Norsk
PS3, hva vil fremtiden bringe?

PS3, hva vil fremtiden bringe?

PS3 var ikke like bra før. Spillutvalget var utrolig dårlig og internettjenesten var ikke så godt gjennomført. Dyr var den også, man måtte gi 6000 spenn for udyret!
Sony var til og med så dumme at de utelukket ristefunksjonen i håndkontrolleren. Istedet kom de opp med sixaxis som liksom skulle være så nyskapende og originalt for en vanlig håndkontroller. Om det ble så bra, tørr jeg ikke påstå. Men har hørt at det funker bra i Killzone 2, men det er vel bare en unyttig funksjon som ikke bidrar med så veldig mye til spillopplevelsen.

TIDENE ER FORANDRET!

I dag ser ting lysere ut for PS3.
Internettjenesten er kraftig forbedret. Spessielt etter 2.40 oppdateringen som kom med XMB og Trophies. Ja, nå går det ann å chatte med venner uten å måtte gå ut av spillet, og trophies bidrar med å øke levealderen til spill. Noe jeg tror mange misunnte Xbox 360-eiere for. Men jeg synes fortsatt at gamerscore/achievements funker bedre enn trophies, men det er veldig kult med en visuell fremstilling av dine ferdigheter innen gaming eller "trophie-hunting". Jeg synes faktisk PSN er bra. Ja, jeg vet at LIVE er bedre, men tross alt, PSN er jo helt gratis. LIVE koster jo 5-600 kr i året. Om du må ha trådløs adapter, må du legge til enda 700 kr, imotsetning til PS3.

Spillutvalget har blitt kraftig forbedret iløpet av årene. I tillegg til mange solide multi-spill har PS3'n fått endel knallgode eksklusiver. MGS4, LBP, Uncharted, Resistance 2 for å nevne noen av de aller, aller største.
Xbox 360 er fortsatt et stykke foran, men iløpet av 09 er jeg ganske sikker på at det vil jevne seg ut. Vi har jo bl.a. InFamous, Killzone 2, Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3 og Gran Turismo 5 som om litt vil havne i butikkhyllene. Vi snakker store eksklusiver her! Når jeg tar en titt på kommende spill til Xbox 360 finner jeg få store. Vel, den får Halo Wars og Alan Wake + eksklusivt DLC til GTA IV, Halo 3 og Fallout 3. Ikke stort, med andre ord.

Jeg synes PS3 er en kjempe flott konsoll som jeg fortsatt tror har stort potensiale til å ta igjen Xbox 360. Fint mediasenter har den også med f.eks. bluray. Elsker designet! Man får en ordentlig kvalitetsfølelse samtidig som den støyer minimalt!

Hvordan tror dere fremtiden vil se ut for PS3? Jeg både håper og tror på at jeg kommer til å få noen fine stunder fremover med den! :D

HQ