Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Star Wars The Old Republic Shadow of Revan

Star Wars The Old Republic Shadow of Revan

Skrevet av stikox93 den 5 november 2014 klokken 00:46

Biowares MMO mesterverk The Old Republic får i desember en større oppgraderingspakke med navn Shadow of Revan. Dette er den fjerde oppgraderingspakken siden spillet ble lansert for tre år siden, og den første på en stund som øker levlingsmuligheten fra 55 til 60.

Den inkluderer også to nye planeter, blant annet YAvin 4(som Star Wars fans kjenner igjen fra Episode 4). Pakken skal omhandle Darth Revan, som alle som har spilt Knights of The Old Republic kjenner til. Han er på jakt etter Sith Keiseren, og vil kunne legge hele galaksen i grus om han ikke stoppes. Jeg har vært en aktiv Star Wars spiller siden lansering, og gleder meg veldig til denne oppgraderingspakken

HQ