og at de har tippet over. For gudsskyld.. Herrejesus... bare se på Bulbasaur.. Herregud. Nesten så jeg får lyst til å kjøpe dem bare for å ha dem som et samtaleobjekt, men jeg har konkludert med at det ikke er verdt det. Prisen er dessuten utrolig dyr for dem synes jeg. 200 kr for figurer man ikke en gang kan stille opp uten at de kvelver over. Det er nok best at vi lar dette produktet fade vekk inn i obskuriteten.

Det er nesten så jeg ikke tror mine egne øyne. Til og med jeg kunne laget bedre figurer enn det der. De ligner jo nesten ikke på Pokemons i det heletatt. Kunne kalt dem for ´DERPimons´.

Jeg vil konkludere med at jeg synes Gamezone er en fantastisk bra side. Anbefales virkelig. Eneste merkelige med dem er at de i det heletatt har et sånt produkt oppe for salg, og i hvert fall til den prisen. Det sjokkerer meg veldig. Haha.

Hva synes du om figurene? Ville du kjøpt dem bare på gøy?

Is this the real life? Is this just fantasy?

HQ