Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Noen som driver med Youtube der ute??????

Hei.

Som jeg har fortalt tidligere, driver jeg med gaming-videoer på Youtube. Har akkurat passert 200 videoer, både gaming og annet men mest av alt gaming, og endret nettopp mitt kanalnavn fra NuzzTuzzGaming til kun NuzzTuzz, av den grunn at jeg ikke bare vil spille inn videoer av spill.

Link til min kanal: https://youtu.be/_Ov7fFlO960


Når jeg mener ikke bare gaming-relatert, tenker jeg på litt mer komedie, muligens meningsløse videoer, også tegning og maling etc., egentlig det meste av det som faller meg inn, samt noe mer seriøst, som denne: https://youtu.be/koA5R3Noc0I

Uansett. Jeg vet en del av mine verk er av dårlig bullshit-kvalitet, men jeg prøver å utnytte meg av det utstyr jeg har å lage videoer med (spiller inn gameplay og kommenterer samtidig, spiller inn fra skjermen via xboxen vanligvis, og spiller inn lyd ved en lydrecorder, som deretter spilles inn samtidig i den redigerte ferdige videoen).

Og nå kommer poenget: er det noen flere der ute som driver med dette? Noen som driver med youtube? Gaming eller ikke. Ønsker å komme i litt kontakt med noen for å få litt innspill og se hvordan dere gjør det og slikt.

Er som alltid åpen for kritikk, både ris og ros ses på som positiv kritikk :)

Så om noen er i humør for å dele litt erfaring etc....skape nye venner og slikt via youtube; jeg er åpen for det ;)

Takk for din tid. Håper du tar en titt på min kanal og gir meg en vurdering.

Ha en fortsatt fin dag :)

Norsk spillselskap

Hei og god sommer.

Sommer? Her regner det. Høst hele året tydeligvis. Jeg har endelig sommerferie. Denne uken og neste. Det er deilig.

Jeg har spilt mange spill i det siste. For tiden pløyer jeg meg gjennom Blackwood Crossing. Noen som har spilt det?

Manuel Samuel, spillet som et norsk selskap har laget, er noe av det merkeligste jeg har kommet over i det siste. Anderledes og teit, men veldig morsomt...og irriterende. Legger stadig ut gameplay på Youtube-kanalen min, Nuzztuzzgaming (se link)

https://youtu.be/NsrQGQkyBQI

Og Manuel Samuel er selvsagt en av de siste videoene jeg har lastet opp etter mye latter og forargelse.

Er også i gang med Elder Scrolls Online Morrowind. Første gang jeg spiller ESO, og fornøyd så langt. Er gammel Morrowind-fan så det passet ypperlig.

Dere får ha en fin sommer :)

Host ... host ...

Hei. Host...host...hark...

Ligg på sofaen med bihulebetennelse og hoste. Har vært hjemme fra jobb i tre dager nå. Helga går med til å bli frisk igjen.

Alt bra der ute? Håper det.

Har fått tiden til å gå selv om dama har vært på jobb og jeg har vært alene hjemme. Syk og jævlig. Har hamstret noen nye spill, deriblandt Octodad, Human Fall Flat, Portal Knights, Unravel og aller nyest; Nevermind.
Så mye av tiden har gått med til å game.

Min Youtube-kanal har også vokst en god del. Mye nytt siden sist jeg blogget og mye nytt på vei. Ikke for å være masete eller til irritasjon, men vil du/dere sjekke den ut så slenger jeg med en link til min første del av Nevermind, et spill som er verdt å få med seg.

https://youtu.be/YmVaLMgFqDE


Snart har jeg og dama fjorten dager ferie. Det skal bli sykt godt. Har jobbet så mye at jeg er i ferd med å bli utbrent. Det blir godt å lade bateriene.

Annet har jeg ikke å meddele.

Ha en fin helg!!!

Youtube-kanal...

Håper noen av dere her inne på GR vil ta en titt på min Youtube-kanal NuzzTuzzGaming :)

https://youtu.be/FJh9cjCg4Rw

Her finner dere bla. gameplay fra spill som...

- Conker's Bad Fur Day
- Halo 3
- Little Nightmares
- Blast Corps
- Slender The Arrival
- GTA V
- Crossy Road
- Astroneer
- Terraria
- Minecraft
- Emily Wants To Play
.....samt mye mer....og flere titler kommer etter hvert som kanalen vokser.

Nye videoer hver dag!

Håper på følgere og visninger slik at det føles litt mer verdt å lage videoer, hvilket tar litt tid etc. Så det føles selvsagt litt bedre om man får noen til å se dem, for jeg koser meg med å lage dem.

Håper også på tilbakemeldinger, både på godt og vondt he, he ;)

Litt reklamerende dette, men det får så være.

Uansett; takk!

Ha en flott dag, gamers!

Jeg bløffa...

Greit. Jeg bløffa. I forrige uke blogget jeg om at en kompis hadde stiftet en gamingrelatert youtube-kanal. Sannheten var at det var jeg som sto bak kanalen. Jeg var bare ikke tøff nok til å si det som det var, og ville vel bare skjule identiteten min. Mulig jeg vil angre på dette blogginnlegget, men det får så være :)

Kanalen jeg laget het Levithunder. Den er ikke oppe og går lengre. Jeg kom frem til at jeg ville prøve å gjøre dette skikkelig. Derfor satser jeg nå på min nye kanal som jeg håper vil kunne spre litt spillerglede. Jeg laster opp nye videoer daglig, men enda så er det ikke så mye innhold der da jeg nettopp har startet. Jeg sier ikke at videoene er supre eller noe slikt, for jeg gjør det av interesse og har det som en hobby. Likevel prøver jeg å gjøre det så godt jeg kan, så om det er godt nok eller ikke vil vel vise seg he, he.

Noen videoer har i tillegg kommentarer i bakgrunnen. En gebråken engelsk. Dere får gi broderen skylden eller æren for det for det var han som mente jeg burde ha det på videoene. Uansett; jeg legger alltid ut en versjon av kommentarvideoene uten kommentar også for de som foretrekker det. For å si det slik; det er jææææææææ***g flaut å høre seg selv på Youtube.

Kanalen min heter Nuzztuzzgaming

Jeg legger ved en link til en video så får dere som vil utforske kanalen nå som den er i begynnerfasen. Setter stor pris på om noen av dere som leser dette vil gjøre det, og gjerne gi meg ris og ros. Alle tilbakemeldinger er positive å få.

https://youtu.be/PcTHuw4in7Y


Ønsker dere alle en fin himmelsprett ;)