Norsk
Topp 10 BUKAKKER

Topp 10 BUKAKKER

Skrevet av Sithlord den 8 mai 2010 klokken 23:24

Topp 10 bukakker.
En romantisk topp 10 liste av Sithlord og Joeminator.

Etter våre bidrag til romantikk her på GR-forumet, har vi bestemt oss for å ta steget videre, og over til en helt ny level. Vi har nå valgt ut ti heldige brukere som fikk æren av å bli utført den romantiske akten bukakke på. Alle dere i listen burde føle dere privilegerte, og se på dette som en stor ære.
Go bukakke!

10. Yuggothian
Fordi han er en relativt ny bruker, og trenger å forstå at vi ikke lar noobs slippe lett unna. For å bli godtatt i GR er han nødt til å bli bukakket av tre stk advokater, alle med visse likhetstrekk med Ace Attorney. Han vil bli stroppet fast i en vitneboks der den skitne dyden vil bli utført.

9. Dark Samus Nemesis
Han en av forumets mest aktive individer, en trofast følger av gamereactors lover, og i tillegg innehaver av den verdige tittelen "Gjestebokkongen". Hans dom er gjort. DSN blir dømt til æres bukkake for hans uvurderlige aktivitet. Derfor har vi rekruttert vakre snasne transer til å utføre hendelsen. Han vil bli bundet fast til en påle i midten av et ovalt rom, for så å få en og en transe mot seg. Hver og en av de utvalgte som skal utføre bukkaken skal være ikledd forskjellige cosplay drakter, for så å rope ut "IKUUUUUUUUUUU" når de spermer over hele ansiktet hans... Ja, det vil bli skittent, det vil bli kroppsvesker, og ja, han vil like det...


8. Jonaskram.
Denne reveelskende Snake-lookaliken har vært her en stund nå, og under hans opphold har han nesten spammet oss med sine historier om GR - brukere som sloss mot alt og alle. Siden Jonaskrakm tydeligvis er en elsker av krig, og forakter fred, vil han bukakkes av fem stk. russiske spetsnazsoldater nede i en lukket tanks.

7. Skeptisk-Heksa
Hennes status som "Jenta på forumet" har gjort henne fortjent til en plass på denne listen. Det var litt problematisk i starten å finne ut hvem som skulle få denne plassen først, av henne og Lykkedragen. Til slutt vant skeptisk-heksa, rett og slett fordi at Lykkedragen virket mer "Moden" enn vår heldige vinner. Denne heksa blir herved dømt til å bli hengt opp i været av lange blå tentakler, for så å bli bukkaket. Hennes xenofilitet burde være nok til å begjære det som skal møte henne i ansiktet. Oh yes, splurty splurt splurt...

6. 42
Denne skriveentusiasten er en tidligere anmelder for GR, men nå er han som dere vet blant oss dødelige igjen, selv om han nekter å innse det selv. For å vise han hva som skjer med personer som tror de er bedre enn andre har vi skaffet ni stk. geiter til å innsvøpe 42 med sitt flytende protein. Gjerningen vil foregå i 42's eget badekar.

5. Nintendogjengen
Dette er en stor og delt femteplass for alle de Nintendokarene på forumet. Dere vet hvem dere er, og dere vil få som fortjent. Dette er nok et av vendepunktene på listen. Hele gjengen vil nå bli dømt til å sone forvaring på 4 år i samme fengselscelle som 6 somaliere. Dette vil unektelig føre til mer enn bare bukkake...


4. Majesty
Denne snobben av en bruker, denne Zalgo-elskende bråkmakeren, denne irriterende lille IRC-spammeren fortjener en real premie for å klare å spy ut så mye dritt på den tiden han har vært her.. For å premiere dette monsteret av en bruker har vi skaffet intet mindre enn selveste Jack Thompson og ti av hans lystige hjelpere til å gi Majesty sin skummende pris.

3. ZubiMar
ZubiMar har gjort det bra på forumet. Han har gjort alt som trengs for å få sin egen fanskare av zombier som slikker han opp i rektum, og er nok en av de store narsissistene på forumet. Dette liker vi ikke her i styret, så din skjebne er seglet. DU, ja DU, skal bli dømt til en stor og saftig sirkelsperming. All sæden skal i ansiktet ditt, og alt skal benyttes. Det som eventuell renner av deg skal samles opp og stekes som en omelett, for så å bli den eneste "maten" du spiser resten av ditt liv.


