Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Kaste loss eller gå planken? (Pirater,  høye priser og Far Harbor)

Kaste loss eller gå planken? (Pirater, høye priser og Far Harbor)

Ja, dere kan gjette hva dette skal handle om. Joda, Sea Of Thieves. Vi er en snaue dag unna utgivelse. En dag unna Rares pirateventyr. Får bare håpe det blir et eventyr som vil vare.

Det er stort sett dette jeg spekulerer på. Jeg har ikke forhåndsbestillt det og derfor heller ikke prøvd noen Betaer. Noen som har? Hva er deres inntrykk.

Joda, jeg har lest mye om det og sett mange videoer. Det ser vakkert ut, morsomt og alt det der, men jeg er usikker på hvor lang tid man kan bli underholdt av dette.
Som jeg forstår kan man seile på havet, designe skip (ikke i Beta), designe pirat, bekjempe skjeletter, utføre oppdrag om å lete opp skatter og både kjempe og samarbeide med venner og fiender online. Ja, og møte Kraken.
Betaen er sagt å være et snev av spillet. Noen som vet noe mer kronkete mål å gjøre i spillet? Ser for meg at det som jeg har nevnt så langt kan bli litt repeterende i lengden.

Jeg håper på å møte et større og mer variert utvalgt NPC-fiender. Dette er jo en verden med mange ulike potensielle skapninger som kan opptre som fiender. Ta Pirates Of The Caribbean-filmene som utgangspunkt, samt en rekke andre pirat-univers.
Håper de tilbyr en øy eller en måte å bygge seg et hus eller fort for å kunne ssmle ting. Om det så måtte bli på et skip.
Håper også på andre oppdrag enn å bare finne skatter.
Rett og slett ting som kan utfylle spillet mer. Det føles nå som GTAV uten noe spesiell modifikasjoner og varierte oppdrag, ssmt lite NPC-er og mye av det samme. Tror ikke det vil kunne vare i lengden.

Noen som har hørt om andre ting som utviklerne har bekreftet? Vil de oppdatere med nye ting etter hvert som feks. i Minecraft?

Jeg lurer bare av den grunn om jeg burde gå til innkjøp av dette? Ingen av oss vet alt da spillet ikke er i våre hender enda. Jeg vurderer nesten å være en slu jævel å se det an hva andre spillere får ut av det, og hvilke omtaler som kommer.
Hvorfor? Jo, fordi det koster hele 649kr. på Xbox. 600 hadde vært mer enn nok, men neida, sleng på 49kr. til, liksom. Gaming er en relativt dyr hobby. Joda, prisen vil nok synke litt, men hvem har tid til å vente så lenge?
Jeg vil nok se det an og sjekke anmeldelser og andre gameres inntrykk da 649 blir litt høy pris om det blir et rævva spill.


-------------

Jeg er ikke rik. Langt ifra. Kjøper som regel spill når prisen har sunket så lenge det ikke er et spill jeg VIRKELIG må ha. Siste spillet jeg kjøpte ved release var Zelda BOTW. Ja, foruten Turok 1 men det er jo tross alt en lavpriset remake. Nei, min økonomi tilsier at jeg bør kjøpe på salg.
Husker da jeg var yngre. Tilbake til 90-tallet. N64-spill pleide også å ligge på 500-600kr. Men i Xbox 360-generasjonen fikk vi dem lett for ca. 450kr. ved release. Markedet går vel opp og ned.

Tilater meg å se på Xbox Store for øyeblikket. Spill som ikke er på salg nå. Ta GTA V. Uten DLC-er. Det går for 599kr. Dette er vel ikke noe nytt spill? Nei. Jo, du får det relativt billigere på nettet, men burde ikke også Xbox Store variere litt? Ikke bare ved salg. Surviving Mars er av nyere dato. Går for 399kr. Lego City Undercover robber deg for 499kr. Halo Master Chief Edition (4 spill) går for 299kr. Jeg vet det stort sett er remaker.
Hvordan kan de fastsette priser på spill? Noen som vet?
Jeg synes dog at GTA V kunne ligget på toppen 500kr. nå. Med tanke på alt av DLC som man trolig vil kjøpe til. Man kan jo kjøpe pakker også. Selv om man føler man sparer penger, er det dyrt.

