Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

E3 2015. Square Enix og oppsummering.

Skrevet av stikox93 den 16 juni 2015 klokken 23:34

Siste pressekonferanse ut var Square Enix. som åpnet showet med Just Cause 3, pangstart med et spill som så interessant ut, etter stor let down fra Nintendo var det artig å se Square starte sterkt. Nier er navnet på et av Platinum Games nye prosjekt, vi fikk ikke vite mye. MEn herregud de bildene så pent ut. Kjenner ikke til Nier serien så dette må jeg jo ta en titt på.

Rise of The Tomb Raider, blir bra, veldig veldig veldig bra. Jeg har allerede skrevet om det, og ser ut som om PS4en min blir mye brukt fremover, kanskje jeg må kjøpe meg Xbone også for å få med meg alt.

Dragon Quest, fy faen det er good stuff. Jeg er hyped som bare det. Square Enix bare leverer på denne E3 konferansen. Goså fikk vi jo selvfølgelig se traileren til Final Fantasy VII igjen. Står at det først og fremst skal være PS4 exclusive så får vente på mer informasjon. Steam versjonen av FF7 kommer på PS4 rundt juletider, og samtidig kommer det en IOS versjon. Klarer ikke helt å se for meg Final Fantasy VII på min iPhone 5S tho.

Så var det Kingdom Hearts tid, herlig å se at Kingdom Hearts X blir lokalisert, og utifra hva jeg har skjønt skal det være sammen med Dream Drop Distance en viktig introduksjon til Kingdom Hearts 3. Deretter kom det stormende jubel når dem endelig viste frem Kingdom Hearts 3 ordentlig. Sora har blitt stor gutt. Det så helt nydelig, litt uheldig med en penis formet busk midt i traileren. Men godt å se at dem annerkjenner KH3 for alt det er verdt. Rapunzel kommer til Kingdom Hearts. Jeg var veldig glad i Tangled, så det blir bra.

Star Ocean 5. Jeg har akkurat spilt Star Ocean 4, og 5 gleder jeg meg veldig til. Vi fikk se en litt solid gametrailer på et spill som ser lovende ut. Japansk RPG er best.

Samtidig annonserte dem et nytt understudio, som jobbet med et nytt RPG spill. Spennende spennende. og nye Hitman ser jo også bare helt amazing ut.


Alt i alt har E3 2015 vært en gedigen fest for gamere. Utrolig mye solide spill som har vært levert. Årene 2015 og 2016 ser ut til å bli råbra spillår.

Jeg vil rangere selskapene sånn fra best til dårligst.
1. Sony
2. Bethesda
3. Square Enix
4. Microsoft
5. Ubisoft
6. EA
7(og utrolig skuff) Nintendo

HQ