2. The Silent Assassin
Forumets rettskrivningsnazi. Han er en barsk debattør som aldri viker unna en diskusjon. Hans iltre innlegg og overveldende intelligens har gitt han andreplassen i denne kåringen om hvem som skal få seg årets største bukakke. TSA har gjort seg fortjent til intet mindre enn en bukakke gjennomført av en gjeng frådende villsvin i et iransk fangehull.


1. Cladeus
Hvis vi kan være kontroversielle her, så vil vi gjerne si at Cladeus er en av de mer interessante skapningene man kan finne på gamereactor. Han har gått fra å være RDB, for så å forlate forumet bare for å få diskusjoner i gang. Etter det skiftet han identitet flere ganger, og har vært med på flere brekk under overflaten. Han skal få æren av å bli bukkaket av Majesty, som er hans trofaste følgesvenn og lakei. Etter det vil han bli kastet i en tank av blåhvalsæd, og oppbevares der for resten av hans liv.

HQ
GR - EIN HISTORIE OM KJÆRLEIK Pt.2

GR - EIN HISTORIE OM KJÆRLEIK Pt.2

Skrevet av Sithlord den 3 september 2009 klokken 22:46

YES! Da er vi endelig klare for litt mere kjærliget blandt GR-folket, både moderatorer og brukere. Kos dere folket, og husk, keep lovin' ;)


Part. 1 Skrevet av Sithlord

Multiplayer

Kengro satt alene i sin lille, lune leilighet på Snåsa. Han satt godt plassert i en sofa foran den åpne peisen og leste i et magasin mens han pusset rifla si. Ute kunne han høre en kraftig snøstorm suse. Han tenkte for seg selv at han var heldig som satt der inne i varmen.

Plutselig hørte han to tunge bank utenfra. "Dette kan da ikke være snøstormen" tenkte Kengro mens han reiste seg ut av sofaen og gikk mot døra. I det han var halvveis hørte han det banke igjen, denne gangen hakket kraftigere. Han rasket seg litt mot døren mens han lurte spent på hvem det kunne være.

Han tok tak rundt håndtaket og åpnet døren. Utenfor sto det en stor, mørk skikkelse Kengro dro skjensel på med en gang. "Jasså Zubimar, hva gjør du på disse trakter så sent om kvelden?". "Nei, du skjønner, jeg gikk tom for bensin på bilen min litt neddi bakken her og kommer meg ikke videre, i alle fall ikke i denne snøstormen". De fortsatte snakket om bil en stund før Kengro endelig inviterte Zubimar inn i den peisvarme stua.

"Åh, så vart det var her" sa Zubimar. "Sjenerer jeg deg om jeg tar av litt av klærne mine?" Kengro så på han i noen sekunder, før han svarte "Selvfølgelig ikke kjære venn, når jeg tenker meg om er det faktisk veldig varmt her. Kan hende jeg letter litt på fillene selv". De tok begge av seg på overkroppen og satte seg ned foran peisen. "Gud for en sixpack du har fått deg Kengro" Zubimar måpte over de svulmende magemusklene til Kengro. "Jo, takk skal du ha, du er ikke så verst selv". Etter den siste setningen ble det en liten pinlig tauset.

Kengro svettet. Det samme gjorde Zubimar. De så på hverandre igjen. "Du Zubimar..." Kengro var nervøs i stemmen sin. "Ja, Kengro?" "Har du noensinne prøvd å... Ehm... Putte en kontroll i slot nummer to?" Zubimar stilnet i et øyeblikk før han tvang ut av seg et lite "nei, men jeg kunne tenkt meg å prøve en gang" Kengro satt seg nærmere Zubimar. "Hva skal vi spille" visket Kengro i øret til Zubimar. "Hva med... Call of Duty?". Kengro nikket samtykkende og satte i gang. Han startet å lirke kontrollen inn i slot nummer to mens Zubimar tok tak i kontrollen i slot nr. en og satte i gang. Da Kengro endelig fikk kontrollen inn pumpet han på som bare det.