Jeg mener Sea Of Thieves ikke er verdig sin pris. 649kr. er tilnærmet grovt ran. South Park Fractured But Whole lå på samme også. Nei, jeg synes de burde la spill (uten DLC) gå ned til 500-lappen. 600 er dyrt. Alt over er perverst. Høres jeg grådig ut? Nye filmer ligger på 179kr. Samme med CD-er for de som fortsatt kjøper de. Man får stort sett mer av et spill enn en film. Om man ikke ser filmen flere ganger på rad, da.
Jeg mener at om man gir ut et spill til 600 spenn, så bør det kunne underholde i en god stund. Man skal ikke føle seg snytt. Og Rare vet at Sea Of Thieves er blitt hypet opp og at folk vil kjøpe det ved release. Er det derfor de setter prisen høyt? For å tjene masse gryn. Føler ikke at vi som gamere blir særlig tatt hensyn til. 500kr. Ok. 649kr. Piss meg i øret! Rottepris!

Noen vil vel si "du er en grådig jævel", "det er ditt valg hva du bruker penga på" og "likt for alle". Jeg vet alt dette, men jeg føler meg ikke grådig ved å si at et spill som vil tilby mikrotransaksjoner er dyrt når de lopper oss gamere for nærmere 700 spenn før vi har begynt å kjøpe på ting i spillet. Og det gjør vi jo. Det vet jo alle. Sorry, men jeg er bare ærlig.

Men hadde det kanskje vært litt mer humant å sette ned prisen på spill som tilbyr kjøp i spillet? Kjøp som gamere mest sannsynlig vil måtte kjøpe? Og spill med DLC-er.

Jeg kjøpte jo selv Fallout 4 nå forleden til 299. (Det har vært ute en stund så prisen er blitt sunket i motsettning til GTA). Jeg kjøpte på mye ekstra content og DLC. Far Harbor DLC-en går for 249kr. I tillegg er det flere DLC-er for over 200kr. til spillet, samt flere små til under hundrelappen. Mange bekker små!
Det fine er at Fallout selges som samlet pakke med alle DLC-er til 600kr. Jeg burde kjøpt den :)

Så, hva synes folk om priser på spill? Hva synes dere om DLC-er til noe høye priser, samt de mer og mer velkjente mikrotransaksjoner? Noen som husker Battlefront II??? (He, he)

-----------------

Jeg har for min del gamet enda mer Fallout 4. Nå viser spillet nærmere 100 timers spilletid. Og joda, jeg ble tøff i trynet og kjøpte på Far Harbor. (Der ser dere, vi gamere kjøper på spillene våre).
Jeg kjøpte Far Harbor til tross for min ynkelige level 22. Nå er jeg på level 30. Jeg har likevel utforsket det meste av kartet, men det er absolutt ingen lekeplass. Gulper er en jævlig fiende. Må innrømme at jeg til og med satte ned vanskelighetsgraden. Enda gikk det til helvete. Det fine med Gulperne er at de faktisk ikke kan svømme i vann. Likevel er de noen tøffe typer.
Spoiler alert!!!!!!!!!!!
I starten av DLC-en må man følge en skrudd snåling ved navn Longfellow til et sted midt på kartet. Jeg måtte drepe allianser, ulver og ghouls. Greit nok, for jeg hadde gode våpen. Så kommer vi til en skarp sving hvor to Gulpere kjemper mot noen Mirelurks. Da skal plutselig Longfellow blande seg inn og angripe! Vi kunne lett sneket oss forbi, men neida. Her skal vi guides godt rundt! Det blir en kamp på liv og død. Mest på død da den ene Gulperen er en legendary. Etter ti forsøk gir jeg opp og løper fra Longfellow. En bakketopp unna er vår destinasjon!!! Longfellow er teit!

