Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Temabloggen #15: E3 2015. Forventninger og muligheter?

Skrevet av stikox93 den 6 juni 2015 klokken 18:58

Da er det klar for et av årets store høydepunkt om en ukes tid. E3 er tiden som kommer rett etter eksamene mine og da sitter man klar å følger så mye som mulig. Årets E3 messe ser ann til å tilby mye interessant, men de tre jeg ser mest frem til å få med meg er Bethesda, Square Enix og Nintendo. Allerede er det bekreftet at både Final Fantasy Xv og The Legend of Zelda U ikke kommer til å være der. Men de jeg gleder meg mest til er:


Bethesda:
Jeg ser ikke logikken i at Bethesda annonserte Fallout 4 rett før E3, for det ville vært tidenes bombe å åpne messen med. Men det er jo lett å forstå at Fallout 4 vil bli Bethesdas storspill under deres E3 konferanse. Traileren så helt nydelig ut, og jeg håper virkelig vi får se litt gameplay. Det blir interessant å se om spillet kommer rundt juletider, eller i løpet av våren 2016. Jeg tror på sistnevnte.

Ellers lanseres jo The Elder Scrolls Online Tamriel på PS4 og Xbox One. MMORPGet har slitt veldig det året det har vært lansert, men de har trua på at en konsollversjon kan være med å øke salget av spillet. The Elder Scrolls Online på konsoll vil ha en karakteroverføring, sånn at man kan fortsette med karakterne sine fra PC versjonen og fortsette der. Bethesdas pressekonferanse vil nok dreie seg hovedsaklig om de to spillene, hvertfall de to jeg ser mest frem til.

Square Enix.
Rise of The Tomb Raider. Square Enix klarte å gjøre en gjennoplivning av Tomb Raider til å bli helt fantastisk, og det lille jeg har sett av nyspillet ser veldig lovende ut.

Final Fantasy XIV får sin første store utvidelsespakke i juni nå, med ti nye leveler og mange nye funksjoner. Jeg har ikke fått kommet meg inn i spillet så godt som jeg skulle ønske, men det ser utrolig pent ut, og det står på den veldig veldig veldig veldig veldig lange lista over spill jeg må komme meg gjennom. Uansett godt å se at japanske MMORPG klarer seg så bra som dem gjør.

NIntendo viste frem en liten teaser fra Bravely Second, regner med at vi får se litt mer av det. Bravely Default er et av de bedre spillene jeg har spilt på 3DS, så oppfølgeren blir veldig veldig gøy.

Også har vi storspørsmålet? Får vi se noe av Kingdom Hearts III? Dragon Quest hadde også vært helt rått å få se mer av. Samme med det nye Dissidia, som hittill er kun på Arcade, på PS4. i HD

Nintendo:
Også høydepunktet, som Nintendo fanen jeg har vært hele livet har Nintendos konferanser alltid vært et av de jeg ser mest frem til. Siden Zelda ikke kommer til å være representert har Nintendo egentlig bare et spill som utpeker seg som det store hovedspillet deres denne gangen. Star Fox U, som så vidt ble annonsert i fjor. Jeg har så lyst til å se en trailer, med gameplay, det slippes mest sannsynlig rundt juletider, og jeg ser for meg Star Fox serien få et Amiibo sett.

Wolf til Super Smash Bros 4. Det gir på en måte litt mening, at han kan komme til Smash i Oktober som en teaser til STar Fox U. Jeg syns Wolf var en artig karakter å spille med i Brawl, og hadde ikke hatet å få se han komme tilbake.

Nintendo har også bekreftet at Mario Kart 8 skal få mer DLC, og en Star Fox pakke hadde vært kult, Fox, Doctor Mario og Luna som spillbar karakter kanskje? og en Arwingformet motorsykkel. Jeg tror det hadde vært veldig kult.

Splatoon: Jeg regner med at Nintendo vil annerkjenne storsuksessen Splatoon har vært. Spillet har så mye potensial, og at Nintendo endelig har lært seg å gjøre Onlinemodus gjør at de mest sannsynelig vil putte ut så mye som mulig DLC. Baner våpen, karakterer. (Nintendo karakterer?)

Jeg ønsker meg et nytt Paper Mario til Wii U, og det hadde vært en fin måte å markere 30års jubileumet til Mario serien. Helst et Paper Mario litt mer som The 1000 year door.

Nintendo må lære seg å utnytte Amiibofigurene på en best mulig måte, og en av sjansene med det hadde vært om de hadde hatt en Nintendo Land sequel med Amiibofunksjoner.

Metroid er også en serie som Nintendo bør ha noe i kofferten for nå. Jeg tviler på at vi får den Metroid Prime 4 i HD som er alle Metroid fans våte drøm, men om de annonserer et Metroid på 3DS nå så har jeg ingenting imot det.

og sist men ikke minst, de F-Zero banene i Mario Kart 8 DLCen må jo ha vært et hint. et F-Zero på Wii U ville vært amazing, og en fantastisk måte for Nintendo og klare å få den litt eldre fansen tilbake. F-Zero har en stor fanskare verden rundt, og om Nintendo hadde hatt et F-Zero spill klart til Oktober, så hadde F-Zero og Star Fox lett klart å holde fansen opptatt frem mot The Legend of Zelda en eller annen gang i 2016.

Jeg får nok ikke alt jeg hadde ønsket meg, men om det skjer så blir det en veldig fornøyd Stian. Jeg blir nok sittende og følge med på det meste, og blir interessant å se hvor mange jeg har rett på

HQ