Det var tydelig at han hadde erfaring med dette, for han var god. Veldig god. Zubimar peste mens han prøvde å holde følge, men det var forgjeves, Kengro var rett og slett for skilled. Han pumpet på med sitt bly og var så å si uovervinnelig. Snart var Zubimar kjørt. Zubimar tok et ekstra hardt grep om sin kontroll og konsentrerte seg veldig. Han nektet og gi seg før Kengro fikk oppleve hans ferdigheter i Call of Duty. Nå holdt han ekstremt hardt rundt kontrollen. Han nektet å gi seg.. Men det var for sent. Der hadde Kengro tatt han. Zubimar falt sammen, svett og pesende. "Nå, hva synes du om å spille mot en som har kontrollen i nr. 2?" Før Zubimar rakk og svare smalt døra opp og inn kom det en kjent kar. Cladeus så seg om i rommet før han sa "Noen som er klare for litt tree-player?"

DA END

Part 2, skrevet av Joeminator

Tut og kjør
Det var en mørk og stormfull natt utenfor et lite hus i Gokk. Litestorm satt stille en stol foran pc'n iført en smashing badekåpe. Han hadde akkurat tatt seg et velfortjent bad etter en lang dag med trolling på forskjellige internettforum.

Han planla å avslutte dagen med en god softis, idet han plutselig kjente en hånd på skulderen sin. Litestorm, forvirret som han var, snudde han seg sakte og møtte blikket til manifestasjonen bak ham. "Jeg har en softis til deg Litestorm", sa Joeymacflow, før han toppet replikken sin med et sleskete smil. Litestorm takket og sa ikke nei takk til gaven han hadde blitt skjenket. Han startet med tuppen av softisen, rørte tungen rundt den i en sirkulær bevegelse. "Du liker is ser jeg", kommenterte Joeymacflow. Litestorm på Joeymacflow og slengte han et blunk.
Joeymacflow himlet spontant med øynene, for så å gi ut et kraftig utpust av velvære.

Litestorm slikket vekk restene som var rundt omkring munnen hans, han lot aldri noe gå til spille. Aldri. "Jeg satt virkelig pris på selskapet ditt Joeymacflow" sa Litestorm forførende, for han satt "Burnout Paradise" inn i konsollen sin. De startet spillet, umiddebart kjørte Litestorm inn i baken på Joeymacflow. Det ble veldig mye knuffing og dytting på de kjøretøyene, men det resulterte ofte med at Litestorm kom med trynet i bakdelen av Joeymacflow. Dette foregikk en stund og det endte med at de ble lei det hele, og i stedet bestemte seg for å samarbeide om å få nok poeng. Dette resulterte med at de kjørte hverandre i enden hver sin gang. De likte dette, og det resulterte i velvære for begge to. Så, helt uventet, sprutet det masse veske rundt omkring. Begge var slitne etter all spillingen. De pustet tungt. Litestorm smilte bredt, før han sa "Har du lyst på en softis?". THE END!!
Og så helt ut av det blå, kjørte Bernt limousinen inn i garasjen på Kengro! DUNN DUNN DUUUUUUN!!!
THE REAL END!

HQ
Bakmester Sithlord

Bakmester Sithlord

Skrevet av Sithlord den 9 januar 2009 klokken 00:00

Heisann folkens, i kveld skal jeg fortelle dere en utrolig historie som skjedde for ca. 3-4 timer siden, og den handler om når Sithlord skulle bake kaker for første gang.
Det startet med at jeg var sulten på noe søtt, også så jeg tilfeldigvis en reklame for småkaker på tv. Dermed fikk jeg en grusom idé, jeg skulle bake småkaker!
Dette er noe jeg aldri har gjort før, så jeg tenkte at dette skulle bli en artig opplevelse, men akk, det ble det ikke...

Jeg trasket inn på kjøkkenet mens jeg tenkte på hvor fantastiske mine første kaker skulle bli. Jeg dro fram en kokebok og fant en lovende oppskrift. Sjokoladebrownies, yum yum. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke (tror jeg). Etter mye slit med melsøl og bakepapir som ikke vil legge seg skikkelig fikk jeg endelig rota sammen alle ingrediensene. Jeg smalt ovnen på 200 grader og gledet meg til gode kaker.