Og et godt tips til de av dere som bygger settlements i Fallout 4 og har DLC-en hvor man kan fange villdyr å temme til byen. Jeg fikk temmet en kul Deathclaw. Man må jo ha en slik. Tøft! Deretter ventet jeg lenge for å få en to-hodet hjort i buret. Jeg ble sjeleglad da det var en glowing hjort. Den fikk løpe rundt fritt i byen. Ti minutter senere går jeg for å se hvor mitt nye dyr er. La bildet til bloggen tale for seg selv. Dette var det som møtte meg. Deathclaw og hjort går ikke bra sammen. Særlig ikke for hjorten sin del. Den lå der i flere biter. Huff.

:)

Ja, det var alt for nå, og nå er det jammen blitt 20 Mars. Begynte å skrive dette i går kveld. I dag kommer Sea Of Thieves. Hva bør vi vente oss?
Jeg håper og tror at spillet vil tilby en god underholdning, foruten de moments vi selv skaper online.

Ay ay!


God natt!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
For tøff i trynet?

For tøff i trynet?

Jeg gamer mye Fallout 4 for tiden, som flere sikkert har forstått, om dere følger min blogg. Filen jeg spiller på har blitt gamet i om lag 60 timer nå. Jeg har basert alt så langt på å utforske, samle ting, finne hemmelige ting og i større grad bygge settlements. Ja, Sanctuary Hills begynner å bli et lite paradis midt i et helvete på jord. Det er mange butikker der, mange gjøremål for innbyggerne og godt med mat og drikke.

Jeg har Wasteland og Contraptions Workshop, samt en del ekstra kjøpt via Creators Club. Nei, fortsatt ingen mods.
Jeg har dog ikke utført mange quests. Har enda ikke møtt Valentine! Er snart på level 22.
Drepte i dag min første Mirelurk Queen etter en heftig og amper kamp hvor en bazooka og en gjeng mutanter ble min reddning. Med føtter og hender hardt skadet, kravlet jeg meg unna og fikk med meg innmaten fra dronninga. Dermed ble en prydende statuett av henne hengt på veggen i huset, like ved Milerurk King.

Har dessuten funnet en drakt som lar meg motstå 1000+ Radioaktivitet. Den beskytter lite mot annet. Fikk dermed utforsket det stedet hvor atombomben hadde truffet.

Frem til mitt poeng her: jeg ønsker å anskaffe meg DLC-pakken Far Harbor. Men er jeg for tøff i trynet? Jeg vet at jeg bør gjøre flere quest-er og også nå mye høyere level først. Finne bedre våpen og slikt. Men har jeg et snev av sjanse til å overleve i Far Harbor når jeg bare er på level 21?
De andre DLC-ene frister lite, men Far Harbor virker litt spesiell. Jeg vet bare ikke om jeg burde vente litt enda.
Noen som har noen erfaring?
Leste anmeldelsen her inne på GR og de var på level 50 og hadde problemer med fiendene der!!! Føler meg som en liten spurv til forskjell XD

Mitt mål er vel å utforske og samle ting. Og jeg håper det er mange fine byggesteder der.

Ja, ja, på tide å ta kveld.
Vi snakkes!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Turok 2 og IloMilo...

Turok 2 og IloMilo...

Jeg har som jeg har fortalt tidligere, alltid elsket Turok-serien. Favorittene må nok være Turok Dinosaur Hunter og Turok 3 og til nød også Turok Evolution. Turok på 360 var en fornærmelse! Da uteblir Turok Rage Wars siden jeg aldri har prøvd det. Men Turok Dinossut Hunter topper listen uansett. Hva med Turok 2, da???

