Norsk
Blog

Ukas video(er)! 1

Hallo alle sammen! Jeg har bestemt meg for å begynne en ukelig serie der jeg presenterer noen av ukas beste vidioer på youtube! Det funker sånn at jeg legger ut link til de/den beste video(en/ene) jeg har funnet på youtube denne uka! tar med to nå!

Første video:.....Minecraft Destroying American Youth!

Videoen handler om en uintelligent amerikansk tulling skjeller ut spillet vi alle elsker: Minecraft!
Se den her: http://www.youtube.com/watch?v=anyOE3RarYA&feature=g-logo&c
ontext=G25fad96FOAAAAAAADAA

Håper linken funker :)

Andre video:....Teens React to My Little Pony: Friendship is Magic

Vet at mange her på forumet er bronies så!(Høres litt ut som brownies! NAM)


http://www.youtube.com/watch?v=FzozSSGETJo&feature=relmfu

Hade!

HQ

Litt små sutring!

Nå kommer MW3 snart og alle gleder seg! Untat meg og mange andre sutrekopper som skønner at Activision og Infinity Ward kødder med oss! Nå starter vi helt på begynelsen, med at CoD 4 kom ut for å bli mottat med glisende annmeldere og hyllester. Misforstå meg rett,CoD 4 var kjempe bra med en grei story og en "revelusjonerene" online mode. Selv om Battlefield var et stykke foran dem med det. Så kom oppfølgeren og var akkurat det samme med annen story, flere killstreaks, Spec Ops, nye baner og flere våpen! Etter det Blac Ops som var ganske likt WaW som var ræva. Men Black Ops hadde noen nyvinninger som Wanger match og en bra theater mode som tilførte litt ekstra underholdning. Så nå kommer MW3 som kommer til å tilføre akkurat det samme som MW2 tillførte nemelig annen story, flere killstreaks, survival mode(som er mistenkelig likt både Horde fra Gears of War og Black Ops zombies), nye baner og flere våpen! Men jeg synes folk har allerede hyllet spillet for mye. Bare se på Platekompaniet sin "Årets beste" side på spill. Der ligger jaggu MW3 på årets beste. Dagen før spillet kommer ut! Hvis du ikke tror meg sjekk selv her:http://www.platekompaniet.no/spill.aspx?1407

HQ
Østersund-tur, oppsummering!

Østersund-tur, oppsummering!

Jeg har som Live feeden min sier har jeg vært på en 4 dagers ferie i Østersund, Sverige der hadde jeg det veldig fint og badet og slappet av men tili poenget her. Mens jeg var der nede stakk jeg innom en GAME sjappe og var så heldig at jeg fant en slaks pakke med PSP spill. Den besto av:Prince of Persia: Revelations, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas og Driver 76. Jeg kjøpte også Red Faction: Guerilla til PS3. Det hele kostet meg 200 svenske kroner,på et sånn 2 for 200 tilbud(den PSP pakken gjaldt som ett spill pga att det var stappa inn i en felles eske). Bra deal eller? Men hva med dere har dere gjort noen brae dealer kansje tilogmed som slår min? Skriv gjerne om det i kommentarene!
God sommer!::)
OMG Alien smily!!!!!!!!

Ahhhh, himmel!

Ahhhh, himmel!

WARNING: Unødvendig blogg forrut. Vær så snill og ikke hat meg for dette, men jeg vill rett og slett blogge mer. Du er herreter advart. Greit nå er jeg i ganske enkelt himmelen, jeg sitter nå og hører god gammel Dr.dre mens jeg spiller minecraft og drikker Red Devil, med magen full av hjemmelaget pizza. Og jeg føler at dette er fortjent ettersom jeg har vert ute å trent intervall for ca 2 timer siden. Livet er herlig!

Ha en god sommer:)

Jippi!!

Jippi!!

Nå er jeg i skikkelig godt humør. Hvis du har lest min forrige blogg(Kan dere hjelpe meg?) vet du at jeg har veldig lyst på GTA: San Andreas. Hvis ikke gå å les den nå! Nå har foreldrene mine endelig sagt ja, etter 4 år med masing,forsøk og masing igjen har de endelig sagt ja til å la meg kjøpe Grand Theft Auto: San Andreas. Og det meg bare en klousul: Jeg må vente til etter sommerferien. Så jeg må nok være den eneste ungen på min alder som gleder meg til 17. august. Så det kommer kansje noen oppdateringer på dette hvem vet hvor mye jeg kjeder meg;)Men ha en fortsatt god sommer!

Game on!