Jeg gadd selvfølgelig ikke sitte foran ovnen mens kakene varmet seg, så jeg satt meg her ved pc'n og ventet på at kakene skulle bli ferdig. Jeg kom i snakk med noen karer fra GR og søkte etter morsomme videoer på Youtube osv, helt til mythbusters begynte. Da gikk jeg ned for å se på det, og jeg ble sittende under hele showet. Når det var ferdig begynte jeg å gå mot trappa, men snudde halveis. "FAEN, KAKENE" Skrek jeg mens jeg hoppet ned trappa og spurtet inn på kjøkkenet. Når jeg dro opp komfyrdøra kom det en hel røyksky ut og brannalarmen gikk. Da ble det kaos i huset med bikkjer og foreldre som fløy veggimellom. Etter vi endelig fikk slått av brannalarmen skulle jeg ta en titt på resultatet. Det var ikke som jeg hadde forestilt meg... Kakene hadde på en eller annen syk måte svulmet opp til det dobbelte og fått vorter! Ja, dette ble ikke kakene Sithlord ville kose seg med i kveld, det ble heller muterte psycho kaker from outer space...

GR bak scenen

GR bak scenen

Skrevet av Sithlord den 10 desember 2008 klokken 00:17

Det dere skal få se nå er en samtale mellom to GR brukere... Den ene, den kjente RDB, den andre, den mindre kjente Sithlord.

Ok, jeg er sikker på at alle her har hatt en eller annen merkelig msn samtale, men det dere skal få se nå er sansynligvis verdens sykeste msn samtale noensinne:

RDB sier:
"Urotsukidoji"
Sithlord sier:
Ikke hør på Joey
Sithlord sier:
!!!
RDB sier:
fortell meg
Sithlord sier:
WHA?
Sithlord sier:
Ingenting
RDB sier:
alt om "Urotsukidoji"
Sithlord sier:
Det er en tegneserie
Sithlord sier:
=D
RDB sier:
hva slags tegneserie, Sithlord?
Sithlord sier:
Helt vanlig tegneserie om kampen mellom det gode og det onde
RDB sier:
ikke mer?
Sithlord sier:
Nei
Sithlord sier:
Ikke noe som helst
RDB sier:
"Ok."
Sithlord sier:
Veldig dølt egentlig
RDB sier:
så viss jeg googler det...
Sithlord sier:
WHAAAAAAAAA
Sithlord sier:
Det er ikke noe vits i
Sithlord sier:
Du finner ikke noe interessant alikavel
RDB sier:
holy
shit
RDB sier:
erotisk
RDB sier:
manga
Sithlord sier:
*kremt* Anime
RDB sier:
pul i helvete. du er nevøen til joey
RDB sier:
men det er ok. jeg respekterer dine seksuelle interesser
Sithlord sier:
lulz
RDB sier:
(heh)
RDB sier:
joa
Sithlord sier:
Jeg og Joey lastet den ned
Sithlord sier:
og så den
RDB sier:
som sagt: dere ser porno sammen
RDB sier:
anime-fucking-porn
Sithlord sier:
Det var faktisk ganske moro
RDB sier:
dere likte det nok begge to
RDB sier:
uten tvil
Sithlord sier:
Det var Joey som snakket til meg om den
Sithlord sier:
Jeg visste ingen ting
Sithlord sier:
Og ikke hør på Joey, han er unormal
RDB sier:
stoler jeg på satan eller mephisto?
Sithlord sier:
Det spørs hvem av oss som er Satan eller Mephisto?
Sithlord sier:
Men siden de er samme person...
Sithlord sier:
Ja
RDB sier:
NO WA
RDB sier:
I
RDB sier:
kom ikke på to enheter av synonym evne
Sithlord sier:
awkay
Sithlord sier:
Jeg tipper du sitter og ser på nå!
RDB sier:
tenkte på dumb and dumber, men da må den ene være dum og den andre dummere
Sithlord sier:
Btw, du skal få et bilde som beviser at det er Joey sin skyld
Sithlord sender:
RDB sier:
jeg vil ikke ha det
RDB sier:
jeg vil sove
RDB sier:
nuh
RDB sier:
kbai
Sithlord sier:
TA DET!
*
* Kan ikke sende "Limt inn _data_b486.jpg" til RDB.
*
Sithlord sier:
FAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

For dere som vil vite mer om "Urosukidoji", spør alle andre en meg...