Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

E3. Nintendo, tidenes skuffelse

Skrevet av stikox93 den 16 juni 2015 klokken 20:17

Herregud dette var triste saker Nintendo. Hvor ble det av storspektakulære saker?

Først ut av Star Fox Zero, som også var et lett høydepunkt, utrolig utrolig artig å se. Spillet kommer til jula 2015 og blir bra. Must have.

Skylanders x Amiibo, virkelig skuff. Nintendo er mer enn kreative nok til å lage eget Amiibo spill

Legend of Zelda spill på 3DS, ser helt grei ut, ikke noe spesielt stort, Hyrule Warriors 3DS får Tetra og King som nye karakterer pluss Wind Waker baner.

Metroid Prime Federation Force var et spark i ballene til alle Metroid fans, kommer på 3DS Snart. Xenoblade Chronicles X kommer 4. desember, lenge å vente.

Animal Crossing møter Mario Party og Amiibo i et helt kjedelig plain party spill, heller ingenting å juble over. Animal Crossing Amiibofigurene er råfine though, de må man nok skaffe . Mario and Luigi møter Paper Mario, et spill med potensial, men hadde tatt seg bedre ut på Wii U.

åja, SMTxFE så heller ikke spesielt ille ut da, men det har vært Nintendos store evighetsprosjekt, håper vi får det snart

Dette var tamt Nintendo, veldig tamt, jeg hadde forventinger til dere. Men dere klarte ikke å levere godt nok. Dere er nederst på E3 2015. Jeg elsker dere Nintendo, men dette klarte dere bare ikke. i det hele tatt.

HQ