Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

En helt (u)vanlig fredag!!

Nå skal jeg fortelle om hva jeg trodde skulle bli en helt vanlig fredag... Men takket være mine to gode venner
(dvs. fantasivenner) ble fredagen noe helt annet..

Dagen begynte som vanlig, med jobb, kafé, og dagens "tørn" her på GR.. Og så, da jeg var på tur til å hive meg inn på et kartløp på nettet, ringte telefonen...
Det var Ludde (en tøykanin), som ba meg på O'boy! Han sa jeg måtte hente Linker'n, (ikke en tøykanin), for han hadde ikke fått svar da han hadde ringt.
-Men fort dere, ropte han irritert i røret. -Jeg blir veldig sur visst dere ikke innfinner dere før pulveret har sunket til bunns.
Jeg la på og nikket. Så typisk! Ludde vil alltid ha ting gjort på sekundet.

Jeg heiv meg på kosten og fløy til Linker'n. Som vanlig hang det fullt av edderkopper på døra hans, så jeg kastet stein på vinduet i stedet for å gå og banke på.. (Av en eller annen merkelig grunn bor Linker'n i et tre).
Etter en liten stund hørte jeg det ropte innenifra og Linker'n dukka opp i døra.. Han så kjempetrøtt ut. Jeg fortalte om Ludde's invitasjon mens han gned søvnen ut av øynene. I det han var på tur ned stigen, pekte jeg ned på føttene hans og spurte om det ikke var lurt med annet skotøy. Linker'n kikket ned på Tigertøflene og utbrøt - Oi! Før han kastet tøflene inn i huset sitt og kledde på seg støvlene sine.

Da vi nærmet oss Ludde's hus. (Jeg på kosten og Linker'n på hesten sin), hørte vi et forferdelig rabalder. Vi gikk inn, men kunne ikke se Ludde noe sted. Overalt lå det pappesker og papir og mye annet rart.
-Ludde! ropte jeg, -Er du her?
Linker'n gikk og satte seg i sofaen. Det vil si etter 5 minutter da han hadde funnet den.
-Hvor er du? Ropte jeg. -Luddeeeeeeeeeeee!
-Du er meg en fin en som ber oss på O'boy også er du ikke her.

Ludde hoppet frem fra et skap. Han så drittsur ut. Jeg kikket ned på han. -Vi kom så fort vi kunne, så jeg håper det ikke er oss du er sur på. Ludde ristet på hodet. -Nei, det er det dær jeg er sur for. Han gikk bort til vinduet og pekte ut. Se! utbrøt han. -Se hva de har bygd mens vi var på ferie!
Jeg kikket ut av vinduet. Fra sofaen ropte Linker'n: -Hva er det?
-En bilbane! Svarte jeg. En diger bilbane. Jeg så ned på Ludde igjen. Han sukket. -De kjører konstant.. Både natt og dag. Og ikke rydder de opp etter seg heller.. Han løp bort til skapet og pekte.
-Se her! Skapet var stappfullt av skilpadde-skall i forskjellige farger, og en drøss med bananskall.
Ludde ga meg en sopp. -Denne kunne ha vært bra da.
Jeg tok en bit, men spyttet den like fort ut igjen. Han trakk på skuldrene. -Hadde det ikke vært for at den smaker eksos.
-Men jeg har en plan. Utbrøt han. -Og jeg håper dere kan hjelpe meg. Jeg tenker det ikke er mye dere sier "neitakk" til etter et stort glass O'boy...
-Det har du helt rett i, svarte Linker'n mens han klødde seg bak øret. Han så litt betenkt bort på meg idet jeg kom og satte meg. Han kikket etter Ludde som hadde gått for å hente glass. Så så han på meg igjen og spurte lavt.
-Vet du om noe som funker mot Lopper?
Jeg var akkurat på tur til å åpne munnen da Ludde kom tilbake med glass, melk og en O'boypakke. Linker'n snudde seg mot han.
-Så hva er planen din da? Jeg ble sittende og spekulere på hva Linker'n skulle med noe som funket mot lopper, men slo det fort ifra meg da jeg kom på at han har jo utrolig mye rart for seg.

Ludde dro frem noen plakater og pekte. -Jeg skal demonstrere..
-VI skal demonstrere!! Jeg satt oppe i hele natt og lagde disse. Er de ikke kule? Vi så bort på plakatene. Der det sto bl.a. "BANANSKALL ER NOE HERK" "DET BOR FAKTISK TØYKANINER HER" og "HAR NOEN SETT FOTBALLEN MIN".
Vi nikket. Jo, det var kule plakater. Jeg så bort på Ludde og smilte, mens Linker'n klødde seg litt bak det andre øret.

Etter O'boydrikkinga gikk vi ut på baksiden av huset med plakatene. Mobilen til Linker'n peip, han kikket fort ned på den før han la den i lomma igjen. Da jeg spurte hva det gjaldt, mumlet han noe om "alt for dårlig betaling" og "jeg streiker", mens ham tuslet forbi meg og bort til Ludde som prøvde å få plakatene til å stå. Litt lenger bort, innenfor et stort gjerde, suste motorsykler og biler forbi i en forferdelig fart.

Plutselig ble Ludde stor i øynene og helt stille. Jeg lurte på om det hadde noe å gjøre med dama som kjørte forbi foran oss. Hun hadde en tettsittende drakt og ei krone på hodet.
-Wow, så dere det? Ropte Ludde. Vel, hvis de slipper inn sånne hotte... Øh... Han avbrøt seg selv og så bort på oss og sa: - Eh, øh, jeg kom på noe jeg, eh.. Jeg må stikke!
Dermed forsvant han. Jeg så bort på Linker'n. Han så ut som han spekulerte på noe. Så utbrøt han: -Jeg hadde en pussig drøm i natt.. -Jeg drømte at jeg jagde katta til naboen.

Plutselig hørte vi noen rope -Kawabanga!
Da vi så etter, oppdaget vi Ludde.. På bilbanen.. På en svær motorsykkel.. Eller kanskje mer hengende etter så sagsponet fløy. Han svingte og forsvant, men etter en liten stund dukket han opp igjen. Denne gangen så det ut som han hadde mer kontroll over kjøretøyet sitt. -Glem demonstrasjonen, folkens. Dette er jo DIIIIIIGG. Brølte han før han forsvant rundt svingen igjen.

Etter dette ble han værende på banen, og siden det ikke ble mer O'boy, bestemte Linker'n og jeg oss for å dra hjem.

Må si at jeg digger sånne fredager!
God helg! :)

HQ