Jeg har greid å runde Turok Dinosaur Hunter Remastered på Xbox One nå. For første gang uten koder. Brukte koder da jeg gamet det på Ninrendo 64 en gang i tiden. Det var en heftig spill. Har skrevet anmeldelse av det om det skulle være noen der ute som lurer på om de burde prøve Turok sett fra mitt ståsted. Svaret er naturligvis ja!

Jeg fikk N64-spillet Turok 2 Seeds Of Evil som en julegave fra brodern for ca. 4 år siden. Fikk aldri rundet det. Kanskje også fordi en N64-spake er et makkverk i forhold til dagens komfort. Feil design for et slikt spill. Eller var det bare det at jeg også hadde fått Morrowind GOTY edition samtidig? Eller at det ble noen glass Whiskey for mye den julen?

Nå som Turok 2 er her i remaster-utgave, blir jeg nødt til å gi det en ny sjanse. Så langt lover det godt. Må innrømme at mitt første møte på N64 ble nokså labert. Denne gangen er jeg mer motivert, og etter å ha rundet debutspillet og det faktum at nostalgien for 90-talls spill er på topp, må nok dette bli en fin opplevelse.
Anmeldelse vil komme når jeg har fått finkjemmet hver krik og krok av spillet.

Jeg håper på død og liv at Turok 3 vil komme ut også. Det ville vært døvt av utviklerne å la det utebli på tross av at det ikke ble like godt motatt en gang i tiden. Ja, mulig det bryter litt mer serien og ligner Half Life, men jeg likte det likevel. Sånn sett bryter jo også Turok 2 ganske mye med Turok 1, men man må ikke bli helt stuck i ett spor heller. Det er viktig å gjøre forandringer.
Turok på 360 var likevel en flopp jeg ikke kunne fordøye. Der beholdt de kun dinosaurene. Resten kunne du finne maken til i et hvilket som helst middelmådig FPS-spill. No offence. Turok Evolution brøt også mye mot serien, men glimtet av essensen var der. Også hadde det en rå flerspiller.

Så ikke nok med både 1 og 2, nei skaff 3 og Evolution i en remaster. Rage Wars hadde jeg også gått til annskaffelse av om det ble utgitt på ny. Rett og slett av den grunn at jeg ikke fikk prøvd det på N64-glanstiden.
Turok 360 derimot, blir nok stående urørt på Xbox Store om det kommer på ny. Men så slemme kan de vel ikke være???

Men jeg kan da vel ikke bare være kritisk overfor 360-spillet. Dinosaurene var kule de. Landskapet også. Synd at resten ikke appelerte til min (noe sære) smak.

En annen ting som definerer serien er selvsagt våpnene. De er en blanding av realistiske samt helt crazy fantasivåpen. Få spill har like kult arsenal når det kommer til dette

Hvilket Turok liker dere gamere best?

Måtte også skaffe et nytt Co-op spill å game med dama. Denne gangen ble det IloMilo; et puzzlespill jeg så langt har fått et godt syn på. Anmeldelse av dette vil nok også komme.

Gamer dessuten Conker's Bad Fur Day med henne for tiden. Multiplayer og Total War.
Noen som har noen personlige rekorder her? Vet min er på Total War, Normal, 6 vs. 6. Jeg og brodern fikk 110 points her på 10 minutt for litt siden. Jeg og dama ligger tett under 100.

Vel, det var alt for nå. På tide å glefse i seg middag!

Ha en fin kveld!!!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Grafikk forran gameplay?

Grafikk forran gameplay?

Da jeg var liten var Super Mario Bros. på NES et frodig spill. Musikken var overveldende, grafikken toppers og den ukompliserte spaken vidunderlig. Rørleggeren møtte på sopper og skillpadder mens en liten 4-åring satt med vidåpne øyne. Man kunne ikke lagre fremgangen. Gikk det til helvete, måtte man pent begynne på nytt.
Husker en gang jeg nådde de åttende (siste) banene. Desverre måtte jeg være med mine foreldre ut på biltur. Vi skulle på noe, husker ikke hva. Det jeg husker var at jeg gjemte meg gråtende bak sofaen fordi jeg ville være hjemme og fortsette på Super Mario da jeg aldri før hadde nådd den levelen. Det gikk ikke min vei og jeg nådde aldri level 8 som barn igjen.

