Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

E3 2015. Sony, oh Sony you marvelous marvelous thing

Skrevet av stikox93 den 16 juni 2015 klokken 13:34

Da var det Sony sin tur, jeg visste at Sony hadde endel ting i kofferten, men jeg hadde ikke forventet at dem skulle levere det lett beste showet hittill.

The Last Guardian er bekreftet og herregud det ser pent ut. Spillet kommer i 2016.

Horizon spillet så bare magisk ut. Spennende konsept, og nydelig gameplay. Det er et lett must have i min bok, et spill jeg skal følge mer med på.

Playstation 4 var jo det som sto i fokus. og SOny gjør en god jobb med maskinen som hadde en utrolig treg start. Det annonseres unik ekstrainnhold til Hitman, Batman ARkham Knight og Assassin´s Creed Syndicate.

Ny expensionpack til Destiny, minner meg på at jeg bør spille Destiny.

Dreams så ut som LittleBigPlanet på tidenes syretripp. artig liten sak med stort potensial

The World of Final Fantasy så koselig ut, veldig koselig ut. Artig å se at Square Enix tar litt sjanser og prøver seg på nyet ing, også noe som så skal følges med på.

Også kom vel bomba for SOnys store konferanse. Final Fantasy 7 HD remake. Alt man fikk se var en nydelig trailer, og sist jeg hørte fansen juble så høyt var da Twilight Princess ble vist frem av Nintendo i 2004.

Call of Duty Black ops III så like tragisk ut som alle tidligere Call of Duty spill, utrolig kjedelig saker.

Shenmue III kommer på PS4, etter en av de raskeste Kickstarter kampanjene jeg har sett. og Uncharted 4 ser så pent ut at man bare må grine. Well done Sony

Sony leverte, kraftigere enn jeg skulle trudd

HQ