Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Skal man begynne å blogge da? Klar for å innta tre uker ferie!

Skal man begynne å blogge da? Klar for å innta tre uker ferie!

Jeg har egentlig aldri blogget før på noen som helst plattform, men jeg tenkte det kunne være verdt å prøve ut, selv om jeg ikke akkurat lever et spesielt interessant liv... Hvis det gir mersmak kommer jeg nok til å fortsette, og skrive om alt og ingenting, så får de som har lyst til å lese og eventuelt kommentere (settes enormt stor pris på!) gjøre det 😙

Akkurat nå er jeg veldig klar for å innta min tre ukers ferie - den har strengt tatt begynt, men er ikke helt i feriemodus ennå, trenger noen dager. Ingen store planer annet enn Retrospillmessen (årets høydepunkt!!) som endelig er tilbake i fullskala den 20.-21. august! Ellers kommer det vel til å gå i gaming som vanlig - på tide å plukke opp Horizon: Forbidden West igjen f.eks... Elden Ring tok over livet mitt i vinter, så ble ikke noe tid til Horizon gitt. 

Også har jeg endelig skaffet meg PlayStation VR, så jeg kommer til å utforske et hav av VR-spill i løpet av ferien også. Planen er å få ut mer VR-content i fremtiden 🙌 Akkurat nå går det i Moss.... OG HERREGUD SÅ SØTT DET ER!! 

Theoffice Kevin GIF - Theoffice Kevin Cute - Discover & Share GIFs

Anyway... VR-spilltips tas imot med stor takk!