Nintendo 64 var som Skyrim er for mange i dag. En fantastisk åpen tredimensjonal verden man ikke kunne tro ville eksistere på skjermen, og som man kunne bevege seg fritt i. Mario 64 og Zelda - Ocarina Of Time var som levende drømmer. Det var realistisk og ekte i Hyrule på den tiden også.

Deretter gikk årene og spillene ble mer og mer realistiske grafikkmessig. Elder Scrolls - Oblivion var nesten som å være i en ekte verden. Det var så realistisk. Når jeg nå ser tilbake på det, vises det at det hører en svunnen tid til. Grafikken er ikke like realistisk som den var da jeg kjøpte Xbox 360 for konfirmasjonspengene kun for å game Oblivion. Halo 3 er ikke like fotorealistisk som det en gang i tiden var.
Nå har vi Skyrim i nyoppusset utgave, fotorealistisk Call Of Duty og et Hyrule som bare blir vakrere og vakrere. Ja, jeg har påstått at grafikk ikke har stor betydning i seg selv for at et spill skal være godkjent. Jeg synes Morrowind er bedre enn Skyrim selv om grafikken er utdatert, kantete og grumsete. Det er ikke på grunn av grafikken. Nei, for jeg elsker også det vakre og virkelige Skyrim. Grafikken der er rå, ubeskrivelig realistisk og meget frodig. Men...følelsen av Morrowind og alt rundt den tittelen slår både Oblivion og Skyrim sammenlagt. Og ja, jeg foretrekker Ocarina Of Time fremfor Twilight Princess.

Det jeg vil frem til er at grafikk ikke bestandig er en betydelig faktor så lenge gameplayet sitter som et skudd. Men du har spill som GTA V og også Skyrim hvor vi forventer fotorealistisk grafikk. Ikke fordi vi lever i 2018, men fordi vi er så himla bortskjemte. Jeg vet av folk som kaster et spill om grafikken ikke er på det absolutt maksimale. Man skal ikke kunne skille mellom et foto og en spillskjerm. Spillet dumpes til tross for at det kan være jævlig bra likevel (unnskyld uttrykket).

Jeg blir også imponert over Skyrim Special Edition, men hadde det hatt Morrowinds utdaterte grafikk hadde det ikke hatt noen stor betydningn. Storyen, gameplayet og følelsen hadde vært der likevel. Men vi vil ikke få se det igjen.
Ta Yooka-Laylee for eksempel. Her ville utviklerne gå til bunns i hva som definerte Banjo-Kazooie på 90-tallet. Det ble en flopp. Joda, de første to banene var greie de, men resten var direkte kjedelig. Grafikken var ikke fotorealistisk, men den var pushet et godt steg frem fra Nintendo 64. La meg da stille et spørsmål; hadde vi gamere og fansen blitt skuffet om grafikken var prikk lik Banjo-Kazooie? Nei, jeg tror ikke det. Rett og slett fordi såkallt "dårlig" grafikk kan ha sin sjarm. Hadde utviklerne sett på banene og grafikken de preget Banjo med på 90-tallet, tror jeg det ville blitt en suksess.

Poenget mitt er at jeg er lei av å høre om god og dårlig grafikk. Grafikk er ikke dårlig om den ikke er fotorealistisk. Trenger vi å dynke ned et fullt brukbart spill selv om det ikke kjører maksimalt bilder i sekundet og ligner en film? Håper på god debatt her, for rundt dette er det selvsagt mange ulike meninger og jeg prøver ikke å si at min er riktig. Men jeg håper flere kan tenke litt utenfor boksen og virkelig finne ut om fotorealistisk grafikk eller ei, egentlig betyr så mye i det store og hele.

