Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
E3 Bethesda. Tanker

E3 Bethesda. Tanker

Skrevet av stikox93 den 15 juni 2015 klokken 12:01

Ja. Da var første pressekonferansen gjennomgjort. og Bethesda leverte ingen store overraskelser. Fansen fikk det dem ville ha, og først ut var selveste first person shooter kongen Doom. Herregud det ser pent ut. Lenge siden jeg har vært hyped for et skytespill av den sjangeren, men nye Doom fikk meg gira.

Dishonored var et spill som tok meg litt tid å like, men da jeg satt meg ned med det falt jeg for det etter sånn ti minutter. Det lille vi fikk se av Dishonored 2 lovet godt. Veldig lovende. Samtidig kommer det i høst en svær pakke til PS4 og Xbox one med Dishonored og DLCen. Artig artig.

The Elder Scrolls Online Tamriel Edition. Selvfølgelig kom det til å være representert. Jeg har ikke fått satt meg ordentlig ned med konsollversjonen enda, men det skal gjøres i sommer, og herregud Imperial City så pen ut, Jeg har hatt en drøm om å se Orisnium lenge, så det var stort.

The Elder Scrolls Legends så interessant ut. Strategisk kortspill, hmm, ikke sånn hyperinteressant, men skal uansett bli morsomt å prøve.

Og sist men absolutt ikke minst. Fallout 4. Jeg er ordløs, det ser magisk ut. Bethesda kan ha vist frem Game of the fucking year. og det ser helt rått ut. HErregud jeg gleder meg til å få klørne i det der. Fallout har lenge vært store spill i mine øyne, men det her kan komme til å toppe alt.

Fallout Shelter, ja, det skal lastes ned, det blir moro! Glad jeg har iPhone nå.

Good job Bethesda, dere åpnet årets beste uke på en verdig måte!

HQ