Jeg leste ulike omtaler av Fallout 4 før jeg gikk til innkjøp av det. Et nedtrekkelig gjennomsnitt var at grafikken ikke var optimal og at den var grumsete. Da jeg pløyet meg gjennom det atomsprengte Commonwealth forsto jeg ikke hva de mente. Hva var feil med den? Ødela den for meg? Var den ikke god nok? Var grafikken noe å pirke på? Ikke faen! Hvis det ikke er realistisk nok og alt for grumsete for noen bør de heller ta seg en tur ut i marka og se en fotorealistisk verden som kanskje er ekte nok. Sorry frustrasjonen, men jeg er bare lut lei denne kampen om å hetse spill bare fordi grafikken ikke er like ekte som den de ser ut vinduet.

Og jeg gikk til innkjøp av Turok Remastered ved utgivelse sist fredag. Jeg takker utviklerne for at de bare har berørt grafikken med hvite hansker. Hadde den vært fotorealistisk, hadde jeg ikke blitt stort mer imponert. Ikke fordi nostalgien skjøt frem, men fordi spillets gameplay er godt nok i seg selv.

Jeg tror nemlig de fleste vil kunne si at gameplay går forran grafikk. Men jeg kan jo ta feil. Mulig jeg bare er en bitter mann som henger igjen i fortiden. Døm selv!

....og om bildet til denne bloggen ikke er godt nok for enkelte der ute, skal dere vite at det er knipset fra mobilkameraet og vil ikke bli like fotorealistisk som dere ønsket, men det er jo ikke Fallout 4 likevel (!) så det kan vel ikke bety så mye... Det er ikke helt optimalt, men gjør det noen stor forskjell???

He, he ;)

Ha en fin dag alle gamere!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Remastre dette!!! (+Fallout 4-mani)

Remastre dette!!! (+Fallout 4-mani)

Hver dag starter så og si likt for meg, avhengig av når jeg starter på jobb selvsagt. Som regel kryper jeg meg ut av senga i 8-9 tiden. Dama bruker litt lengre tid når hun har fri. Jeg er b-menneske. Jeg lufter bikkja og setter i gang kaffetrakteren. Jeg putter inn dagens første pose snus. Ja, jeg vet det ikke er bra og ja, jeg har trappet ned i håp om å greie å bli fri snusen for godt. (Snuser du eller har du greid å slutte. Tips til snus-slutt mottas med takk).
Uansett; jeg fyrer opp både TV og Xbox. Det er blitt slik. En vane. Jeg må innpå og scrolle litt mens morgensolen blender meg fra vinduet og hunden loggrer med halen og vil jeg skal kaste tyggeleken hans.

-

Vi er inne i en tid hvor spillskaperne pøser ut remaster- og remake-versjoner av gamle klassikere. Se på Halo-serien. Se på Gears Of War Ultimate Edition. Se på Conker's Bad Fur Day (Conker Live&Reloaded for de som husker). Se på Skyrim Special Edition. Se på Zelda - The Windwaker HD.
Se på....ja...hva blir det neste?

Jo! I dag slippes selveste Turok 1 og 2 til Xbox One. Jubelbrøl fra min side. Dette blir storartet. Jeg brukte mitt forrige blogginnlegg til å beskrive min glede rundt dette, så det utelater jeg nå.
Desverre er Xbox sin nett-tjeneste nede for øyeblikket, men den er forhåpentligvis oppe og går igjen snart. Typisk når spill lanseres!

-

For tiden gamer jeg Fallout 4. Byggedelen er noe jeg har brukt mye tid på. Lyger ikke om jeg sier at godt over tretti timer er blitt brukt som entrepenør for Sanctuary Hills. Jeg plyndrer det atomsprengte landskapet for kobber. Ja, for jeg må ha det til strøm og belysning. Nå har jeg et vakkert hus i byen, like ved broen som er dekket av barrikader, feller og gunnere, samt store, røde neonlys-bokstaver som lyder "FUCK OFF!". Inntrengere ingen adgang, med andre ord.
Jeg har innredet et motell, laget en saloon som innbyggerne kan henge i og se TV, høre radio eller spille biljard. Dessuten har byen en massiv arcade-spillhall som flommer over av heftige lys og effekter. Byen er også pyntet med gatelys, vaiere, power-armor og mye mer.

Jeg er blitt oppslukt av spillet. Hunden min (altså min virkelige hund) reagerer på Super Mutantene slik Dogmeat gjør i spillet. Forskjellen er at min hund er blanding av chihuahua/papylon og har ikke mye å stille opp i mot en mutant med haggle. Likevel distrer han seg til å bjeffe til når en mutant brøler.
Det er også viktig å utføre quest-er og hovedhistorien, men like viktig (om ikke mer) har byggedelen blitt for meg. Jeg elsker å utfolde kreativiteten og bygge steder.

Og nei; jeg bruker ikke mods eller annen fjusk. Kun Wasteland Workshop-DLC og Creation-Club interiør er blitt tatt i bruk.

Min bror har rundet det meste i Fallout 4 og er på level 54. Han hadde ikke gjort en dritt i sin by. Visste ikke engang hvordan strømmen fungerte. Jeg måtte selvsagt hjelpe til, og vips så hadde han en vakker nok bolig som utgangspunkt. Jeg kunne ikke dy meg.
Selv mente han at de fleste gamere har sett ned på byggedelen av Fallout, og at jeg er sær. Fallout har ingen riktig og gal måte å spille på. Det er DU som avgjør hva som skal skje. Dessuten finnes det hauger av videoer på Youtube som viser gamere og deres kule settlenents.

-

Nok om Fallout. La oss gå innpå temaet jeg ville ta opp; nemlig remastering av spill...

Halo - Master Chief Collection er et av mange gamle spill som har fått ny drakt. Jeg vet Turok kommer brølende ut i remaster-utgave i dag. Jeg ble jublende glad da jeg så nyheten. Jeg får en frydende nosralgi-følelse når gamle klassikete får en finpuss og blir gitt ut på ny.
Derfor har jeg nå laget en liste over gamle spill jeg gjerne ville sett i ny drakt...

- Først og fremst hadde gamle Nintendo 64-spill som Zelda - Ocarina Of Time og Banjo-Kazooie vært tøft å se i ny grafikk. Jeg vil heller ikke utelate Super Mario 64. Og nei; DS-versjonen er ikke bra nok nå! Ikke for Ocarina Of Time heller! 3D eller ei!

- Morrowind! Fy fela om det tredje Elder Scrolls-eventyret hadde blitt gjenskapet på Xbox. Jeg hadde vært i ekstase om noe slikt hadde skjedd!!! Det er nok mitt største ønske. Hører du det, Todd Howard??? Mitt største ønske! Bethesda!!!! Vær så snill!!!

- Timesplitters 2 eller 3 hadde vært digg å game i nytt design og over nett. Rå underholdning!

- Oddworld - Stranger's Wrath. Noen som husker denne perlen? Jeg mener de burde slippe den også når Munch's Oddysey er ute på markedet.

Men spillene trenger heller ikke på død og liv være gjenskapt med ny og fet grafikk. Bare det å se igjen en klassiker fra en svunnen tids konsoll er godt nok for meg. Derfor er jeg glad for at Turok får beholde 95% av sin sjarm til tross for at de sier det er en remaster.

-

Har DU noen ønsker om spill som burde blitt gitt ut på ny? Kommentar-feltet er ditt.

Selv skal jeg nå slukke lyset og prøve å sove. Utenfor er det mørkt og veldig kaldt.

Natta alle sammen!!!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Magasinet

More

Juridisk info

More

Copyright 1998-2018 - Utgitt av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.